Milyen bizonyítékok vannak arra hogy a tömeg "meghajlítja" a teret?
Természetesen ezzel együtt:
"Nincs semmilyen fizikai vagy bármilyen jellemzője"
Nyilván ennek is szóltak az idézeteim.
Természetesen a "A tér nem addig tart ameddig az anyag, a teret nem érdekli van-e ott anyag" kijelentésed cáfolata nem azt jelenti, hogy nem létezne pl. vákuum, hanem azt, hogy a tér anyag nélkül nem értelmezhető. Ha félreértettem, bocsánat.
Na látom lassan megérkezünk :D
Milyen bizonyítékom van, hogy a tér végtelen?
Mindenre mondhatod hogy véges kivéve a térre. Mivel ez tautológia, ezért én kérdezhetném milyen bizonyítékod van hogy véges.Csak ez ovis szint lenne. Kb. 5 éves lehettem mikor azon gondolkoztam hogy a világegyetemünk határa után mi jön..hogy ha utazunk egy irányba és elérjük a világ végét ott mi lesz azután. Ma már tudom hogy utána is tér van, akinek ez kérdéses, az mondja meg milyen az amikor nincs tér. Két lehetőség van,egyik hogy van tér, de ha van az végtelem, ez tautológia. A másik hogy nincs tér egyáltalán, csak illúzió, mint álmunkban, a képzeletünkben, vagy a tv-ben.
fizikai tér definiálása azt jelenti, hogy a benne elhelyezni kívánt pontok és kiterjedt testek méreteit és egymáshoz viszonyított távolságait definiáljuk"
"Ahol nincsenek ilyen – anyagi – pontok és testek, ott fizikai térről sincs értelme beszélni"
Na hát erről beszélek én pajtás, ez is azt bizonyítja, hogy a tér semmi, egy misztikum. Ezért nincs a térnek még valódi saját fogalma sem. Csak hogy attól hogy nem tudunk róla beszélni, az nem jelenti azt hogy nincs. Mit hittél hogy az anyag hozza létre a teret? Ezt még a rel. elm. se merte kijelenteni, nem mintha nem lenne elég merész, és abszurd magában az hogy meghajlik.
Kérlek szépen a térrel kapcsolatban egy világszintű megnemértésnek és szembecsukásnak lehetünk tanúi.
"Természetesen a "A tér nem addig tart ameddig az anyag, a teret nem érdekli van-e ott anyag" kijelentésed cáfolata nem azt jelenti, hogy nem létezne pl. vákuum, hanem azt, hogy a tér anyag nélkül nem értelmezhető. Ha félreértettem, bocsánat."
A vákuum a tér alaphelyzete(ha a vákuumban tényleg semmilyen anyag nincs) és köszöni jól megvan anyag nélkül is, de legkevésbé sem bánja az anyag jelenlétét sem, és kikéri magának az abszurdumot hogy az hajlítgatja, akkor is ha mi nem vagyunk még! képesek az igazságot látni
Édes Istenem...
"Milyen bizonyítékom van, hogy a tér végtelen?
Mindenre mondhatod hogy véges kivéve a térre. Mivel ez tautológia, ezért én kérdezhetném milyen bizonyítékod van hogy véges"
Tautológia:
Ismételten nem értesz meg, és/vagy helytelenül használsz idegen szavakat.
"Ma már tudom hogy utána is tér van, akinek ez kérdéses, az mondja meg milyen az amikor nincs tér."
Tehát nem tudtál semmilyen bizonyítékkal szolgálni állításod alátámasztására.
"
Na hát erről beszélek én pajtás, ez is azt bizonyítja, hogy a tér semmi, egy misztikum. Ezért nincs a térnek még valódi saját fogalma sem."
Több idézetemmel is bizonyítom ennek ellenkezőjét, erre leírod ezt. Gratula, nagyon ügyesen csinálod!
"Kérlek szépen a térrel kapcsolatban egy világszintű megnemértésnek és szembecsukásnak lehetünk tanúi."
Nem, nem világszintű. Én itt egyedül téged látlak ilyen szinten ostobán, mégis nagyon bátran nyilatkozni hülyeségeket a témáról.
