Miért mondják, hogy a Magyarok a Tudás népe?
Hát ez kész... Ne haragudj, de ezen a listán hangosan felnevettem itthon. :)Nem szeretnék semmit megcáfolni, hiszen Te magad is tudod, hogy ezek közül, körübelül a Rubik-Kockát, Cipzárt és a Gyufát találta fel magyar ember.
Az összes többi dolognak csak igen kis hányadát(vagy annyit se, mert az Otto-motorhoz semmi az ég adta világon közünk nincs)... Előbb bizonyíts, utána írkálj tényeket kérlek.
De értsd már meg, hogy ha mi vagyunk a tudás népe, akkor a németek, franciák,svájciak,stb. mit mondhatnak el magukról? Ahhoz képest mi semmit nem tettünk le az asztalra.
Igen, valószínűleg szövegértelmezési gondjaim vannak, avagy máshogy látom a világot, nemde? Visszatérve az eredeti kérdéshez. Amiket linkelt a kérdező oldalakat, érdekes módon, mintha enyhén elfogultak írták volna, de javíts ki, ha tévedek.
Namármost, magamra én is tudom mondani, hogy szép vagyok, okos vagyok, de ettől függetlenül nem biztos, hogy más is ezt mondja rám. Sőt, egészen biztosan nem. Valami hasonló lehet ez a szituáció is érzésem szeirnt...
Utolsónál a pont.
Egyébként a "Tudás népe" kifejezés, úgy tudom, szakrális jelentéssel is bír.
21:20-asra gondoltam.
Nála a pont, csak közben írtak.
A tiszta, rendezett portához tényleg nem kell tudás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!