Virág konzerv első évfordulóra? Ez most komoly?
Bejelentkezve hagyta nálam a mail-jét és megláttam, hogy rendelt egy virág konzervet. Valószínű, hogy évfordulónkra.
Kicsit kiborultam, hisz nem is szeretem az ilyen hülyeséget, pláne nem egy ilyen alkalomra. Miért kell letudnia az első kezébe kerülő valamivel?
Most komolyan valakinek tetszik ez a konzerves virág?
Ez kb. olyan mint ha egy csokor virág nem díszpapírral lenne körbetekerve hanem wc papírral.
Egyébként te sétáltál be az utcába.
Felteszel egy kérdést: "Virág konzerv első évfordulóra? Ez most komoly?"
Mit vártál, mit mondunk? Hogy bazzeg, de gáz, virágkonzerv, te jó ég, nyomd le a torkán, ásd el a holttestet?
Vagy azt vártad, hogy a férjed olvasni fogja ezt a kérdést, és még gyorsan brillre cseréli az ajándékot?
Mit értesz hasznos ajándék alatt? Porszívó? Vasalódeszka?
Egyébként is, hogy értékeled a házasságodat, hogy a férjedről panaszkodsz vadidegeneknek egy kérdezős oldalon?
Most komolyan egy olyan ajándékon hisztizel amit még meg sem kaptál?
Amúgy 6 ezer forint egy óráért elég kevés... Órát az egyszerű halandó általában úgy veszi (már ha nem kisgyereknek lesz), hogy az egy életen át tartson, de legalább egy évtizedig. Egy 6 ezer forintos nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!