Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ha a fekete lyuk belsejében...

Ha a fekete lyuk belsejében lévő szingularitás már egy semmi, akkor honnan van a nagy tömeg?

Figyelt kérdés

Megfogalmazom értelmesebben. Ismert csillagász mondta: " A közhiedelemmel ellentétben a szingularitás NEM egy picire összetömörödött anyag. NEM egy homokszem méretre összement csillag. Ott már nincs semmi, eltűnt, megszűnt."

Oké, ezt elhiszem. De anyag nélkül, tömeg nélkül hogy maradhat meg pusztán csak a gravitáció? Tehát a semminek, eltűnt anyagnak hogy nem tűnt el a gravitációja is?

A másik, hogy hová tűnik el az az anyag? A csillag magja + benyelt gázok, bolygók, stb.

Abszolút laikus vagyok, kérném egyszerűen elmagyarázni. Köszönöm!

2021. jún. 3. 20:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:

Akkora gravitációt lehet mérni, mintha ott lenne pontosan a lyukban.

Még egyszer kérdezem: HA MÁR elhagyta a lyukat - akkor MIÉRT lehet OTT mérni a gravitációt, meg minden mást is?

Jó lenne, ha megértenéd a kérdést.

2021. júl. 19. 13:09
 22/73 Alllien ***** válasza:
0%
Tippelgetünk öcskös. Nagyon kevés dolog van itt bebizonyítva....
2021. júl. 19. 13:09
 23/73 Alllien ***** válasza:
0%
Tökéletesen értem a kérdést még ha hibás is. 24 a válasz....
2021. júl. 19. 13:19
 24/73 Alllien ***** válasza:
0%
Szerintem vonulj el ez most nem jött össze. Majd legközelebb. Ne búsulj, lesz még alkalmad növelni az a egodat. Drukkolok minél nagyobb legyen.
2021. júl. 19. 13:20
 25/73 Alllien ***** válasza:
0%
AZ meg, hogy hivogatod az itteni haverokat azt lenyomatod a százalékomat sima csalás - Nagy jellem vagy.
2021. júl. 19. 13:23
 26/73 Mojjo ***** válasza:
100%

@14: Miféle vita?

Nem tudom, hogyan sikerült azt hallucinálnod, hogy bárkivel bármiről vitáznék itt. Csak a magam módján jeleztem, hogy zagyvaságokat beszélsz - bár te lettél megszólítva, ne ess tévedésbe, elsősorban nem neked, hanem a téma olvasóinak.

2021. júl. 19. 14:33
 27/73 Alllien ***** válasza:
0%

Töltés, perdület, impulzus, tudjuk mi. A fekete lyukról lövésünk sincs. Csakhogy nehogy azt hidd valami nagyot mondtál. Azt meg senki nem tudja megmondani pár milliárd éve nem e zabált többet bármi miatt. Ugye elvileg azért válik kvazárrá mert nem tud már többet zabálni. Maguk a tudósok is elismerik, hogy a fekete lyukat illetően a sötétben tapogatóznak. Egy példa. Honnan tudod, hogy a szingularitás nem e zárja le az ott mérhető gravitációt. Csak nem jelen voltál 14 milliárd évet azt nézted mi történik.

Következtetsz dolgokra. De az nem BIZTOS, hogy úgy is van. Nem tudhatod mennyi anyagot evett mert csak következtetni tudsz rá és az esetleges brutális időn belüli változásokról nem tudhatod. pld. Lehet a Kvazár nem minden esetben azonos mennyiségű anyagnál indul be. Minden csak tipp. Ja és elmeroggyant ....... Ezt kettes pulzussal írom. Ugyanis aki x kilométerről negatív érzéseket generál másban az rángatja mint a bábut. Mint én téged. Épp most.

2021. júl. 19. 16:16
 28/73 Alllien ***** válasza:
0%
Bekopyztam meg vagy cáfolva tessék.
2021. júl. 19. 16:17
 29/73 anonim ***** válasza:
84%

Figyelj, Alllien: zavarod itt a normális embereket.

Olyan vagy, mint egy görény egy jól szituált csirkeólban.

Megtennéd, hogy ezentúl ezeket a kijelentéseidet az ezotérián követed el?

Ott is hülyén hangzik majd, de ott már jobban megszokták.

2021. júl. 19. 16:24
 30/73 Alllien ***** válasza:
0%

Hát igen. Nagyon szívesen zavarom. Te olyan messze vagy normálistól mint Makó. Meg a barátaid is. Zavarlak magyarul ártok neked. A rabszolgám vagy mivel én döntöm el mi folyik le a belsődben ezt fogd fel.

Az igazság pedig rendkívül zavaró főleg ha azt olyan embertől kapod akiről előtte azt hitted hülye.

Mellébeszélsz azt mindig lehet. Szokás. Nem megvitatsz már megint minősítesz fogd fel, hogy vesztettél mert nem cáfolod meg az állításaimat csak személyeskedsz és mellébeszélsz ez TÉNY.

2021. júl. 19. 16:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!