Milyen bizonyítékok vannak arra hogy a tömeg "meghajlítja" a teret?
"Már orvosira jelentkeztem, agykutató leszek, de ez nem lényeges."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Nekem egy kiindulópontom van, de az sziklaszilárd, a tér az semmi, az nem valami, amivel dolgozhatunk. Nincs mérete, nem flexibilis, akkor hogyan hajolhatna, nem is merev, hanem inkább olyan semmilyen, semmit sem tudunk kijelenteni róla"
Sajnálom, a kiindulópontod hamis.
A tér görbülete bizonyított tény.
Erről beszélek 10 oldal óta.
Felajánlottam, hogy megcáfolhatod az általános relativitáselméletet, ami ezt bebizonyította. Nem tetted.
Kicsit megkönnyebbültem, hogy még csak gyerek vagy, akinek változhat a gondolkodásmódja, mert ne haragudj, de ez az igazság: jelen pillanatban te nagyon bután viselkedsz.
Ha dogmákban és kinyilatkoztatásokban akarsz gondolkodni, nem pedig bizonyítani, vagy ha úgy adódik, elvetni a meglévő hipotéziseid,
akkor rossz kategóriában vagy, ezt értsd meg.
Felőlem csinálhatod, csak akkor MENJ ÁT AZ EZÓBA.
Köszi.
Nem veszem el a szabadságod, bár talán jobb lenne az emberiségnek, ha megtehetném...:D
Három lehetőséged van:
vagy a tudományos módszert használod, vagy nem írsz ebbe a kategóriába, vagy írsz, de akkor egy egyszerű troll leszel.
Te a harmadikat választottad, eddig legalábbis.
Na mindegy, végeztem veled, érvet, cáfolatot úgysem fogsz írni,
ha eddig nem tetted, úgyhogy csá.
Ha mégis sikerülne, arra reagálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!