Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Komoly vészhelyzet! Az anyám miatt! De én szerettem! Most mit csináljak? Bővebben bent.
Figyelt kérdés
Mit tegyek ha nem sokára jön hozánk egy srác akinek tetszem és én is tetszek neki. De anyám ezt nem tudja és azt mondta ha több, mint barátság van köztünk akkor nem jöhet el. Én 13/L ő 12/F2010. júl. 2. 15:37
1/37 anonim válasza:
ne izgulj.. átjön játszani, és kész.
3/37 anonim válasza:
Kislányom mondtam hogy nemhozhatod ide!!
4/37 anonim válasza:
Jaj istenem 13 évesen mit akarsz?? Főleg egy 12 éves kisfiúval. Ráérsz még. Lehet hogy "szerelmesek vagytok de ennyi idősen ráértek a suliban találkozni vagy minek vinnéd magadhoz??
5/37 anonim válasza:
Ilyen idősen én ebben a témában hallgatnék az anyámra. 12-13 éves korban még azt sem kellene tudnod, mi az a pasi...
6/37 anonim válasza:
Akkor mond hogy csak barátság.... van 1 srác akinek tetszel és te is teszel neki!
7/37 anonim válasza:
Ebben mi a "KOMOLY", főleg a vészhelyzet? :D :D
9/37 A kérdező kommentje:
De nem egy helyen lakunk és én is tudom, hogy talán még korai, de az ember nem tud parancsolni szívének ha te tudsz akkor lécci tanítsd meg nekem is.Ő neki több barátnője volt neki, mint nekem barátom.
2010. júl. 2. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!