Virág konzerv első évfordulóra? Ez most komoly?
Bejelentkezve hagyta nálam a mail-jét és megláttam, hogy rendelt egy virág konzervet. Valószínű, hogy évfordulónkra.
Kicsit kiborultam, hisz nem is szeretem az ilyen hülyeséget, pláne nem egy ilyen alkalomra. Miért kell letudnia az első kezébe kerülő valamivel?
Mi eleve nem ajándékozunk évfordulókon... k.rva értelmetlen. Ilyenkor egymásnak kéne örülni, pl egy közösen eltöltött programmal (kirándulás, mozi, színház, vacsora), nem pedig ajándékokra költeni......
22/L
És amúgy ha már annyira pénzéhesnek tartotok: Alig 1,5 éve elhagytam egy 1000 forintos ezüst gyűrűt, amit nagyon szerettem. mondtam a páromnak még karácsonykor, hogy ha vesz nekem egy olyat, ami akkor már csak 800 forint volt, én nagyon boldog leszek. Azt mondta, hogy nem fog nekem ékszert adni.
Nos, nem egy 200ezeres gyémántköves gyűrűre vágytam.. de mindegy :)
Ez most milyen évforduló? Csak az, hogy együtt vagytok egy éve, vagy házasok is vagytok? Mer ha csak úgy együtt vagytok akkor tök fölösleges ünnepelgetni meg drága ajándékokat venni.
A házassági évfordulót természetes, hogy megünnepli az ember, mert van mihez kötni azon a napon házasodtak, na de azt, hogy épp akkor találkoztatok először akkor mondta, hogy szia, de jól nézel ki, ez már inkább vicc.
"Hat bocs,de szerintem a 6000 ft os ora is kicsit gagyi kategoria,annyiért lehet egyáltalán működő órát kapni? "
Nem azt írták, hogy drága! Hanem hogy 6000 Ft egy óráért...
Vágd a fejéhez, kezdj el vele veszekedni, hogy miért vett neked virágot, amikor nem bírod a virágot. Dobd látványosan a szemétbe.....
Én nem értem, miért itt teszed fel a kérdésed, miért nem mondod a párodnak?
Miért nem veszekszel vele? Ja, hogy annyira nem is lényeges?
Hát furcsa egy szerzet vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!