Ebben a cikkben hol is van annak az indoklása, hogy az 5G hullámok nem tudnak interakcióba lépni a pozitív töltéssel rendelkező lipid nanorészecskékkel, amely egy az mRNS vakcinákban használt technológia?
Mármint factcheck oldal ami cáfol
Egy állítást, csak nem tudom mivel zárták ki annak lehetőségét, hogy 5G hullámokkal programozhatók ezen részecskék.
"Ebben a cikkben hol is van annak az indoklása, hogy az 5G hullámok nem tudnak interakcióba lépni a pozitív töltéssel rendelkező lipid nanorészecskékkel"
Azt sehol. Mivel nem is állítja az ellenkezőjét. Kis mértékben valószínűleg interakcióba léphetnek velük. Ami alatt persze azt kell érteni, hogy a nanorészecske anyaga kis mértékben elnyelheti a rádióhullámokat (akár olyat is, amit 5G rendszerhez használnak), és így minimális mértékben felmelegedhet. (Bár ez jó eséllyel elhanyagolható, ha nem egy sugárzó antenna előtt vannak közvetlenül.) Mint bármi más anyag. Beleértve a tested anyagait is.
"Egy állítást, csak nem tudom mivel zárták ki annak lehetőségét, hogy 5G hullámokkal programozhatók ezen részecskék."
Azzal, hogy világosan leírja, hogy az, hogy programozható egy nanorészecske, az azt jelenti, hogy az elkészítésükkor irányítani tudják az összetételét. No most nem tudom, neked van-e elképzelésed arról, hogy hogy tudná egy rádióhullám megváltoztatni egy dolog anyagi összetételét. Ha van, kérlek jelezd, mert tudtommal a tudomány még nem ismer ilyesmit (én legalábbis nem tudok róla).
Hogy teljesen egyértelmű legyen: a "programozható" kifejezés nem azt jelenti, hogy egy lipid nanorészecske számítógépes programokat tudna futtatni. (Mondjuk ezt az általad idézett oldalon is leírják.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!