Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Az oltások logikájában van...

Az oltások logikájában van egy bukfenc?

Figyelt kérdés
Oltasd be magad akkor is, ha nem vagy veszèlyeztetett, hogy megvèdd azokat, akik azok. Viszont az oltàs nem vèd a fertőzèstől, csak enyhíti a súlyos tüneteket. Kritikusan gondolkodva: ezek szerint aki oltatott ès nem veszèlyeztetett, az nagyobb esèllyel lett tünetmentes fertőző. Aki beoltatta magát az ugyanúgy átadja a fertőzést a veszélyeztetettnek, hiszen nem védi meg.

2023. ápr. 9. 13:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/104 anonim ***** válasza:
0%
#20: same here
2023. ápr. 9. 15:54
 22/104 sadam87 ***** válasza:
67%

"#15: igazábólteljesen mindegy, ki hogy hordta a maszkot, mert a covid terjedesét nem akadalyozta."

Ismét egy kedves random alátámasztatlan állítás.

"Ellenben az influenza, nátha es egyéb enyhébb cseppfertőzeses betegsegek kénytelenek voltak szuperfertőzővé mutálódni. "

Ez meg egész konkrétan nem igaz.

"#18 Hivatalos statisztikát nem tudok erről (valószínűleg nem véletlenül)"

No, ebben egyet értünk! Ahhoz, hogy ismerj hivatalos statisztikát erről, meg kéne próbálni utánanézni. Ha ezt nem teszed meg, akkor tényleg nem véletlen.

Egyébként tele van ilyen vizsgálatokkal az internet. Tessék, most csak neked csak most itt van egy összegző kutatás:

[link]

"de nekem az oltott ismerőseim jobban megszenvedték a covidot, mint az oltatlanok (köztük én). Ja, és az oltatlanok legfeljebb egyszer kapták el, míg az oltottak többször."

[link]

2023. ápr. 9. 16:01
 23/104 anonim ***** válasza:
66%
#18! Ja, lehet. Meg az is lehet, hogy az oltott köhög, az oltatlan meg nem. Én például oltatlanul egyet se köhögtem. Konkrétan semmi felsőlégúti tünetem nem volt.(Mielőtt elkezdődne a hiszti, önként rakattam magam karanténba, én hívtam fel a dokim, hogy covidos vagyok, pedig nem volt szükségem se gyógyszerre, se táppénzes papírra.) Ugyanakkor az oltott kontaktok vígan jártak köhögve dolgozni és bárhová, anélkül, hogy teszteltek volna és kiderült volna, hogy ugyanúgy covidos, mint a férje/gyereke/kollégája stb. Szóval hagyjuk ezt a marhaságot.
2023. ápr. 9. 17:03
 24/104 anonim ***** válasza:
37%
Egyes kivételes esetekben lehet. De az adatok alapján elég egyértelmű, hogy az oltottak jellemzően jóval gyakrabban úszták meg fertőzés nélkül, vagy fertőzöttség esetén enyhébb tünetekkel.
2023. ápr. 9. 17:08
 25/104 anonim ***** válasza:
36%
#24! De miért gondolod, hogy azok a statisztikák valósak? Te csináltad? Én a saját szememnek jobban hiszek, ami meg teljesen ellent mond annak. Hamis statisztikát láttam már, de magamat még sose vertem át 🤷🏼‍♀️
2023. ápr. 9. 17:20
 26/104 anonim ***** válasza:
58%
A halálozási statisztikáról is kiderült már - amit sokan még azóta is konteónak tartanak -, hogy mindenkit beleszámolnak, aki valaha covidos volt, és meghalt, függetlenül a halál okától. Itt is könnyen lehet valami hasonló turpisság.
2023. ápr. 9. 17:22
 27/104 anonim ***** válasza:
73%
#24: az adatok alapján 10 éven keresztül 2% volt az infláció, idén meg 14.5%. ennyit az adatokról
2023. ápr. 9. 17:22
 28/104 anonim ***** válasza:
40%

"De miért gondolod, hogy azok a statisztikák valósak?"

Mert semmi nem mond neki ellent. Mind a biológiai, mind az egészségügyi, mind a járványügyi ismeretekkel, az ellenőrizhető tényekkel összefügg.

A tiéd pedig anekdotikus érvelés, ami egy közismert érvelési hiba. Szóval nem nehéz a választás, melyiknek van a kettő közül bármi hitele.

2023. ápr. 9. 17:23
 29/104 anonim ***** válasza:
60%
#28 Szóval ha olvasol egy kutatást, amely szerint az ég nem kék, hanem zöld, akkor hiszel neki annak ellenére, hogy te kéknek látod?
2023. ápr. 9. 17:25
 30/104 sadam87 ***** válasza:
73%

És soha nem is tévedtél? 🤔 Jó neked...

Sőt, már az is kiderült, hogy nem igaz!

Te érted a saját logikádat?

Látom nem sikerült dekódolni a 28. választ. :D

Egyébként van itt bárki, akit az érvek is érdekelnek, vagy mindenki csak a saját igazát mondja?

2023. ápr. 9. 17:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!