Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segítség! Komoly vészhelyzet!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Komoly vészhelyzet! Az anyám miatt! De én szerettem! Most mit csináljak? Bővebben bent.

Figyelt kérdés
Mit tegyek ha nem sokára jön hozánk egy srác akinek tetszem és én is tetszek neki. De anyám ezt nem tudja és azt mondta ha több, mint barátság van köztünk akkor nem jöhet el. Én 13/L ő 12/F
2010. júl. 2. 15:37
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

17:39 két dolgot szeretnék mondani neked.

1. nem akarok a figyelem középpontjában lenni

2. ő már szerintem nem kisfiú

17:39 előtti 17/L Bocs, de nem akarom megfogadni a tanácsod lehet, hogy majd 4 év múlva lehet azt mondom igazad volt, de most nem.

2010. júl. 2. 20:15
 32/37 anonim ***** válasza:

12évesen nem kisfiú xDDD

A hihetetlenül komoly kérdésedre válaszolván pedig: ne mondd el anyukádnak, hogy tetszik.... mi ezen olyan nehéz? Majd ha elmentek moziba vagy fagyizni vagy mint előttem már említették, homokozni, akkor foghatod a kezét, édesanyádnak ezt sem muszáj tudnia. 12 évesen úgyis max. a kézfogás meg az arcra puszi való nektek.

2010. júl. 2. 20:22
 33/37 anonim ***** válasza:
Hát sztem anyád nem fog befeszülni az ajtóba és megfojtogatni a kissrácot hogy "MILYEN KAPCSOLATBAN ÁLLSZ A LÁNYOMMAL TE SZATÍR?!" Egyébiránt osztom az előttem szólók véleményét, neked még sailor moont kellene bámulnod a babazsúron. És azt kijelenteni hogy a 12 éves fiúcska már nem gyerek elég meredek volt:D
2010. júl. 2. 20:30
 34/37 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek voltatok pár embert kivéve nem hiszem el, hogy egy embernek ilyen bunkónak kell lenni ha összinte akar lenni.
2010. júl. 2. 22:00
 35/37 anonim ***** válasza:

17.05-ös vagyok. Utolsó kommentedre csak azt tudom mondani, hogy én tök normálisan leírtam neked a véleményem/tanácsom, de te ennek ellenére figyelembe se vetted/veszed. Akkor miért várod h kedvesek legyenek veled, ha azzal se érnek el semmit. Am szinte minndenki ugyanazt írta le, csak más szavakkal. Ezen elgondolkozhatnál... Ha már így kiírtad a kérdésed...

Hidd el, hogy mi nem bántani akarunk, hanem segíteni. Nagyobbak vagyunk, tapasztaltabbak... Jobban tennéd ha hallgatnál ránk... (és remélem h ezt a többiek nevében is írhatom)

17/L

2010. júl. 2. 22:06
 36/37 anonim válasza:

-.-'

ti mit akartok 12 évesen?

minimum 15

ám 15 vagyok

(:

2010. júl. 2. 22:59
 37/37 A kérdező kommentje:
Nem az, hogy fogni akarom a kezét meg ilyenek bár erről is lehet szó, de én nem fizikai örömökre gondoltam. Hanem SZERELEMre, mert lehetek egy 12 éves srácba szerelmes nem? Én így láttom.
2010. júl. 3. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!