A Covid és hasonló új vírusok megoldás lenne a “klímaváltozásra”, azt tekintetbe véve, hogy a születéskor várható élettartamot csökkentik?
Ez alapján már jócskán csökkent.
Ha az emberek kevesebbet élnek, tegyük fel max 60 évet azzal már bekövetkezne a Bill Gates által megálmodott 15%-os populáció csökkenés?
"Alá is fogják támasztani. Pár éve egyre több az autó és pár éve vegyiek a kaják. Kell idő, amíg látszani fog, de már kezd"
Nem pár éve, hanem jó pár évtizede folyamatosan nő ezek mennyisége. De ugyanezen idő alatt semmilyen ezzel arányos életkorbeli csökkenés nem volt megfigyelhető. Mire alapozod, hogy majd pont ezután már az lesz? Ez így csak szimplán vágyvezérelt gondolkodás.
Oké, nézzük már meg a KSH korcsoportos halálozási adatait.
Hát ez alapján eléggé úgy tűnik, hogy a halálzoás az összes korcsoportban csökkent! (Kivéve a 2020-as évet, amikor ugye beütött a COVID.) 40 éve a fiatalabb korcsoportok halálozási rátája többszöröse volt a mostaninak...
"Az utóbbi 10-20 évben nőtt ennyire robbanásszerűen"
Valahogy az adatok ezt sem igazolják vissza.
Nekem 5 alapbetegségem van, nemhogy gyógyítani, hanem konkrétan kezelni sem tudják egyiket sem. Egyikre szedek gyógyszert, de elvileg mellékhatásos, nem biztonságos gyógyszer és a tüneteket se enyhíti 100%-ban, csak mondjuk 60%-ban. A többit csak nyomon követik, mert akkor műtik vagy gyógyszereznek, ha már kábé életveszélyes lesz az állapot, annyira képtelenek kezelni. Nemhogy gyógyítani. Itt gyógyításról szó sincsen.
Akkor miről beszélünk?
Olyan szennyezett a levegő, hogy majdnem mindegy, hogy dohányzunk-e. Én nem dohányzom, de gondolkozom rajta, mert vannak előnyei és megoldaná a tünetes alacsony vérnyomásomat (hoppá, újabb alapbetegség, amit nem tudnak kezelni, nemhogy gyógyítani).
Zöldséget lényegében a rostjáért fogyasztjuk, mert más hasznos anyag NINCSEN benne. Ha vitamint is akarsz, megveszed a tablettát és imádkozol, hogy felszívódjon. Ha nem veszel tablettát, hiánybetegségeid lesznek.
Bármilyen élelmiszert veszel, konkrét vegyi anyagokat tartalmaz és természetes anyagot alig. Mindenben "aroma" van, minden valamilyen "ízű". Ha már az arománál tartunk, minden brutálisan erős ízű, a döntő többségnek már tönkretették az ízlelőbimbóit, akinek még nem, az szenved (én sokszor vízzel hígítom a vett dolgokat, a félkész zabkásához adok még zabot, a zacskóslevesbe több vizet teszek, ha nagyritkán veszek "gyümölcslevet", kb 60-40% hígítással iszom).
A szervezetünket olyan szinten nem rendeltetésszerűen használjuk, hogy ez katasztrófa.
A rák diagnózisa az esetek döntő többségében egyenlő a halállal, mégpedig egyre több harmincas, negyvenes rákos.
Akkor miről beszélünk?
LOGIKUSAN!!! Aki most 20-40 közötti, az HOGY a 3.16cs@-ba élne tovább 50-60 évnél? HOGYAN? Csak szimpla logikával: hogyan?
"Nekem 5 alapbetegségem van, nemhogy gyógyítani, hanem konkrétan kezelni sem tudják egyiket sem. Egyikre szedek gyógyszert, de elvileg mellékhatásos, nem biztonságos gyógyszer és a tüneteket se enyhíti 100%-ban, csak mondjuk 60%-ban. A többit csak nyomon követik, mert akkor műtik vagy gyógyszereznek, ha már kábé életveszélyes lesz az állapot, annyira képtelenek kezelni. Nemhogy gyógyítani. Itt gyógyításról szó sincsen.
Akkor miről beszélünk?"
Arról beszélünk, hogy nem te vagy az emberiség etalonja, és a nagy többség közel sincs ilyen rossz egészségügyi helyzetben, mint te.
Ha mesterségesen életben is tartják 18 féle gyógyszerrel, nyugtatóval, antidepivel 60-ig az még nem azt jelenti, hogy jobban is élnek.
2 év járvány remekül jött hiszen már 2 évet csökkent. Ha forgalomba marad a Covid (márpedig forgalomban fog maradni) akkor évtizedekre biztosítani lehet, hogy az életkor ne nagyon kússzon 60 felé. Nem beszélve újabb felbukkanó variánsokról amelyek lehetnek még halálosabbak is. Vagy új , virulensebb vírusok. Az utóbbi időben mindenféléről lehet hallani. Meg is mondták ez a járványok évtizede lesz.
Tiszta véletlenül pont jókor jöttek a járványok, pont amikor 2030-ra gyökerese át akarják alakítani a világot.
A környezetem de. Egyrészt.
Másrészt nagyon rossz a szövegértésed.
Arról beszéltem, hogy az orvostudomány egy nagy 0 és hogy nagyon egészségtelenek a körülményeink. Ha nem vetted volna észre.
"A környezetem de"
A környezeted nagyon nem az emberiség nagy része.
"Arról beszéltem, hogy az orvostudomány egy nagy 0 és hogy nagyon egészségtelenek a körülményeink"
És ennek ellenére mégis azt bizonyítják az adatok, hogy valótlan az elképzelésed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!