Virág konzerv első évfordulóra? Ez most komoly?
Bejelentkezve hagyta nálam a mail-jét és megláttam, hogy rendelt egy virág konzervet. Valószínű, hogy évfordulónkra.
Kicsit kiborultam, hisz nem is szeretem az ilyen hülyeséget, pláne nem egy ilyen alkalomra. Miért kell letudnia az első kezébe kerülő valamivel?
Lehet, hogy úgy gondolta, tetszeni fog. De az is lehet, hogy egy összetettebb ajándék része.
Te mit adsz neki?
1. ha bejelentkezve marad akkor sem olvasok bele a mailjeibe
2. nem is biztos,hogy neked rendelte, de te már előre hisztizel
3. örülj, ha kapsz valamit.gondolt rád és ez a fontos.
A csokor virág túl snassz, lehet, hogy fel akarta dobni egy kicsit. Virágot bármikor vesz a sarki dudvásnál, virágkonzervet személy szerint még nem is nagyon láttam boltban. Szóval különleges alkalomra különleges virág, korrekt dolog ez.
Amúgy az évfordulóról: "Csak az számít, aminek jelentőséget tulajdonítunk"
21F
1. Allergiás vagyok a virágok többségére és tudja jól, hogy nem szeretem az úgymond "haszontalan" ajándékokat.
2. Ő mindig elolvassa az én mailjeim, tudja a jelszavam és be szokott lépni, szintúgy a facebookba is.
3. Nem tudok mást, akinek mostanság van bármilyen megünnepelendő dolga, de ha mégis másnak veszi, miért nem mondja meg?
4. Én egy 6000 forintos órát vettem neki, amit már előző hónapban is meg akart venni magának, mert szinte "szerelmes" lett bele.
És persze, aranyos ötlet annak, aki bírja a virágokat és talán még egy névnapra vagy nőnapra és is elviselném valahogy, de nem egy évfordulóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!