"A vákuum a tér alaphelyzete(ha a vákuumban tényleg semmilyen anyag nincs) és köszöni jól megvan anyag nélkül is, de legkevésbé sem bánja az anyag jelenlétét sem"
Ha a vákuumban nincsen anyag, akkor hogyhogy "nem bánja" az anyag jelenlétét sem? (Egyébként nem létezik tökéletes vákuum, nem is létezhet a folyamatosan keletkező részecske-antirészecske párok miatt)
"kikéri magának az abszurdumot hogy az hajlítgatja"
Ha a vákuum tudna gondolkozni, akkor azt is tudná, hogy az anyag bizonyos tulajdonságai a teret, és nem a tér adott térfogaton nagyon kevés anyagot tartalmazó részét "hajlítgatják", illetve hogy ez egy bizonyított tény, így eleve lényegtelen, hogy csökött gondolkodásából kifolyólag mit kér ki magának, és mit nem.
Ugye jól tudsz idézgetni a tankönyvekből, mert azt hitted az szentírás. Aztán most kezdesz ráébredni hogy azokat is csak emberek írták. Tudom egyébként milyen amikor egy addig megalapozottnak hitt világnézet összedől a fejedben, ezt sokan tapasztaltuk. Bizonytalanság, szégyen, olyankor az ember alól kicsúszik a talaj, és foggal, körömmel, akár önbecsapással védi a romokban heverő képzeteit. Legyen vigasz a tudat, hogy nem fogsz belehalni, sőt utána jobb lesz, de addig sincs mit szégyelni.
Ugye a térbe tört most bele a bicska, de nem is volt ez kis falat, jól teljesítettél.
Ismételten színre lépett egy újabb idióta troll a kategóriában...
Uramatyám...
Hogy mi a tökömért nem lehet ezeket a barmokat letiltani innen örökre? Csak rombolják az oldal színvonalát, és elveszik a kedvet
a normális válaszolóktól.
Íme :) Nem is fogalmaztam ezúttal olyan rosszul :) Annyi hogy azt gondoltam a 46-os kommentem után magadba szállsz, de így is jó, mert így még hitelesebb a 46-os topkommentem, azaz tökéletesen bemutatod azt a fájdalmat amit egy világkép összeomlása okoz. Az is teljesen normális ilyenkor hogy arra haragszunk aki ezt előidézte, ezúton bocsánat ezért, de nem bánom igazán, mert ez hoz el egy szebb jövőt :) Azonkívül láthatjuk hogy nem csak az én érdemem ez, mert amikor már a fájdalmad olymértékű, hogy szavakkal nehezen, de mindenképp nagyon hangzatosa fejezed ki(mint pl. Édes istenem, vagy uram atyám) , az azt mutatja hogy ez már folyamatban volt eddig is, persze erre utalsz is:"barmokat letiltani örökre", ergo azt hiszed ha itt letilthatnád azokat akik ébreszgetnek, akkor örök álmot aludhatnál. Sajnos a világ nem így működik. Bár szépen el vagy altatva, az ébredés elkerülhetetlen.
Továbbá érdekesnek találom a "troll" nevű bűvös szavadat, mintha ezt gondolnád az aduásznak ami után tovább alukálhatsz. Ez kicsit vicces :D de én nem nevetlek ki, és tudd van kiút, én bíztatlak, nem becsmérellek.
Drága gyermekem.
Te feltettél egy kérdést.
Mi megválaszoltuk, maradéktalanul.
Ezek után feltettél még párat, ezekre is válaszoltunk.
Te össze-vissza kavartad a dolgokat, direkt, szándékosan csúsztattál, ignoráltál válaszokat. A te nekem és a valóságnak ellentmondó állításaidat én megcáfoltam, mindet.
Nagyon jól tudok idézgetni, igen. Tudod miket? BIZONYÍTOTT dolgokat, TÉNYEKET, amik ellentmondanak a te hipotéziseidnek, tehát megcáfolnak téged. Az, hogy ezek után még képes vagy ilyen nevetséges módon kommentelgetni, egyértelműen mutatja, hogy egy troll vagy.
A nekem írt "magadba szállós" kommentedet fordítsd meg, mintha saját magadnak írtad volna.
Értem, hogy te idejöttél egy világképpel, és most egy kicsit összetörtél magadban, amiért kiderült, hogy a te világképed tényszerűen hamis, és ezért trollkodsz. Nézz egy kicsit magadba, és talán jobban leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!