A természettudósok azért nem hajlandók egyszerűen elmagyarázni a dolgokat, mert irigylik a tudást mástól?
Bocsi, hogy nem értek mit hablatyolsz össze-vissza.
Kifejtenéd a problémádat érthetően? Akkor talán tudunk segíteni, ezért van az oldal.
Nagyszerű, mostmár ezt is tisztáztuk, ezután a földtudósok is érteni fogják a matematikát.
Jól kicsesztünk az egyetemmel!
#11-12
Te egy profi analfabéta vagy.
Nem, villamosmérnök vagyok.
Tudom, hogy ez hátrány, de én ennek ellenére megtanultam használni a keresőt, így ki is kerestem neked a megfelelő fogalmat a Wikipédiából.
Hát lehet, hogy ezta földtudományi szakon nem oktatják, de nyugodtan sajátítsd el te is, hidd el sokkal könnyebb lesz az életed.
És még esetleg a matematikát is meg fogod érteni.
Ja, azt azért nem....
Ne vonj engem egy kalap alá a villamosmérnök kollégával. Tényleg szeretnék segíteni, de a stílusodat látva egyre kevésbé.
1-es és 11-es válaszoló vagyok.
Nem egy tanárról van szó, hanem az egész tudós társadalomról. Én most gyorsan beírtam Googleba, hogy Gödel első nemteljességi tétele, és egy weboldalt nem találtam, ahol középiskolás szinten le lenne írva.
Tessék:
"Minden ellentmondásmentes, a természetes számok elméletét tartalmazó, formális-axiomatikus elméletben megfogalmazható olyan állítás, mely se nem bizonyítható, se nem cáfolható."
Teljesen érthetően le van írva, és ezt a mondatot egy középiskolás is megérti.
Nem értem, mi a problémád?
Vannak olyan matematikai tételek, amelyekhez nem elégséges a középiskolai matematika. De az egyetemeken, azokon a karokon, ahol ezeket használni kell, oktatják is a hozzá tartozó matematikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!