Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mégis hogyan kaphat Magyarorsz...

Mégis hogyan kaphat Magyarországon tudományos fokozatot az, aki nem elég intelligens hozzá?

Figyelt kérdés

Boldogkői Zsoltra célozok.

A hitvitákban teljesen lejáratta az ateizmust, de a topik eredeti témájánál maradva a Covid-19-el kapcsolatos vitát is elbukta Toroczkai Lászlóval szemben. Boldogkőinek biológus professzorként le kellett volna iskoláznia Toroczkait, ehelyett az történt, hogy Toroczkai volt az, aki simán legyőzte Boldogkőit. A politikus sokkal felkészültebb volt, sokkal nagyobb tudással rendelkezett, olyan adatot is hozott, amiről Boldogkői nem is hallott, így nem is tudott rá megfelelően reagálni.

Tehát több vitát is elbukott professzorként, egyszerűen nem értem, hogyan állíthatnak ki PhD címet egy ilyen rendkívül buta embernek.

2022. jún. 29. 10:53
 61/91 A kérdező kommentje:

"Nekem is lenne egy kérdésem: mi közöd hozzá?"

Azt hiszem, sejtem a válaszodat sadam87...

Búcsúzóul egy kis útravaló a témában:

[link]

Szia.

2022. júl. 1. 16:44
 62/91 A kérdező kommentje:

Bocsánat, eltévesztettem a linket, erről van szó:

[link]

2022. júl. 1. 16:46
 63/91 anonim ***** válasza:
94%

Latom mar kiirtál róla egy külön kérdést..

Jószerencsét! 😂😂😂

2022. júl. 1. 16:47
 64/91 Tevenyereggyarto ***** válasza:
94%
Kérdező ne vedd off topic személyeskedésnek de annyira kínos amit csinálsz ,hogy mindjárt én szégyellem magam helyetted. Sadam87 pontról pontra rámutatott ,hogy hol mit hibáztál, esetleg hazudtál, még az érvelési hibáidat is összegyűjtötte. Erre te mást sem csináltál csak kerülgetted az egyenes választ, esetleg terelsz s előadtad ,hogy mennyire nincs időd ilyesmire. De azért ,hogy tiéd legyen az utolsó szó mindig visszajössz ,hogy adjad itt az okosat ,hogy persze tudnál érdemben reagálni csak nincs időd/ kedved rá… Aha, pont azt látom én is ,hogy egyáltalán nincs időd érdemben reagálni. Helyette van időd valami felesleges kommentárt idelökni.
2022. júl. 1. 17:00
 65/91 Kólauborkával ***** válasza:
94%
Szerintem a leggázabb az egészben, hogy olyan kinyilatkoztatásokat tesz, hogy éppen ő akar a következő próféta lenni. Minden bizonyíték nélkül 99%-oz meg hasonlók, és persze mi buta emberek nem hiszünk neki, pedig ő olyan okos, hát megmondta, 99%. Szóval épp csinál egy vallást, amit közben tagad. Jólvan.
2022. júl. 1. 17:04
 66/91 anonim ***** válasza:
95%
64. Ő egy igazi Dunning-Kruger pozitív... 😂
2022. júl. 1. 17:05
 67/91 A kérdező kommentje:

Az engem nem érdekel, hogy mit gondolnak hibának az állításaimban, de a hazugságot visszautasítom, mint aljas rágalmat. Pont azért vagyok szkeptikus a kormánymédia tudósaival, meg azért vagyok ateista, mert az igazságban vagyok.

Pontos kifejtésekre nincs sem időm, meg kedvem sem. Meg igény sincs rá, úgyhogy nem fárasztom magam, de egy ilyen kommentet meg tudok írni.

2022. júl. 1. 17:06
 68/91 anonim ***** válasza:
68%
2022. júl. 1. 17:06
 69/91 Tevenyereggyarto ***** válasza:
77%

“mert az igazságban vagyok”

Jaj, ez olyan tipikus valláskárosult szójárás. Persze nem szólhatok bele abba ,hogy hogyan fejezd ki magad de szerintem ne pont így.

Amúgy akinek nincs ideje érdemben válaszolni a saját kérdése alá érkezett válaszokhoz annak ne legyen ideje érdemtelen válaszra sem. Így nagyon hiteltelennek nézel ki ,hogy folyton azzal jössz mennyire nincs időd s kedved ilyesmivel foglalkozni de azért mindig reagálsz valamit s még új kérdésre is futja. Inkább ismerd el ,hogy semmi tudományos indíttatás nem volt a kérdésedben. Sokkal inkább egy kocsmapolitika jellegű Boldogkői-fikázást akartál.

2022. júl. 1. 17:38
 70/91 A kérdező kommentje:

Nekem gyerekkorban kimérték az intelligenciámat 68-as. Ezzel nem mondom, hogy okos vagyok, de azt igen, hogy hülye - legalábbis a mentális képességeim szerint - nem.

Nem ismerek el semmit, 69-es, mert nincs igazad. Rosszul fejeztem ki magam, mert a kérdés eredetileg egy jelenségről szólt volna. De leragadtunk a példánál.

"Amúgy akinek nincs ideje érdemben válaszolni a saját kérdése alá érkezett válaszokhoz annak ne legyen ideje érdemtelen válaszra sem."

Majd ezt én eldöntöm.

2022. júl. 1. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!