Mégis hogyan kaphat Magyarországon tudományos fokozatot az, aki nem elég intelligens hozzá?
Figyelt kérdés
Boldogkői Zsoltra célozok.
A hitvitákban teljesen lejáratta az ateizmust, de a topik eredeti témájánál maradva a Covid-19-el kapcsolatos vitát is elbukta Toroczkai Lászlóval szemben. Boldogkőinek biológus professzorként le kellett volna iskoláznia Toroczkait, ehelyett az történt, hogy Toroczkai volt az, aki simán legyőzte Boldogkőit. A politikus sokkal felkészültebb volt, sokkal nagyobb tudással rendelkezett, olyan adatot is hozott, amiről Boldogkői nem is hallott, így nem is tudott rá megfelelően reagálni.
Tehát több vitát is elbukott professzorként, egyszerűen nem értem, hogyan állíthatnak ki PhD címet egy ilyen rendkívül buta embernek.
2022. jún. 29. 10:53
91/91 Tevenyereggyarto válasza:
Én azért reagálok mert most épp volt időm s kedvem hozza. Ennyi. Egyébként nem tartalak hülyének. Inkább amit itt leműveltél azt tartom hülyeségnek. Te érted el ,hogy 90 oldal felesleges vita legyen itt. Ha mindig mindenre egyenes választ adtál volna bármiféle fanatikusság, elfogultság nélkül akkor lehet itt most 90 oldalnyi tanulságos, informatív vita lenne. Az olyanokat meg szeretem olvasni, de ami itt lefolyt azt kevésbé s úgy adódott ,hogy ennek én (is!) hangot adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!