Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Azért mennyire durva, hogy az...

Azért mennyire durva, hogy az mRNS technológia feltalálója ilyeneket mond?

Figyelt kérdés
[link]
aug. 12. 10:41
1 2
 1/12 2*Sü ***** válasza:
100%
Ez egy több, mint egy órás videó, aminek a megnézéséhez egyelőre kevés késztetést érzek. (Ha minden egy–fél–másfél órás videót végignéznék, amit kérdés gyanánt belinkelnek kérdezők az hónapokat venne el az életemből.) Ki tudnál emelni mondjuk maximum három kulcsfontosságú gondolatot néhány mondatban megfogalmazva, amit önmagában meg lehetne vitatni, esetleg a saját kommentárodat is megírva ezzel kapcsolatban? Szóval milyeneket is mond az mRNS technológia feltalálója?
aug. 12. 11:05
 2/12 Mojjo ***** válasza:
83%

Lejárt lemez.

"During the COVID-19 pandemic, Malone promoted misinformation about the safety and efficacy of COVID-19 vaccines"

"Starting in mid-2021, Malone received criticism for propagating COVID-19 misinformation and conspiracy theories, including making "dangerous" and misleading claims about the toxicity of spike proteins generated by some COVID-19 vaccines using interviews on mass media to popularize medication with ivermectin and tweeting a study by others questioning vaccine safety that was later retracted."

[link]

aug. 12. 11:33
 3/12 anonim ***** válasza:
65%

Az mRNA az nem technológia:

[link]

aug. 12. 12:25
 4/12 A kérdező kommentje:

2

Igen, a mainstream valóban ezt kezdte terjeszteni róla…

aug. 12. 14:31
 5/12 A kérdező kommentje:

3

Hát az mRNS vakcina?

aug. 12. 14:31
 6/12 anonim ***** válasza:
68%

"Igen, a mainstream valóban ezt kezdte terjeszteni róla…"

Nem csak kezdték terjeszteni, mindezek ténylegesen megtörténtek.

aug. 12. 15:52
 7/12 Mojjo ***** válasza:
76%
@4: Nincs itt semmi látnivaló, csak egy raklapnyi hamis állítás. Láttunk már ilyet épp kismilliónyit, ezért felesleges 1+ órás youtube videókat linkelned. Ennyire nem unatkozik senki - illetve ezek szerint te, de az meg a te dolgod.
aug. 12. 16:07
 8/12 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem is durva.

Nekem ez a kedvencem:

https://www.youtube.com/watch?v=XMTOn0nWp_M&t=84s

meg ez:

https://www.youtube.com/watch?v=FSUGLXyxpZo

meg a pseudouridine + process 1 vs process 2 meg a Hela sejtvonal

de már ezek lejárt lemezek, tényleg felesleges ezzel foglalkozni, én örülök, hogy kimaradtam a jóból más meg örül, hogy benne van a jó...

szóval mindenki hepi.

aug. 12. 17:18
 9/12 anonim ***** válasza:
25%
Most mi rosszat írtam? :D kifejtéseket vagy cáfolatokat kérek :D
aug. 12. 17:53
 10/12 anonim ***** válasza:
28%
Köszönet a sok makrofágnak akik felvették a vaccinet: ham-ham, mindent-beevők! Köszönjük, hogy eltakarítjátok ezt a sok szemetet :D -és mindezt a mi érdekünkben. Ez a makrofágok feladata.
aug. 12. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!