Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Milyen bizonyítékok vannak...

Milyen bizonyítékok vannak arra hogy a tömeg "meghajlítja" a teret?

Figyelt kérdés
A gravitáción kívül.

#tér #térhajlítás #Térhajlítómű
2021. ápr. 5. 14:18
 71/102 A kérdező kommentje:

A mérések bizonyítják az igazamat? Igen a fény állandósítja a sebességét, amikor megfigyelik.

Nyertem?

2021. ápr. 8. 16:43
 72/102 A kérdező kommentje:
Az elméletem mérésekkel bizonyított tény
2021. ápr. 8. 16:44
 73/102 A kérdező kommentje:
Kösz a méréseket fiúk, örök hála. Így nyerhettem a gyiken. Igen..lehetünk barátok.
2021. ápr. 8. 16:45
 74/102 A kérdező kommentje:
Kedves vitapartnerem
2021. ápr. 8. 16:45
 75/102 anonim ***** válasza:

"Az én következtetésem illetve elméletem(de korántsem ténymegállapításom) hogy a fény fejébe vette hogy a sebességét változtatni fogja amennyiben azt megfigyelik"

A tudományos elmélet BIZONYÍTOTT hipotézist jelent.

A te teóriádat semmi nem támasztja alá, tehát nem elmélet.

A te teóriád nem egy "Eseményből, tényből okoskodással levont állítás, vélemény vagy meghatározás. ", mivel nincs semmi, ami alapján ezt a következtetést levonhattad volna.

[link]

Tehát a teóriád általad leírt két különböző meghatározása is rossz.

"Na ezt nevezzük elméletnek, következtetésnek, de bizonyított ténynek, annak csak te szeretsz ilyeneket nevezni"

Ennek a mondatnak nincs értelme. Mi maradt ki? Azt akartad írni, hogy ...., de NEM bizonyított ténynek?

Én nem nevezek sem következtetésnek, sem elméletnek, sem bizonyított ténynek "ilyeneket".

Én azt nevezem tudományos elméletnek és bizonyított ténynek, ami, mint a nevében is benne van, BIZONYÍTOTT.

[link]

2021. ápr. 8. 16:50
 76/102 anonim ***** válasza:

"A mérések bizonyítják az igazamat? Igen a fény állandósítja a sebességét, amikor megfigyelik.

Nyertem?"

Milyen mérések?

Lennél szíves megmutatni, hogy milyen, a tudományos módszernek megfelelő kísérletekkel sikerült ezt igazolni?

2021. ápr. 8. 16:52
 77/102 anonim ***** válasza:

Kedves troll!

A minden módszertani követelménynek megfelelő tanulmányod ezen kísérletről, és a kidolgozott elméletedről kérlek ide küldd be:

[link] !

(Itt olvashatsz a szerzőknek szükséges tudnivalókról)

2021. ápr. 8. 16:54
 78/102 A kérdező kommentje:
Amikor a fényt megfigyelik, a sebessége állandó, ez bizonyítja az állításomat, miszerint megfigyeléskor állandósítja magát.
2021. ápr. 8. 16:55
 79/102 A kérdező kommentje:
Úgyhogy trollkodj máshol
2021. ápr. 8. 16:56
 80/102 anonim ***** válasza:
A fény sebessége nem állandó. Közegben lassabban halad.
2021. ápr. 8. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!