Mégis hogyan kaphat Magyarországon tudományos fokozatot az, aki nem elég intelligens hozzá?
Boldogkői Zsoltra célozok.
A hitvitákban teljesen lejáratta az ateizmust, de a topik eredeti témájánál maradva a Covid-19-el kapcsolatos vitát is elbukta Toroczkai Lászlóval szemben. Boldogkőinek biológus professzorként le kellett volna iskoláznia Toroczkait, ehelyett az történt, hogy Toroczkai volt az, aki simán legyőzte Boldogkőit. A politikus sokkal felkészültebb volt, sokkal nagyobb tudással rendelkezett, olyan adatot is hozott, amiről Boldogkői nem is hallott, így nem is tudott rá megfelelően reagálni.
Tehát több vitát is elbukott professzorként, egyszerűen nem értem, hogyan állíthatnak ki PhD címet egy ilyen rendkívül buta embernek.
Inkább odamegyek, mint a templomba.
Sadam87 akar engem oktatni, de lelepleztem, hogy keresztény, amit próbált eltitkolni. Engem egy hívő ne akarjon oktatni.
"Az viszont már nagyon nem tetszik, amikor hazugsággal vádolnak. Bár ismerve az emberi pszichológiát, most erre fogod csavarni a beszélgetést."
Én nem csavarom semerre a beszélgetést. Leírtam, forrásokkal alátámasztva, hogy az állításaid hamisak. És azt is leírtam, hogy miért feltételeztem, hogy hazugság. Természtesen ha csak ennyire fogalmatlan vagy, és azért írsz marhaságokat, elnézésedet kérem.
"Te akarsz engem tanítani, amikor kiderült, hogy vallásos vagy?"
Ezzel legfeljebb azt bizonyítod, hogy 8 éve vallásos voltam.. De megtisztelő, hogy ilyen lelkesen követed a munkásságomat. ;)
"De ha már hazugságról beszélünk, mit lehet mondani egy olyan emberről, aki egy bizonyítottan hamis vallást követ?"
Mi lenne, ha az érveimre reagálnál a katolikus vallás teljesen irreleváns fikázása helyett? Értem én, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni, de azért gyönyörű, ahogy szétoffolod a saját kérdésedet.
De látom, csak a személyeskedés megy. Ja, amúgy gratulálok, meglett még egy érvelési hiba a listáról:
Már tényleg csak kevés maradt. 🤣🤣🤣
"Sadam87 akar engem oktatni, de lelepleztem, hogy keresztény, amit próbált eltitkolni."
Nem próbáltam eltitkolni, teljesen irreleváns a téma szempontjából.
Egészen szánalmas, hogy itt osztod az észt zéró tudással, zéró logikával, az érvelésre való legkisebb tehetség és hajlam nélkül. Cserébe olyan szánnivaló beszűkültséget mutatsz, hogy az elképesztő. Na mindegy, veregesd magad vállba, hogy milyen okos vagy. Más úgysem teszi meg.
Sadam87,
Kössünk egyezséget:
Amennyiben elmondod, hogy MOST vallásos vagy-e vagy sem, mellébeszélés nélkül fogok válaszolni az érveidre,* sőt elismerem a tévedéseimet is.
Haljak meg holnapra, ha most átverlek!
Amennyiben viszont nem mondod el, úgy én sem fogok reagálni.
[*Nem ígérem, hogy mindenben terjengősen fogok írni, ugyanis tanulnom kell még ma este]
Ez annyira ironikus. Annyira gyönyörű. Maga a Kérdező címkézte Sadam87-et úgy mint előítéletes, “te már eldöntötted ,hogy igazad van”, beszűkült látókörű, tuti valami vallásos stb. Most meg elegánsan a saját tőrébe hull többek közt azzal ,hogy fogvicsorgatva ellenzi bárki érvék aki valamilyen vallásos. Mintha egy érv igazságtartalmát az befolyásolná ,hogy kinek a száját hagyja el (természetesen itt most bármiféle ferdítés nélkül értem). Közben persze úgy viselkedik mint a tipikus valláskárosultak/ fanatikusok.
Én már ott tartok ,hogy a Kérdező inkább csak egy troll mert annyira röhejesen eljátssza az általa “üldözött” szerepeket, vonásokat ,hogy nem tudom elképzelni ,hogy ő ezt komolyan csinálja. Hogy ő tényleg olyan amilyeneket utál s nem veszi észre.
Kösz nem!
Egyrészt továbbra is: mi közöd hozzá? A vita szempontjából teljesen irreleváns kérdés, hogy vallásos vagyok-e.
Másrészt már éppen eléggé lejárattad magad.
De azért szép, hogy alkudozol itt ahelyett, hogy a legalapvetőbb dolgot megtennéd egy ilyen vitában: érvekkel alátámasztanád az állításodat. Na meg az is, hogy beismered, hogy eddig csak mellébeszéltél az érveimre való reagálás helyett.
Sajnálom, Tevenyereggyarto, de vannak olyanok, akikben nem bízok meg, mert tudom, hogy milyenek. Tudom, hogy fanatikusnak tűnik a hozzáállásom, de ismerem a vallásos gondolkodást, és meggyőződésem, hogy megbízhatatlan.
Ettől függetlenül nincs jelentősége annak, hogy ő vállásos-e. Attól függetlenül reagálok, és tartom a szavam, de azt tudni szeretném, hogy kivel vitatkoztam. Mert nekem nem mindegy.
Ebben az esetben nincs alku. Nem reagálok én sem.
“Tudom, hogy fanatikusnak tűnik a hozzáállásom”
Nem csak “tűnik” hanem az is.
“de ismerem a vallásos gondolkodást, és meggyőződésem, hogy megbízhatatlan.”
De Sadam87 egy deka vallásosságot nem vitt bele a vitába. Te hoztad fel ürügyként ,hogy emiatt kihátrálhass a vitából. Legalább is nekem nagyon úgy tűnik. Ő ha valami mellett érvel akkor rendszerint linkeli is amire hivatkozik szóval vallás ide vagy oda tudod ellenőrizni őt.
“Ettől függetlenül nincs jelentősége annak, hogy ő vállásos-e.”
Mi is ezt mondjuk: a kérdés szempontjából teljesen lényegtelen. Mégis te lovagolsz ezen.
Tevenyereggyarto, én csak azt nem értem, hogy ha ennyire butának hiszel engem, akkor miért írsz/írtok ebbe a topikba? Ha tényleg olyan ostoba vagyok, akkor úgysem fogok tanulni semmit tőled.
Azt szokták mondani, hogy ha valaki hülye, akkor haljon meg, vagy otthagyják, hogy főjjön saját levében. 9 oldal felesleges vita volt ez.
Vagy talán azt hiszed, hogy én szándékosan generálok hiábavaló vitát? Ez súlyos tévedés. Hogy én miért válaszoltam, annak megvolt az oka - ennek most nincs jelentősége, de, hogy te miért reagálsz?
Érthetetlen.
Most megyek tanulni, esetleg egy éjfél körül visszanézek, ha jön még válasz (Bár felesleges...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!