Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Virág konzerv első évfordulóra...

Virág konzerv első évfordulóra? Ez most komoly?

Figyelt kérdés

Bejelentkezve hagyta nálam a mail-jét és megláttam, hogy rendelt egy virág konzervet. Valószínű, hogy évfordulónkra.

Kicsit kiborultam, hisz nem is szeretem az ilyen hülyeséget, pláne nem egy ilyen alkalomra. Miért kell letudnia az első kezébe kerülő valamivel?

2012. ápr. 27. 08:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
Egyébként olvasgasd el kérdező a kérdésed és az utána következő kommentjeidet. A kérdésedben még szó nem volt arról, hogy azért nem tartod jó ötletnek a virágkonzervet, mert allergiás vagy rá, hanem az volt a problémád, hogy letudja az első kezébe kerülő valamivel az évfordulótokat. Meg hogy szerinted ez a virágkonzerv hülyeség. Aztán jöttek a negatív hozzászólások és mindjárt jött, hogy te tulajdonképpen allergiás vagy rá. Szóval ezt csak úgy érdekességképp írtam.
2012. ápr. 27. 12:38
 52/65 anonim ***** válasza:
május első vasárnapja anyák napja
2012. ápr. 27. 12:44
 53/65 anonim ***** válasza:
83%
ÉS MI VAN HA NEM NEKED VETTE? hanem mondjuk egy másik csajnak aki nem ennyire hisztérika
2012. ápr. 27. 12:45
 54/65 anonim ***** válasza:
Hogy eltűnt a kérdező miután beoltottuk :D
2012. ápr. 27. 13:06
 55/65 anonim válasza:
100%
Én sosem voltam ilyen szemrehányó. Amúgy örüljön neki hogy nem chilis bab konzervet kap :) Jó dolgában nem tudja mit...
2012. ápr. 27. 13:22
 56/65 anonim ***** válasza:
0%

Most komolyan valakinek tetszik ez a konzerves virág?

Ez kb. olyan mint ha egy csokor virág nem díszpapírral lenne körbetekerve hanem wc papírral.

2012. ápr. 27. 13:46
 57/65 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, egy kolléganőjének rendelte a virágkonzervet, aki munka után meghallgatja, ahogy az újdonsült feleségére panaszkodik...
2012. ápr. 27. 15:25
 58/65 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként te sétáltál be az utcába.

Felteszel egy kérdést: "Virág konzerv első évfordulóra? Ez most komoly?"

Mit vártál, mit mondunk? Hogy bazzeg, de gáz, virágkonzerv, te jó ég, nyomd le a torkán, ásd el a holttestet?

Vagy azt vártad, hogy a férjed olvasni fogja ezt a kérdést, és még gyorsan brillre cseréli az ajándékot?

Mit értesz hasznos ajándék alatt? Porszívó? Vasalódeszka?

Egyébként is, hogy értékeled a házasságodat, hogy a férjedről panaszkodsz vadidegeneknek egy kérdezős oldalon?

2012. ápr. 27. 15:40
 59/65 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan egy olyan ajándékon hisztizel amit még meg sem kaptál?

Amúgy 6 ezer forint egy óráért elég kevés... Órát az egyszerű halandó általában úgy veszi (már ha nem kisgyereknek lesz), hogy az egy életen át tartson, de legalább egy évtizedig. Egy 6 ezer forintos nem ilyen.

2012. ápr. 27. 15:55
 60/65 anonim ***** válasza:
52%
Nem lehet hogy épp azert vett konzerves viragot mert azt hiszi hogy erre nem leszel allergias?
2012. ápr. 28. 11:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!