Milyen bizonyítékok vannak arra hogy a tömeg "meghajlítja" a teret?
Anyagig ér*
Egyébként szemtelenség tőled a jelentgetés, nem szégyelled magad, a saját kérdéseddel foglalkozz, ha nem tetszik valami kívül tágasabb, ezt magadtól is tudhatnád hány éves vagy..
Ezt a vitát elvesztetted de ezt beismerni na azt már nem.
Tipikus.
"
A helyzet a következő. Én nem hülyézlek le, mint te engem, pedig kettőnk közül én gondolkodok, te pedig magolsz, meg linkelgetsz."
Ó, Istenem, hogy mered, hogy van képed azt, amit csinálsz, gondolkodásnak nevezni? Hogy nem ég le az arcodról a bőr?
Ember, azt sem tudod, hogy mi az a gondolkodás!
Egyet elárulok: nem az, amit te csinálsz.
"Érdekes én megtudom fogalmazni néhány mondatban a meglátásomat, és azok igen helytállóak,"
Igen, bakker, olyan helytállóak, hogy mindet megcáfoltam, mert ellentmondanak a TÉNYEKNEK.
"A mérések idővel igazolták Einsteint, de maga sem volt elégedett, jól tudta hogy kilóg a lóláb, mert a teret anyagiasítani netto hülyeség"
Hmm, nem, tudod, Einstein nem egy ezós valaki volt, hanem egy tudós. Épp ezért ő nem ilyen és ehhez hasonló kinyilatkoztatásokra alapozta a gondolatait, mint "a teret anyagiasítani nettó hülyeség",
"Maga is csodálkozott amikor pl. egy tapasztalati megfigyelés őt igazolta"
Bizonyíték? Einstein éppenhogy számított arra, hogy igazolni fogják őt, mert tudta, kiszámolta, alátámasztotta matematikailag.
Kíváncsian várom egyébként, hogy az általam hozott bizonyítékokat mikor cáfolod meg. Mert amíg ezt nem teszed meg, úgy állunk, hogy te bizony csak egy újabb leszerepelt troll vagy...
Tehát a helyzet a következő:
VAGY megcáfolod az általános relativitáselméletet és az azt igazoló rengeteg mérést, kísérletet, hogy a gyakorlati alkalmazásai, mint pl. a GPS valójában nem is működnek,
VAGY elismered, hogy tévedtél, amikor a tényekkel szembemenve, bizonyíték nélkül állítottál dolgokat, és hogy a tér görbülete egy bizonyított tény. Ha ezt, vagy az első opciót teszed, azzal visszanyered a méltóságod, amit elvesztettél, és értelmes vitapartnerként lehet téged kezelni.
VAGY folytatod, amit eddig csináltál: ignorálsz.
Az, hogy te hülye vagy, nem egy kinyilatkoztatás.
" Kórosan csökkent szellemi képességű (személy), aki gyenge elméjű, elmebeteg. " EZ a hülye definíciója.
Mivel te a bizonyítékokkal szembemenve, minden alap nélkül állítasz valamit, elég egyértelműen illik rád ez a meghatározás-
1. A Következtetés nem egyenlő bizonyított tény. Így mondatonként fogok végigmenni mert másképp leterhel téged nagyon a gondolkodás, aztán majd jösz megint a troll aduászoddal, meg fenyegetőzöl a jelentéssel. :D ja bocsánat már jelentettél. Miért is? Ha elhiszed hogy neked van igazad, láthatja itt a nagyközönség hogyan van igazad.nem?
Na mesélj csak kicsit, miért is akarod hogy tiltsanak, és töröljenek örökre mindenkit akivel nem értesz egyet? Csak vicc volt el ne kezdd, mert mégjobban leégeted magad.
Tehát nem jön az általános relativitáselmélet cáfolata?
Azért akarom, hogy letiltsanak, mert egy troll vagy. Ez az oldal ugyanis nem trollkodásra való.
"Természetesen nem tudom cáfolni az elméletet, mert nincs mit cáfolni."
Ehhez képest idézetek tőled:
""Na hát erről beszélek én pajtás, ez is azt bizonyítja, hogy a tér semmi, egy misztikum. Ezért nincs a térnek még valódi saját fogalma sem."
"mert a teret anyagiasítani netto hülyeség"
"úgynevezett tudósoknak akik szerint a tér az anyagik ér,"
""Kérlek szépen a térrel kapcsolatban egy világszintű megnemértésnek és szembecsukásnak lehetünk tanúi.""
""Nincs semmilyen fizikai vagy bármilyen jellemzője"
"kikéri magának az abszurdumot hogy az hajlítgatja"
Csak néhány idézet tőled, amikben állítottak mind szembemennek az általános relativitáselmélettel.
Most meg azt állítod, hogy nincs rajta mit cáfolni? Hmm, érdekes. Tehát most elismerted, hogy a korábbi megnyilvánulásaid hibások voltak. Ezzel nincs semmi gond, sőt, örülök neki:)
" Vannak mérések, és vannak következtetések. "
Bizony, vannak.
Sőt, vannak az elefántok meg a zsiráfok is.
Hogy jön ez ide?
Bocsánat a durva hasonlatért, de abból ért a gyerek. Az én következtetésem illetve elméletem(de korántsem ténymegállapításom) hogy a fény fejébe vette hogy a sebességét változtatni fogja amennyiben azt megfigyelik. Ez olyan mint mikor tudjuk pl. hogy a fény hullámtermészetű is lehet vagy részecske attól függően, hogy figyelik-e. Erre varrjál gombot.
Na ezt nevezzük elméletnek, következtetésnek, de bizonyított ténynek, annak csak te szeretsz ilyeneket nevezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!