Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Milyen bizonyítékok vannak...

Milyen bizonyítékok vannak arra hogy a tömeg "meghajlítja" a teret?

Figyelt kérdés
A gravitáción kívül.

#tér #térhajlítás #Térhajlítómű
2021. ápr. 5. 14:18
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/102 A kérdező kommentje:
Csak azért nem gondolkodik el az ember a tér misztikusságán, mert annyira érthetetlen, hogy tudatalatt,(van aki tudatosan) már el se akarjuk kezdeni. Meg természetesnek vesszük, mert megszoktuk, hogy benne vagyunk
2021. ápr. 9. 16:10
 92/102 A kérdező kommentje:
Itt most nem muszáj reagálnod, ez csak egy kis kedvcsináló, hogy legyen táborom nekem is. (Persze nem baj ha nincs)
2021. ápr. 9. 17:33
 93/102 anonim ***** válasza:

"Már orvosira jelentkeztem, agykutató leszek, de ez nem lényeges."

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Nekem egy kiindulópontom van, de az sziklaszilárd, a tér az semmi, az nem valami, amivel dolgozhatunk. Nincs mérete, nem flexibilis, akkor hogyan hajolhatna, nem is merev, hanem inkább olyan semmilyen, semmit sem tudunk kijelenteni róla"

Sajnálom, a kiindulópontod hamis.

A tér görbülete bizonyított tény.

Erről beszélek 10 oldal óta.

Felajánlottam, hogy megcáfolhatod az általános relativitáselméletet, ami ezt bebizonyította. Nem tetted.

Kicsit megkönnyebbültem, hogy még csak gyerek vagy, akinek változhat a gondolkodásmódja, mert ne haragudj, de ez az igazság: jelen pillanatban te nagyon bután viselkedsz.

Ha dogmákban és kinyilatkoztatásokban akarsz gondolkodni, nem pedig bizonyítani, vagy ha úgy adódik, elvetni a meglévő hipotéziseid,

akkor rossz kategóriában vagy, ezt értsd meg.

Felőlem csinálhatod, csak akkor MENJ ÁT AZ EZÓBA.

Köszi.

2021. ápr. 9. 20:28
 94/102 A kérdező kommentje:
Annyit kérek ne vegyük el egymás szabadságát. Ezt kérhetem. Azt hogy leszállj a magas lóról azt nem..
2021. ápr. 9. 20:42
 95/102 anonim ***** válasza:

Nem veszem el a szabadságod, bár talán jobb lenne az emberiségnek, ha megtehetném...:D

Három lehetőséged van:

vagy a tudományos módszert használod, vagy nem írsz ebbe a kategóriába, vagy írsz, de akkor egy egyszerű troll leszel.

Te a harmadikat választottad, eddig legalábbis.

2021. ápr. 9. 20:46
 96/102 anonim ***** válasza:

Na mindegy, végeztem veled, érvet, cáfolatot úgysem fogsz írni,

ha eddig nem tetted, úgyhogy csá.

Ha mégis sikerülne, arra reagálok.

2021. ápr. 9. 21:05
 97/102 A kérdező kommentje:
Oké köszi
2021. ápr. 9. 21:12
 98/102 A kérdező kommentje:
Azért egy gyöptelenítést a toronyban ajánlok az útra :D na heloka
2021. ápr. 9. 21:14
 99/102 A kérdező kommentje:
Bocsánat de az érveimet maga nem hagyta felsorakoztatni, mert ha sorolni kezdem az érveimet, az olyan volt önnek, mintha kés forogna abban a burokban, ami úgyis kidurran idővel. Erre jöttek a tévképzetei, hogy ez egy kétszemélyes fórum, és maga a fórum egyeduralkodó adminja moderátora és használója is egyben :D, de persze magánkívül más nem írhat, vagy ha mégis az nem olyan mert maga pótolhatatlan.:DD vagy ezt hogy ??? XDD A gyik moderátorok szemében kb.: Megint vmi gyöpösagyú, megkövült fószer jelentget csóró :DD
2021. ápr. 9. 21:29
 100/102 A kérdező kommentje:
Most lehet érezni milyen mikor visszanyal fagyi
2021. ápr. 9. 21:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!