Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segítség! Komoly vészhelyzet!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Komoly vészhelyzet! Az anyám miatt! De én szerettem! Most mit csináljak? Bővebben bent.

Figyelt kérdés
Mit tegyek ha nem sokára jön hozánk egy srác akinek tetszem és én is tetszek neki. De anyám ezt nem tudja és azt mondta ha több, mint barátság van köztünk akkor nem jöhet el. Én 13/L ő 12/F
2010. júl. 2. 15:37
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Nem vagyok olyan.:@:@ Nagyon vallásos vagyok.
2010. júl. 2. 16:07
 22/37 anonim ***** válasza:
Kit érdekel?
2010. júl. 2. 16:08
 23/37 A kérdező kommentje:
Mindegy
2010. júl. 2. 16:10
 24/37 A kérdező kommentje:
De én még kiskoromban sem barbieztam.
2010. júl. 2. 16:11
 25/37 anonim ***** válasza:

Ezen kiakadni.... -.-

Amugy miért most nem kiskorodban vagy? xD

2010. júl. 2. 16:16
 26/37 A kérdező kommentje:
Nem. Most kamasz vagyok. És mindig útáltam a barbiezást.
2010. júl. 2. 16:18
 27/37 anonim ***** válasza:
58%

kamaszxd 13évesen? majd 14 15 évesen már kamasz leszel. 13 évesen még k*rvára gyerekvagy kislányom. amugyis 12 éves csávotol mitakarsz? 12 évesen még nemvolt merevedésem se nemhogy orgazmusomxD

max homokozni fogtok de komolyabb nemlesz ott hiddel.xD

2010. júl. 2. 16:32
 28/37 A kérdező kommentje:
Miért szinte mindenki perverz??? Én nem akarok vele lefeküdni, mert az még számomra TILOS. Ne már, hogy a járás alatt csak a SEX-et értitek. Tipikus férfi gondolkodás csak SEX. Én nem vagyok olyan.:@:@
2010. júl. 2. 16:34
 29/37 anonim ***** válasza:

Egyet kell értsek az előttem szólókkal. Mondjuk én nem azt mondom h barbie babázz (abból télleg kinőttél), de a "pasizáshoz" kicsi vagy még. És tudom, hogy nagynak érzed magad, mert én is nemrég voltam 13 éves, és ugyanezt csináltam mint te. És tudod visszanézve eléggé megbántam, hogy olyan hamar felakartam nőni... Itt a nyári szünet. Menj el a barátnőiddel moziba, állatkertbe, stb. De ne az legyen még a nyári programod, hogy kisfiúkkal járjál...

U.i.: A fiúk később érnek. Egy 12 éves kisfiú érettségileg (egy lányhoz képest) 10-11 évesnek számít. Gondolj bele, hogy tényleg "vele akarsz lenni"???

Rem elgondolkodsz azon, amit leírtam.

17/L

2010. júl. 2. 17:05
 30/37 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz szexelni akkor meg mi a vészhelyzet? Nem értem. Anyád nem engedi hogy fogd a kezét egy kisfiúnak? Egyszerű akkor a suliban fogd a kezét, vagy mit tudom én. Nem látom a vészhelyzetet, csak azt látom hogy egy pici leányzó a figyelem középpontjába akar kerülni.
2010. júl. 2. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!