Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mégis hogyan kaphat Magyarorsz...

Mégis hogyan kaphat Magyarországon tudományos fokozatot az, aki nem elég intelligens hozzá?

Figyelt kérdés

Boldogkői Zsoltra célozok.

A hitvitákban teljesen lejáratta az ateizmust, de a topik eredeti témájánál maradva a Covid-19-el kapcsolatos vitát is elbukta Toroczkai Lászlóval szemben. Boldogkőinek biológus professzorként le kellett volna iskoláznia Toroczkait, ehelyett az történt, hogy Toroczkai volt az, aki simán legyőzte Boldogkőit. A politikus sokkal felkészültebb volt, sokkal nagyobb tudással rendelkezett, olyan adatot is hozott, amiről Boldogkői nem is hallott, így nem is tudott rá megfelelően reagálni.

Tehát több vitát is elbukott professzorként, egyszerűen nem értem, hogyan állíthatnak ki PhD címet egy ilyen rendkívül buta embernek.

2022. jún. 29. 10:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/91 Kólauborkával ***** válasza:
93%

Én nem tudom miből doktorált, de nekem egy PhD-stól sem elvárásom, hogy mindent is tudjon… ami a szakterülete ott virítania kell, de ami nem?

(Nem követem a politikát így a fentebb említett személyekről sem tudom kik…)

2022. jún. 29. 11:29
 2/91 anonim ***** válasza:
95%
Na ilyen az, amikor valaki nyócelemivel megállapítja, hogy egy akadémikus nem ért semmmihez... :-D
2022. jún. 29. 11:34
 3/91 anonim ***** válasza:
100%

A tudományos fokozat nem intelligencia kérdése. Ha jártál egyetemre biztos találkoztál olyan tanárral aki a maga szakterületén jó koponyának számított, viszont az általános műveltségnek finoman szólva is híján volt.

Ismerek olyat aki a PhD-ját a néhai ZMNE-n a határőrség zenekarának történetéből írta. Hihetetlen hiánypótló "tudományos" mű...

2022. jún. 29. 11:45
 4/91 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ez valami rejtett MiHazánk reklám felvezetője... :)))))
2022. jún. 29. 11:47
 5/91 anonim ***** válasza:
24%

Én szereztem Mgr. titulust egy jobb egyetemen. A PhD. megszerzésére azért nem jelentkezem anno, mert olyan ökör tanszékvezetőhöz volt szerencsém az atomfizika karon, hogy nem volt hozzá gyomrom. Később mégis próbálkoztam, de akkor már (egy ígéret ellenére sem) nem engedtek - hiába csináltam meg rendesen az írásbeli (fizika) felvételit több év munkanélküliség után (formálisan már tönkretett karrierrel).

Amit saját megtapasztalással megtudtam az akadémiai káderezés gyakorlatáról, azt sajnos nem írhatom le ide, mert törölnének a GY.K.-ról!

Jelenleg csak a jellemtelen csürhe láttathatja magát okosnak az akadémiai szférában - akik hajlandóak istenhitet színlelni. Ezt jobb helyeken úgy hívják, hogy klerikálfasizmus!

2022. jún. 29. 11:56
 6/91 sadam87 ***** válasza:
93%

". Boldogkőinek biológus professzorként le kellett volna iskoláznia Toroczkait, ehelyett az történt, hogy Toroczkai volt az, aki simán legyőzte Boldogkőit."

Aha. Épp nézem az interjút. Ez a Torockai olyan szép alapoan hazudik, hogy azt öröm nézni. Én bele tudok vagy nyolc helyen kötni a szövegének egy három perces részletébe. (De tény, hogy nagyon rutinosan folytja bele a szót másokba.)

2022. jún. 29. 13:46
 7/91 sadam87 ***** válasza:
91%
Mellesleg: Bolfogkői képes végighallgatni a másikat. Novák Elődnek úgy látszik ez a képesség nem adott meg...
2022. jún. 29. 13:52
 8/91 A kérdező kommentje:

Csak az elfogultság beszél belőled sadam87, mert te is biológiát végeztél.

Ti biológusok olyanok vagytok mint a vallasosok.

- Boldogkői az amerikai kutatásra semmit sem tudott mondani.

- Boldogkői arra, hogy Barcelonában kimutatták a Covidot korábban, semmit sem tudott mondani, sőt azt mondta, nem fontos, honnan indult a Covid. Nem fontos!?

Tovább is van, sadam87, mondjam még?

Boldogkői ateizmust lejárató vitájáról itt egy cikk (a szerző PhD fokozattal rendelkezik):

[link]

De mondjuk nem kellene csodálkoznom ezen a boldogkőin, hiszen az MTA jelenlegi elnöke egy vallásos(!) ember, Freund Tamás.

Ami Magyarországon folyik a tudományban, az szégyen.

2022. jún. 29. 13:53
 9/91 anonim ***** válasza:
88%

#6: na akkor erre mondják, hogy "sas nem kapkod legyek után". :-)

B.Zs. nem fog lemenni az T. szintjére... :-D

2022. jún. 29. 13:56
 10/91 anonim ***** válasza:
79%

#8: szép kis prekoncepcióid vannak, szerintem teljesen fölösleges vitába szállni veled ezen a szinten...

Ugyanis nem vagy kvalifikált erre.

:)))

2022. jún. 29. 13:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!