A Covid és hasonló új vírusok megoldás lenne a “klímaváltozásra”, azt tekintetbe véve, hogy a születéskor várható élettartamot csökkentik?
Ez alapján már jócskán csökkent.
Ha az emberek kevesebbet élnek, tegyük fel max 60 évet azzal már bekövetkezne a Bill Gates által megálmodott 15%-os populáció csökkenés?
Ember.... ha beleszületsz, minden nap edzel (élsportolóknál az edzés, tanyár vagy farmon a munka, amiben kiskorodtól fogva részt veszel), akkor kellően erős leszel hozzá. Ha egész nap ülsz és heti 3-4 órát lötyögsz, műmozogsz (=sport....), akkor 1 óra alatt esel össze tanyán.
VAN kertben, kertészetben fizikai munkát végző ismerősöm, tudom, miről beszélek. Na, ő erős, neki van állóképessége.
Az orvostudományra meg térjünk ki akkor még......
Mégis miért nem lehet szidni?
Leírom akkor konkrétan kínomban.
Refluxom van, rendszeres, de általában elviselhető tünetekkel és 1 db nyelőcsőfekéllyel. Mi az istenért nem bírják TÜNETMENTESSÉ tenni 2 db gyógyszerrel? Emozul-t szedek 40 mg-ot és este lefekvéskor Graviscon. Ezek mi az istenért nem tudják tünetmentessé tenni? Ugyanúgy rendszeresen van tünetem, ugyanúgy elviselhetően és ugyanazok a tünetek. Mi az isten olyan nehéz ebben?
Miért nem létezik olyan sztatinkészítmény, amit felírhatnak 4 feletti LDL-koleszterinre akkor, ha az illető ugyan nő, de számos rizikófaktora van?
Mi a jóégért nem tudnak semmit az I-es fokú szívbillentyű-elégtelenségről? Miért nem beszélnek róla őszintén, miért nincs információjuk arról, mit sportolhatok, mit nem és mivel lehet lassítani a folyamatot?? Amúgy a MINDENNAPJAIMAT befolyásoló tüneteim vannak már tinikorom óta.
Miért nem tudnak kezelni egy enyhe asztmát, egy felsőlégúti fertőzések után kijövő fél éves hurutos köhögést?
Miért nem tudják kezelni a rekedtséget?
Ha kalciumanyagcsere-zavar van, akkor miért vonogatják a vállukat, miért rémisztgetnek és miért kell párhavonta szúrásra mennem, ahol nézegetik, mialatt ha picit nagyobb, már üvölt velem a doktornő?
Édesapám érszűkületét mi az istenért nem tudják kezelni azon túl, hogy vele is ordít az orvosa? Felírt neki valamit, ami a refluxát súlyosbítja, de ennyi. Ja amúgy az ő refluxát se tudják tünetmentessé tenni, azt, hogy ő mit szed, nem tudom.
Mi a jóégért nem tudnak mit kezdeni a gerincsérvével? Műteni nem merik, amit még el is fogadok, de képtelenek arra, hogy elviselhetőbbé tegyék a mindennapjait.
Miért nem tudnak tünetmentessé tenni egy seborrheát? Nekem is van, de anyámnak olyan durva az arcán, hogy alkoholistának nézik, holott nem is iszik.
Ismerősömnek olyan bőrbetegségét, ami rontja az esélyeit az ismerkedésnél, miért nem tudják kezelni?
A rákot miért nem tudják kezelni az esetek 99%-ában? Legalábbis én egy embert ismerek, aki felgyógyult a rákból, a többi meghalt, fiatalok is. Most a melanómámmal én vagyok soron.....
Mégis mi az, ami megy nekik? Jó, az antibiotikumok és az oltások igen, de itt be is fejeződik a lista.
142
Sajnos az igazság fáj, de az van, hogy nem érdekli őket hogy vagy, nem érdekli őket a problémád. Csakis a pénzáramlás. Nem empátiára, segíteni akarásra épül ez a megátkozott rendszer hanem ősi ösztönökre, harácsolásra, kapzsiságra. Nem csoda nincs egyetlen boldog ember sem már ebben a rendszerben. Lélekölő teljesen.
Nem tudom, olvassátok-e még, vagy csak a belém rúgás volt a cél.
Mit is írtam? Hogy 10 évet vesz el a légszennyezettség? Tessék, itt van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!