Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ha a fekete lyuk belsejében...

Ha a fekete lyuk belsejében lévő szingularitás már egy semmi, akkor honnan van a nagy tömeg?

Figyelt kérdés

Megfogalmazom értelmesebben. Ismert csillagász mondta: " A közhiedelemmel ellentétben a szingularitás NEM egy picire összetömörödött anyag. NEM egy homokszem méretre összement csillag. Ott már nincs semmi, eltűnt, megszűnt."

Oké, ezt elhiszem. De anyag nélkül, tömeg nélkül hogy maradhat meg pusztán csak a gravitáció? Tehát a semminek, eltűnt anyagnak hogy nem tűnt el a gravitációja is?

A másik, hogy hová tűnik el az az anyag? A csillag magja + benyelt gázok, bolygók, stb.

Abszolút laikus vagyok, kérném egyszerűen elmagyarázni. Köszönöm!

2021. jún. 3. 20:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 Alllien ***** válasza:
0%
Könyörgöm 1x Milliárd éve zabálnak. Miért kéne annak ott lennie. A csillagászok a sötétben tapogatóznak. Egyszer az Univezrzum tágul majd összeroskad. Ja bocs mégse gyorsuló ütemben tágul... Nem jelenthetnek ki tömeget egy ismeretlen dologról. Mindinkább ahogy megyünk előre úgy néz ki semmi nem az aminek látszik.
2021. júl. 19. 12:31
 12/73 Mojjo ***** válasza:
88%
@11: Te szívsz valamit?
2021. júl. 19. 12:33
 13/73 Alllien ***** válasza:
0%
Már magában a kérdésben is feszegetik a gravitáció hiányát... Szerintem ez a megoldás, hogy van csak nem ott....
2021. júl. 19. 12:34
 14/73 Alllien ***** válasza:
0%
Személyeskedés off az egyet jelent vita vesztéssel.
2021. júl. 19. 12:37
 15/73 Alllien ***** válasza:
0%
Nem én szívok valamit hanem neked szűk a fantáziád. A Világegyetem egy csoda. Szerinted én találtam ki, hogy a fekete lyukakból Univerzumok nyílhatnak. Mert akkor olvasgass kicsit a témában személyeskedés egy egy. Remélem nem kell folytatni.
2021. júl. 19. 12:41
 16/73 anonim ***** válasza:
83%
Kicsit elegünk van már abból, hogy valaki készít egy ezredik új nevet magának, aztán valami olyan elképesztő hülyeségeket ír rajta, amire reagálni is alig lehet. Az általános iskolában már nem írnak ilyet azok, akik odafigyeltek az órákon.
2021. júl. 19. 12:43
 17/73 anonim ***** válasza:
83%

"Szerinted én találtam ki, hogy a fekete lyukakból Univerzumok nyílhatnak."

Igen, nyílhatnak.

Mivel azonban ezt semmilyen módon nem tudjuk ellenőrizni, ezért ezoterikus téma, nem tudományos.

Amúgy nem "nyílhat", mert akkor például eltűnne az ottani tömeg.

Maximum ott van benne valamilyen módon egy univerzum.

2021. júl. 19. 12:45
 18/73 Alllien ***** válasza:
0%
Ez az első accom. Fejtsd ki kérlek tudományosan miért ne lehetne jelen ez a gravitáció. :-) Sajnos nagyon Low vagy öreg.
2021. júl. 19. 12:56
 19/73 anonim ***** válasza:
83%

Elmeproblémás emberekkel nem szívesen vitatkozom.

A bizonyítás terhe rajtad van: MIÉRT maradna meg ott a gravitáció, ha egyszer a benne levő anyag kilépett, már nincs ott?

Ugyanez vonatkozik az összes többi mennyiségre is: töltés, perdület, impulzus, stb.

2021. júl. 19. 12:59
 20/73 Alllien ***** válasza:
0%
Inkább azt magyarázd meg ha Bumm van a másik oldalon és szétterjed miért ne lehetne mérni a gravitációját mindenhol? Az az anyag már elhagyta a fekete lyukat.
2021. júl. 19. 13:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!