Milyen bizonyítékok vannak arra hogy a tömeg "meghajlítja" a teret?
Valójában nem, pusztán abszorbeálódik a közeg részecskéin.
"Amikor a fényt megfigyelik, a sebessége állandó, ez bizonyítja az állításomat, miszerint megfigyeléskor állandósítja magát."
Mivel tudod igazolni azt, hogy a megfigyelése előtt a sebessége különbözött a megfigyelése alattitól?
Rögzítetted ezt valamilyen géppel, majd később megnézted, amit rögzített? Ha igen, akkor bizonyára képes vagy megosztani velem ezen kísérletről szóló tanulmányt.
Ne viccelj. Ha akarok írok ha akarok nem. Félsz hogy veszítesz, mert látod milyen gyorsan fejlődöm. Én nem poénkodtam el, lehet hogy nem vagyok olyan merev mint te, de a kérdés tízszer annyira érdekel.
Ha elérnéd valahogy a kérdés törlését mert félsz, akkor vesztettél. Üdv.
Nem azért mintha bizonytalan lennék csak ugye az én dolgom nehezebb, mert te a készet tálalod, én pedig ugye azt nem fogadom el feltétel nélkül. Eléggé árral szemben is megyek, mert azt vettem észre nem elég a jogos megkérdőjelezés, nem sok emberben ébred kérdőjel, ezért egy új elmélettel kell előállnom, amire a mérések szintén stimmelnek, de ezúttal nem bántjuk majd a teret, hanem helyette valamit, ami kevésbé ismeretlen, hogy azután nyugodtan, megelégedve dőlhessünk hátra. A feladat nem olyan nehéz mint amennyire elsőre tűnik. A valódi célom az lett volna hogy többen is együttgondolkodjanak, de így is jó.
Te itt most ugye nem együttgondolkodsz hanem, ellenoldal vagy, de annak viszont jó, és kell ilyen is, ez könnyen belátható.
Csak egy jótanács, mielőtt elpazarolnád egy csomó idődet feleslegesen:
Nem kell semmit sem elfogadnod feltétel nélkül, én sem teszem azt.
Ott vannak a bizonyítékok, vizsgáld meg őket.
Megpróbálhatsz előállni egy olyan új matematikai modellel, ami jobb, mint az eddigiek, és a mérések alátámasztják, de ha nálad ezerszer képzettebb és okosabb tudósok több évtized munkájával sem jutottak egy ilyenre, akkor te, akinek abszolút semmilyen alaptudása nincs meg ehhez, sem fogsz sikerrel járni. Ha mégis megpróbálod, akkor
a kellő alap fizikai és matematikai tudást itt tudod megszerezni, akár ingyen is:
Már orvosira jelentkeztem, agykutató leszek, de ez nem lényeges.
Értelek én, elhiszem hogy jól megalapozták. Nekem egy kiindulópontom van, de az sziklaszilárd, a tér az semmi, az nem valami, amivel dolgozhatunk. Nincs mérete, nem flexibilis, akkor hogyan hajolhatna, nem is merev, hanem inkább olyan semmilyen, semmit sem tudunk kijelenteni róla..a rel. elm. mégis ezt teszi, mert jobb magyarázatot nem ismer. Rendben, világos, a fejlődésünk tévedések sorozata, dehát mindennek eljön az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!