Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Az oltások logikájában van...

Az oltások logikájában van egy bukfenc?

Figyelt kérdés
Oltasd be magad akkor is, ha nem vagy veszèlyeztetett, hogy megvèdd azokat, akik azok. Viszont az oltàs nem vèd a fertőzèstől, csak enyhíti a súlyos tüneteket. Kritikusan gondolkodva: ezek szerint aki oltatott ès nem veszèlyeztetett, az nagyobb esèllyel lett tünetmentes fertőző. Aki beoltatta magát az ugyanúgy átadja a fertőzést a veszélyeztetettnek, hiszen nem védi meg.

2023. ápr. 9. 13:56
 81/104 anonim ***** válasza:
22%

#78! Hőbörög a fene. Azért nem linkelek és azért nem keresem elő azt se, mert már rég nem érdekel engem ez.

"és azt várod hogy itt komolyan vegyenek, amikor az általad leírtak alapján már ott sem bizonyította semmi az állításaid." Ezek szerint van baj a szövegérteseddel. Mi volt az állításom? Leírtam egy esetet, semmiféle elmélet bizonyítására, hanem annak illusztrálására, hogy miért nem érdemes ezen vitatkozni az oltás hypolókkal, egy másik válaszadó kapcsán.(Már nem tudom, hányás hozzászólására reagáltam, ha annyira érdekel, keresd vissza.) Te lovagolsz itt ezen azóta is.

"Így van. Hogy te önkényesen miket költöttél hozzá, az pedig nem releváns a témában. Akkor sem, ha más linkelte a cikket, a te állításaidnak, hogy az oltásra fognál mindent, ettől még ugyanúgy semmi alapja." Ha nem zavarna, ugyanezt írtam egész eddig. Te is azt képzelsz a tények mögé, amit akarsz, én is azt képzelek mögé, amit akarok és mindenki más is. A kérdés, hogy milyen alapon kéri valaki számon a másikat, ha nem azt képzeli, amit ő, miközben neki sincs bizonyítéka, csak képzelete?

2023. ápr. 9. 22:56
 82/104 anonim ***** válasza:
4%

#73: "Tisztában vagy vele, hogy 2020 legvégén engedélyezték az első oltásokat? És azzal, hogy 2020 nagy részében még hatékonyan tesztelni sem tudták a vírust"

aha, de mikor én írtam, hogy 2020-ban még semmi eredmény nem volt elérhető, abba belekötöttél, hogy dehogynem.

Akkor most kicsit belezavarodtál a dogmáidba srác

2023. ápr. 10. 06:02
 83/104 anonim ***** válasza:
26%
amígy abban egyetértünk, hogy az oltások nem voltak rendesen tesztelve, rögtön ráeresztették a népre. szép nagy emberkísérlet volt.
2023. ápr. 10. 06:03
 84/104 sadam87 ***** válasza:
77%

Linkeltem 2020-as vizsgálati eredményt. 😂😂😂😂 Nem baj, azért ügyes voltál, majd legközelebb! 🤣🤣🤣🤣

2023. ápr. 10. 10:03
 85/104 anonim ***** válasza:
61%

"rögtön ráeresztették a népre"

Alaposan volt tesztelve, csak nem 15 évig. Gondolom, rájössz, hogy miért.

VISZONT azóta már megvolt a hosszú vizsgálat nagyon-nagyon sok emberen, az eredménye pedig az, hogy egészen minimális veszély van, pl. vérrög, ami tizede annak, amit egy fogamzásgátló okozhat, és negyed órával a beadás után jelentkezik, és jól kezelhető.

Ez ugye téged egyáltalán nem zavar?

2023. ápr. 10. 11:27
 86/104 anonim ***** válasza:
22%

#85: Engem az zavar, hogy 1 éven belül súlyos krónikus betegségeket triggerel az oltás rengeteg embernél. Van akinél már az eredetileg veszhelyzeti engedelyt kapott normál 2 adagos sorozat is, de a kapzsiság oltárán kialkidott 3. meg 4. dózist már keves szervezet viselte komplikációmentesen.

A risk/benefit ratio alapján fiataloknál kifejezetten ellenjavallt lenne a covid oltás. Gyerekeknél meg különösképpen.

2023. ápr. 10. 11:31
 87/104 anonim ***** válasza:
20%
#85 Azok az orvosok, akik nem hódolnak be, megerősítik, hogy az oltottak vére tele van vérrögökkel.
2023. ápr. 10. 11:33
 88/104 anonim ***** válasza:
70%

"az oltottak vére tele van vérrögökkel"

Ja, bocs... nem szóltál, hogy egyszerű provokátor vagy.

Akkor ennyit erről.

2023. ápr. 10. 11:42
 89/104 anonim ***** válasza:
85%

"Engem az zavar, hogy 1 éven belül súlyos krónikus betegségeket triggerel az oltás rengeteg embernél."

Bizonyíték?

2023. ápr. 10. 11:45
 90/104 anonim ***** válasza:
25%

#89: nyitott füllel járom a várost, számtalanszor előfordult, hogy teljesen random idegen feljajdul, és mondja hogy a covid oltás óta nem bírja felemelni a kezét (tenyleg sokszor volt ilyen), legutóbb egy ismerősünkből bukott ki, mikor összefutottunk (teljesen más temában beszélgettünk).

Ajánlom, hogy a propaganda helyett te is beszelgess élő emberekkel, sok érdekes dolgot lehet megtudni pl. a hatalmi rendszer gyakorlati működéséről is, ami leírva nincs sehol, nemhogy peer-review-zva.

2023. ápr. 10. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!