Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Az oltások logikájában van...

Az oltások logikájában van egy bukfenc?

Figyelt kérdés
Oltasd be magad akkor is, ha nem vagy veszèlyeztetett, hogy megvèdd azokat, akik azok. Viszont az oltàs nem vèd a fertőzèstől, csak enyhíti a súlyos tüneteket. Kritikusan gondolkodva: ezek szerint aki oltatott ès nem veszèlyeztetett, az nagyobb esèllyel lett tünetmentes fertőző. Aki beoltatta magát az ugyanúgy átadja a fertőzést a veszélyeztetettnek, hiszen nem védi meg.

2023. ápr. 9. 13:56
 61/104 anonim ***** válasza:
77%

#60: a baráti körben történt 5 vetélés (egy rögtön oltás után, nőgyógyász mondta is, hogy hát igen, ez ilyen) megint szöges ellentétben áll az elméleteddel. Előtte 10 évig nem történt ilyen, mindenhol született már gyermek.

A legtöbb kutatás azért volt hiteltelen, mert nem volt oltatlan kontrollcsoport, pedig rengeteg ember nincs beoltva még a fejlett nyugaton sem.

Kérlek linkelj nekem egy 2020-as tanulmányt, ami értékelhető méretű adathalmazon, releváns adatok vizsgálatával vizsgálta a vakcinák hatékonyságát, összehasonlítva az oltatlan, es a már fertőzesen átesett természetes immunitást szerzett egyének bevonásával.

2023. ápr. 9. 19:41
 62/104 anonim ***** válasza:
51%

[link]

"Magyarország például minden olyan, akár halálos betegségben szenvedő elhunytat is a koronavírus áldozataként tart számon, akinél valaha diagnosztizálták a fertőzöttséget."

(Müller Cecília)

2023. ápr. 9. 19:41
 63/104 anonim ***** válasza:
55%
#62: teeeee kontheóshhhh!!!!
2023. ápr. 9. 19:45
 64/104 anonim ***** válasza:
30%

"a baráti körben történt 5 vetélés"

Mi van? 5? Mik vagytok ti nyulak? Ja persze, húsvét van, most azok rajzanak...

2023. ápr. 9. 19:52
 65/104 anonim ***** válasza:
37%

#60! "Ok. 2021-ben valamivel magasabb volt az élvszülések száma az elmúlt évek átlagánál, 2022-ben (még nem végleges adat!) valamivel alacsonyabb. Persze ezt még meg kéne vizsgálni, de ez alapján azt mondanám, semmi hatása nincs az oltásoknak."

Az a baj, hogy ti kizárólag azokat a statisztikákat veszitek figyelembe, ami az elméleteteket alátámasztja, ami ellentmond annak, az nincs is. Ezzel te is ezt bizonyítottad most. Leírsz egy statisztikai tényt, majd levonod az annak ellentmondó következtetést.

Egyszer vitáztam itt egy emberrel. Kérdeztem tőle, miért van az, hogy elmegy az ember x betegséggel az orvoshoz, az az orvosnak az első kérdése, hogy mivel oltották? Ugyanakkor senki nem vizsgálja adott betegség előfordulási arányát az oltottak és oltatlanok között. Jött a himihumi válasz, hogy nincs erre szükség, hisz már abból látszódna, hogy békeidőben lakosságarányosan ennyi volt annak a betegségnek az új diagnosztizáltak száma, oltás után pedig magasabb. Mondom, ok., akkor küldj egy ilyet bármilyen betegségről és akkor látom, hogy nem nőtt, tehát biztos, hogy olyan szövődménye nincs az oltásnak, hisz, ha nem nőtt, akkor értelemszerűen ok-okozati összefüggés se lehet. BÁRMILYEN betegségről küldhetett volna, de nem tudott, hisz, hogy-hogy nem, olyan sincs. Kérdezem, vajon miért nincs? Szeretnék beoltatni az embereket, mert az a társadalomnak jó, az emberek ellenállnak, mert félnek bizonyos szövődménytől. Nem az lenne a legegyszerűbb, hogy bizonyítékokkal győzik meg őket, hogy nincs mitől félniük, tehát mennek oltatni utána?

