Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Komoly vészhelyzet! Az anyám miatt! De én szerettem! Most mit csináljak? Bővebben bent.
17:39 két dolgot szeretnék mondani neked.
1. nem akarok a figyelem középpontjában lenni
2. ő már szerintem nem kisfiú
17:39 előtti 17/L Bocs, de nem akarom megfogadni a tanácsod lehet, hogy majd 4 év múlva lehet azt mondom igazad volt, de most nem.
12évesen nem kisfiú xDDD
A hihetetlenül komoly kérdésedre válaszolván pedig: ne mondd el anyukádnak, hogy tetszik.... mi ezen olyan nehéz? Majd ha elmentek moziba vagy fagyizni vagy mint előttem már említették, homokozni, akkor foghatod a kezét, édesanyádnak ezt sem muszáj tudnia. 12 évesen úgyis max. a kézfogás meg az arcra puszi való nektek.
17.05-ös vagyok. Utolsó kommentedre csak azt tudom mondani, hogy én tök normálisan leírtam neked a véleményem/tanácsom, de te ennek ellenére figyelembe se vetted/veszed. Akkor miért várod h kedvesek legyenek veled, ha azzal se érnek el semmit. Am szinte minndenki ugyanazt írta le, csak más szavakkal. Ezen elgondolkozhatnál... Ha már így kiírtad a kérdésed...
Hidd el, hogy mi nem bántani akarunk, hanem segíteni. Nagyobbak vagyunk, tapasztaltabbak... Jobban tennéd ha hallgatnál ránk... (és remélem h ezt a többiek nevében is írhatom)
17/L
-.-'
ti mit akartok 12 évesen?
minimum 15
ám 15 vagyok
(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!