Milyen bizonyítékok vannak arra hogy a tömeg "meghajlítja" a teret?
A mérések bizonyítják az igazamat? Igen a fény állandósítja a sebességét, amikor megfigyelik.
Nyertem?
"Az én következtetésem illetve elméletem(de korántsem ténymegállapításom) hogy a fény fejébe vette hogy a sebességét változtatni fogja amennyiben azt megfigyelik"
A tudományos elmélet BIZONYÍTOTT hipotézist jelent.
A te teóriádat semmi nem támasztja alá, tehát nem elmélet.
A te teóriád nem egy "Eseményből, tényből okoskodással levont állítás, vélemény vagy meghatározás. ", mivel nincs semmi, ami alapján ezt a következtetést levonhattad volna.
Tehát a teóriád általad leírt két különböző meghatározása is rossz.
"Na ezt nevezzük elméletnek, következtetésnek, de bizonyított ténynek, annak csak te szeretsz ilyeneket nevezni"
Ennek a mondatnak nincs értelme. Mi maradt ki? Azt akartad írni, hogy ...., de NEM bizonyított ténynek?
Én nem nevezek sem következtetésnek, sem elméletnek, sem bizonyított ténynek "ilyeneket".
Én azt nevezem tudományos elméletnek és bizonyított ténynek, ami, mint a nevében is benne van, BIZONYÍTOTT.
"A mérések bizonyítják az igazamat? Igen a fény állandósítja a sebességét, amikor megfigyelik.
Nyertem?"
Milyen mérések?
Lennél szíves megmutatni, hogy milyen, a tudományos módszernek megfelelő kísérletekkel sikerült ezt igazolni?
Kedves troll!
A minden módszertani követelménynek megfelelő tanulmányod ezen kísérletről, és a kidolgozott elméletedről kérlek ide küldd be:
[link] !
(Itt olvashatsz a szerzőknek szükséges tudnivalókról)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!