Ha a fekete lyuk belsejében lévő szingularitás már egy semmi, akkor honnan van a nagy tömeg?
Megfogalmazom értelmesebben. Ismert csillagász mondta: " A közhiedelemmel ellentétben a szingularitás NEM egy picire összetömörödött anyag. NEM egy homokszem méretre összement csillag. Ott már nincs semmi, eltűnt, megszűnt."
Oké, ezt elhiszem. De anyag nélkül, tömeg nélkül hogy maradhat meg pusztán csak a gravitáció? Tehát a semminek, eltűnt anyagnak hogy nem tűnt el a gravitációja is?
A másik, hogy hová tűnik el az az anyag? A csillag magja + benyelt gázok, bolygók, stb.
Abszolút laikus vagyok, kérném egyszerűen elmagyarázni. Köszönöm!
"rengeteg olyan dolog változtathat meg ott gravitációt mindenféle módon"
Hogyne.
EZ az ezotéria.
De én nem erről beszéltem, hanem arról, hogy mi a BIZONYÍTÉK bármelyik állításodra?
Mert az lenne a tudomány.
Nézz már föl, légy szíves, az oldal tetejére, hogy most melyik kategóriában vagyunk?
Mi van ha a szingularitás vagy bármi pont azért működik így, hogy ne szippantsa be a galaxist a sz. masszív fekete lyuk? Nem tudhatod abba mennyi anyag ment bele ezt fogd fel. Nem voltál Jelen. Csak kuksoljuk A Hubbleből stb. a pillanatnyi állást és ebből következtetéseket vonunk le. Nem veszed tudomásul, hogy elláthatsz a múltba de a történésekre ismét csak következtethetsz.
Nem mellékesen egy egész Univerzumnak a tömege az nem pár millió naptömeg. Nem gyanús??? Most már szint biztos vagyok benne, hogy szabályozva van. Nem tűnik fel az egyensúly. Az, hogy az élővilág és az ember is harc árán fejlődik? Egyesek pedig képesek azt a hülyeséget gondolni. Ez megáll. Maximum lelassul. De időnk az van. Azt sem én mondom vagy feltételezem, hogy nem csak ezen a bolygón van ember. Ahogy a sejteket jobban szemügyre tudtuk venni nyilvánvaló az intelligens tervezés. Ezt pedig bizony szét lehet küldeni a galaxisban. Idő van rá. Valahol elpusztul valahol nem és ahol nem... Ott Kr u. mondjuk 1985112 - ben és akkor keveset mondtam. Olyan dolgok lesznek amit fel sem fogsz ésszel ugyanúgy mint ahogy az ősember se fogta volna fel mi a tö4öm folyik itt. Az életösztön mindent felülír. Az ember az erőre hatalomra és a halhatatlanságra vágyik. Már érezzük, hogy nem kell az izomzat. Már az én generációm teljesen más volt mint a mai.
Persze a férgese kihullik az erős pedig megmarad. Mivel 45 vagyok és még senki nem parancsolt.... Lehet ezért vagyok ilyen "szemtelen" Én Orbántól elveszek és nem adok. Na ez köztünk a legnagyobb különbség gyerekek.
.
"hidd azt, hogy kamuzok."
Nem hiszem, az írásaidból nem ez következik.
"Tudnék linkelgetni ki vagyok."
De nem fogod, igaz?
Pedig érdekelne, hogy csak a nagy lepcses szád működik-e...
"Mi van ha a szingularitás vagy bármi pont azért működik így, hogy ne szippantsa be a galaxist a sz. masszív fekete lyuk?"
Na, például ebből lehet látni, hogy halvány segédfogalmad sincs az egész témához.
De szerintem ne is ezért írsz. Gondolatmenésed van.
"Mivel 45 vagyok és még senki nem parancsolt.... Lehet ezért vagyok ilyen "szemtelen""
Én nem szemtelen kifejezést használnék a fizikai tudás hiányára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!