Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Virág konzerv első évfordulóra...

Virág konzerv első évfordulóra? Ez most komoly?

Figyelt kérdés

Bejelentkezve hagyta nálam a mail-jét és megláttam, hogy rendelt egy virág konzervet. Valószínű, hogy évfordulónkra.

Kicsit kiborultam, hisz nem is szeretem az ilyen hülyeséget, pláne nem egy ilyen alkalomra. Miért kell letudnia az első kezébe kerülő valamivel?

2012. ápr. 27. 08:24
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök aranyos ötlet, inkább örülnél, hogy gondol rád és kapsz tőle valamit, ahelyett, hogy a semmin hisztériázol előre.
2012. ápr. 27. 08:28
 2/65 anonim válasza:
100%
Miért nem tudsz örülni annak, hogy egyáltalán gondolt rá?
2012. ápr. 27. 08:29
 3/65 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy úgy gondolta, tetszeni fog. De az is lehet, hogy egy összetettebb ajándék része.

Te mit adsz neki?

4/65 anonim ***** válasza:
100%
Az lesz az igazi, ha mégsem neked rendelte. Majd mindjárt kellene.
 5/65 anonim válasza:
100%
Vagy nem lehet, hogy anyukájának rendelte anyák napjára? Lassan itt van az is.
 6/65 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aranyos ötlet, és nem kizárt, hogy sokat töprengett rajta. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a férfiak nem gondolatolvasók, többnyire ötletük sincs, mit adjanak, és nézd a dolog pozitív oldalát: nem felejti el az évfordulót! Legyél egy kicsit toleránsabb, nem azért rendelte, hogy kiszúrjon veled, hanem azért, hogy örömet okozzon. Ha pedig belépve marad a fiókjába, ne olvasgasd a leveleit, hanem lépj ki, mert veszekedéshez vezethet. 24/N
2012. ápr. 27. 08:31
 7/65 anonim ***** válasza:
90%

1. ha bejelentkezve marad akkor sem olvasok bele a mailjeibe

2. nem is biztos,hogy neked rendelte, de te már előre hisztizel

3. örülj, ha kapsz valamit.gondolt rád és ez a fontos.

2012. ápr. 27. 08:34
 8/65 anonim ***** válasza:
84%
azért mert bejelentkezve hagyta véletlen emailjét még nem volt jogod ahhoz hogy kutakodj
2012. ápr. 27. 08:36
 9/65 anonim válasza:
100%

A csokor virág túl snassz, lehet, hogy fel akarta dobni egy kicsit. Virágot bármikor vesz a sarki dudvásnál, virágkonzervet személy szerint még nem is nagyon láttam boltban. Szóval különleges alkalomra különleges virág, korrekt dolog ez.

Amúgy az évfordulóról: "Csak az számít, aminek jelentőséget tulajdonítunk"

21F

2012. ápr. 27. 08:37
 10/65 A kérdező kommentje:

1. Allergiás vagyok a virágok többségére és tudja jól, hogy nem szeretem az úgymond "haszontalan" ajándékokat.

2. Ő mindig elolvassa az én mailjeim, tudja a jelszavam és be szokott lépni, szintúgy a facebookba is.

3. Nem tudok mást, akinek mostanság van bármilyen megünnepelendő dolga, de ha mégis másnak veszi, miért nem mondja meg?

4. Én egy 6000 forintos órát vettem neki, amit már előző hónapban is meg akart venni magának, mert szinte "szerelmes" lett bele.

És persze, aranyos ötlet annak, aki bírja a virágokat és talán még egy névnapra vagy nőnapra és is elviselném valahogy, de nem egy évfordulóra.

2012. ápr. 27. 08:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!