Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Virág konzerv első évfordulóra...

Virág konzerv első évfordulóra? Ez most komoly?

Figyelt kérdés

Bejelentkezve hagyta nálam a mail-jét és megláttam, hogy rendelt egy virág konzervet. Valószínű, hogy évfordulónkra.

Kicsit kiborultam, hisz nem is szeretem az ilyen hülyeséget, pláne nem egy ilyen alkalomra. Miért kell letudnia az első kezébe kerülő valamivel?

2012. ápr. 27. 08:24
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
79%
Hat bocs,de szerintem a 6000 ft os ora is kicsit gagyi kategoria,annyiért lehet egyáltalán működő órát kapni? A viragkonzerv szerintem cuki,és lehet tényéeg kapsz mellé még valamit,meg hat ha netről rendelte gondolom nem is 500ft. Amugy meg vigyazz,mert ha idén elbaxxxxxxxod a hisztivel akkor elég esélyes hogy jövőre már nem kapsz semmit!Én tök boldog lettem volna ha a párom hazassagi évfordulora netrol rendelget bármilyen marhaságot nekem. Mert azt jelenti hogy gondol rám,és gondolkodik rajta...
2012. ápr. 27. 08:49
 12/65 A kérdező kommentje:
Az anyák napjás írónak: Valószínűleg nem, mert neki már megvette az ajándékot. :)
2012. ápr. 27. 08:50
 13/65 anonim ***** válasza:
100%
Nálatok minden a pénzről szól??Mert te bezzeg 6000 forint értékben vettél,ő miért nem?????mi?Nem a pénzről kéne szólnia.Ha valamit szívből adunk annak értéke felbecsülhetetlen.
2012. ápr. 27. 08:51
 14/65 A kérdező kommentje:

Azért olyan drága, mert eléggé modern. Nem csak egy egyszerű karóra. :) De nem is a pénzről van szó.

Mondjuk én felvetettem ötletnek, hogy ne ajándékozzunk, csak szülinap meg karácsony, de azt mondta, hogy ilyen eszembe se jusson...

2012. ápr. 27. 08:52
 15/65 anonim ***** válasza:
Szóval amiért te 6000Ft-ot szántál rá, ezért te is 6000Ft-os ajándékot várnál cserébe? Ráadásul lehet, hogy nem is ez az összes ajándék, vagy az anyukájának szánta. Majd akkor problémázz, mikor megkaptad és csak ezt kapod.
2012. ápr. 27. 08:52
 16/65 A kérdező kommentje:

Mondom, nem a pénzről szól. Ő is vett már nekem drágább ajándékot, mikor én meg olcsóbbat.

Ó Istenem, arról van szó, hogy tudja, hogy nem bírom az ilyeneket, azt hogy nem szeretem a virágokat. De mégis...

2012. ápr. 27. 08:53
 17/65 anonim ***** válasza:
0%
Most mit mondjak? Én sem örülnék, ha ilyennel lepne meg a párom az 1 éves évfordulónkon. [link]
2012. ápr. 27. 08:54
 18/65 anonim ***** válasza:

Ha másnak veszi miértz kéne beszámolnia róla? Lehet, hogy haverkérésére rendelte, mert az ő felelsége nézi az emaileket és ő nem tud rendelni.

Vagy sokáig gondolkodott hogy adjon neked virágot (mert te ugyan haszontalannak tartod, de ő szeretne neked virágot adni) és akonzervet találta ki.

stb... ne hisztizz előre. és ha mégis neked vette, akkor örülj neki. szeretetből. (ha tudod mi az)

2012. ápr. 27. 08:54
 19/65 A kérdező kommentje:

hányszor ismételjem még? ALLERGIÁS vagyok a VIRÁGOKRA!!!! Sokat érek vele, hogy ha már csak a közelébe megyek feldagad a szemem és hapcirohamok törnek rám...

Ha pedig a haver kérte meg, akkor meg biztos elmondaná.

2012. ápr. 27. 08:57
 20/65 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy belebolondulva a virágokba, de pl. az anyukája, nagymamája igen, könnyen lehet, hogy nem neked rendelte, és el is felejtette az évfordulót. Ráadásul e-mailekben turkálni nagyon csúnya dolog. De most gondolj bele abba, hogy mi a jobb: ha elfelejti, vagy a virágkonzerv?
2012. ápr. 27. 08:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!