Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ha a fekete lyuk belsejében...

Ha a fekete lyuk belsejében lévő szingularitás már egy semmi, akkor honnan van a nagy tömeg?

Figyelt kérdés

Megfogalmazom értelmesebben. Ismert csillagász mondta: " A közhiedelemmel ellentétben a szingularitás NEM egy picire összetömörödött anyag. NEM egy homokszem méretre összement csillag. Ott már nincs semmi, eltűnt, megszűnt."

Oké, ezt elhiszem. De anyag nélkül, tömeg nélkül hogy maradhat meg pusztán csak a gravitáció? Tehát a semminek, eltűnt anyagnak hogy nem tűnt el a gravitációja is?

A másik, hogy hová tűnik el az az anyag? A csillag magja + benyelt gázok, bolygók, stb.

Abszolút laikus vagyok, kérném egyszerűen elmagyarázni. Köszönöm!

2021. jún. 3. 20:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
89%
Alllien egy troll, ne etessük! Az ilyenek pszichésen sérült emberek, akik abból táplálkoznak, hogy mások felháborodnak és reagálnak a provokációikra. Nyilvánvalóan nem ért semmihez, és nincs is szándékában építő jelleggel hozzászólni, csak másokat fikáz és becsmérel.
2021. júl. 22. 09:54
 72/73 Alllien ***** válasza:

Először is kötelességemnek érzem azt, hogy bocsánatot kérjek azoktól akiket idegesítettem. 1 mindenkiért.. elvet vallom Élni és élni hagyni, alapvető illem és társai. Ha nem tűnt volna fel teljes mértékig megváltozott tudatállapotban voltam jelen, hatalmas szenvedéssel és csak így tudtam róla elterelni a figyelmemet valamelyest. Még mindig szenvedek de ez már korántsem embertelen. NEM - nem drog!! Gyógyszerkísérlet. Nagyon jól tudom, hogy félrebeszéltem ferdítettem stb.ami nem jelenti azt, hogy nem volt igazam elvétve. De természetesen jó pár dologan nem volt...

Közöm sincs egy trollhoz. Evidens, hogy nem látod át az egész sztorit. Ami nem csoda mert 3 témában hangzottak el a hozzászólásaim amiből az egyik kérdés.

Anno volt "szerencsém" eltölteni a Nyírő Gyula kórházban két hetet gyógyszerfüggés miatt epe és vesegörcs egyszerre.

Volt egy kérdezz felelek kb. olyan 100 fővel a földszinten.

Egy fiatal orvos tartott előadást majd a végén megkérdezte, hogy észrevétel kérdés? Azonnal lendült a kezem a magasba. :-) Ez pedig 100% ban saját kútfő ami itt nagy szó. Mivel más okosságaival villogtok keveritek kavarjátok a megtanult dolgokat.

Következő észrevételem volt...

" Az emberiség 100% az elmebeteg köztük 30 - nak ez kifejezetten fájdalmas ezek az emberek pedig megjelennek a pszichiátrián."

Mérhetetlenül dühös lett és olyan képet vágott mint aki azonnal bevág egy évre a zárt osztályra majdnem kiabálva kérdezett vissza. " Miből gondolja ön ezt fiatalember. Mondom aki nem így gondolja az nem figyelt oda sem az általános iskolai valamint középiskolai történelem órákon eléggé. Hát emberünket sikerült lefagyasztanom. Nyilván odafigyelt a töri órákon. :-)

A kórház vezető főorvosa pont mellettem ült megérintette a térdemet. Majd elpuffantott egy nagy közhelyet mert hát ezt nem lehetett szó nélkül hagyni. Betegek fel sem fogták.... Legalábbis a nagy részük...

Ha az a kérdés, hogy legyek troll 3 - 4 napig vagy akár egy hétig akkor a fájdalomba való beleőrülés vagy bármilyen pszichiátriai betegség magamra aggatása helyett simán választom a troll szerepet. Csak az a helyzet, hogy a troll az nem azt ajánlom nézz utána pontosan mi is az de hangsúlyozom Neked, hogy nem különösebben érdekel a véleményetek mert nem ismertek. Információ hiányba vagytok Velem kapcsolatban.

Most nem f3lszopom magam csak az igazat mondom alapjáraton egy végtelenül udvarias más érdekeit szem előtt tartó ember vagyok. A közlekedésben mindenkit előre engedek dudát még én nem nyomtam senkire... Nem idegeskedem felesleges hülyeségeken nem kattogok, jó 10 évvel fiatalabbnak nézek ki a korosztályomnál, ugyanis ami az elmédben játszódik le egy idő után kiül az arcodra. Tökéletes példa erre al paccino Sean Connery és ellenpélda Orbán Viktor.

Alapból egy viszonylag jó képű pasi lett és most meg már valóban úgy néz ki mint a mumus a szekrényben..

Na de most már elvagyok egy filmmel is akár haverokkal még ők sem érdekeltek. Egyedül a zene tudott valamennyire lekötni az nekem lételemem. Na de nem untatlak titeket félIsteneket Troll létem érdektelen és érvénytelen dolgairól. Tisztelettel a névtelen kamuzó troll alias alllien.

2021. júl. 23. 12:15
 73/73 Wadmalac ***** válasza:

" Az emberiség 100% az elmebeteg köztük 30 - nak ez kifejezetten fájdalmas ezek az emberek pedig megjelennek a pszichiátrián."

Na ebben speciel azért van valami.

:D

2021. júl. 23. 13:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!