Válasz: Szokás szerint kitérő. Jaj, nekik ilyen hülyeségekre nincs idejük.(Vajon mire van, ha a munkájukra nincs?😂) Magyarázat (Nem emlékszem pontosan, de valami ilyesmi): Ha varjú károg a fán, amikor hirtelen áramszünet lesz, akkor se vizsgáljak, hogy a varjúkárogás okoz-e áramszünetet, hisz egyértelmű, hogy nincs összefüggés.

Engem továbbra is érdekelt, ezért kerestem és TALÁLTAM egy ilyet. Természetesen nem magyar, mert olyan nincs, de nem emlékszem, talán brit. Teljesen random betegségeket kerestem, amit találtam, a szívinfarktus előfordulási aránya volt. (A vitapartner is elismerte, hogy valós elemzés, nem egy fake news oldalról). "Békeidőhöz" képest az oltás nélküli covid időszakban mérhetetlenül alacsony mértékben nőtt néhány korosztályban. Az oltások után viszont a "békeidőhöz" és az oltatlan covid időszakhoz képest is szignifikánsan nőtt, mégpedig annál nagyobb mértékben, minél nagyobb volt az adott korosztályban az átoltottság. Volt olyan korosztály, ahol a 20százalékot is meghaladta!

Na, szerinted mi volt a reakciója? Á, az nem azért van.😂 Na, ezért nem érdemes veletek vitatkozni. Ő maga mondta meg, hogy lehet bizonyítani, majd, amikor szembesül vele, de nem egyezik az elképzelésével, akkor mégse úgy. Olyan szemellenző van rajtatok, amit nem lehet lerobbantani, de engem nem zavar, amíg másnak ezzel nem ártotok.

2023. ápr. 9. 20:14
 66/104 anonim ***** válasza:
69%
azért aki a #62-est lepontozta, azzal itt és most mindenféle interakciót érdemes beszüntetni, vallási fanatikus szerencsétlen.
2023. ápr. 9. 20:19
 67/104 anonim ***** válasza:
43%

Mondjuk mivel a covid fertőzésnek több alkalommal is lettek szív- és érrendszeri megbetegedések a szövődményei, hacsak a linked nem tartalmazott valós tudományos bizonyítást az oltás és szívinfarktus közt, hanem csak ilyen "merénaszontam" alapon ráfogtad, akkor jogosan néztek hülyének.

2023. ápr. 9. 20:58
 68/104 anonim ***** válasza:
0%
#67 Erre sincs semmilyen bizonyíték. Covid nélkül is lehet valakinek szív- és érrendszeri betegsége, meg covid után is. Viszont ha valakinek covid után van bármi komolyabb baja, az automatikusan post-covidnak számít.
2023. ápr. 9. 21:10
 69/104 anonim ***** válasza:
70%
Nyilván lehet covid nélkül is. De ha van egy fertőzés, amiről ismert hogy kockázati tényező bizonyos betegségtípus esetén, majd te mutatsz egy statisztikát hogy tényleg megnőtt az adott betegségben elhunytak száma, és csak úgy önkényesen ráfogod hogy igazából a fertőzés elleni védekezés az egész forrása... szerinted kik fognak komolyan venni?
2023. ápr. 9. 21:12
 70/104 anonim ***** válasza:
34%

#67! Bakker, mit nem értesz azon, hogy az oltás nélküli COVID IDŐSZAKBAN nem nőtt, az oltások UTÁN pedig igen???

Ennél magyarabbul nem tudom leírni. Ha maga a covid okozná, akkor az oltás nélküli covid időszakban is nagy mértékben nőnie kellett volna. Tudjuk, a covidra mindent rá lehet fogni, de ennyire hiszékenyek ne legyetek már!

2023. ápr. 9. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!