Miért mondják, hogy a Magyarok a Tudás népe?
Pedig ez így igaz. Így hívtak minket. Mégpedig azért mert:
- Már a sötét középkorban, amikor szinte egész európában tudatlanság uralkodott, akkor még a magyarok képesek voltak olyan dolgokra, mint amikre a többi európai népek nem. Pl.: építéshez sem értettem, de a magyarok igen.
- A későbbi időszakban is, ha úgy nézzük akkor a hidrogénbombától kezdve rengetek találmány a magyarokhoz kapcsolódik.
- A 60-as években is egyszer mondta egy tudós: Ufók igen is léteznek! Ott élnek európa közepén és úgy hívják őket, hogy magyarok. Mert ezek az emberek érthetetlen nyelvet beszélnek ( mert nehéz a nyelvünk ), és mindent meg tudnak javítani, amihez csak hozzányúlnak.
Ez volt a 60-as években...
De ma már tényleg nem lehetne a tudás népének nevezni minket.
Te se a kérdésre válaszoltál, kisszívem.
Én azért kérdezem, mert tudni akarom.
Aki meg nem hallott róla az ne irogasson.
Első vagyok.
Ez baromság. Sose voltunk a tudás népe... 1000 körül, amikor idetoltuk a képünket, mi még javában fosztogattunk, és gyilkoltunk, amikor Európa már kultúrált vallással, és civilizációval rendelkezett. Badarság az egész, tipikus hungarista, önfnyező szöveg. Ne higgyj neki, mert NEM igaz.
"Már a sötét középkorban, amikor szinte egész európában tudatlanság uralkodott, akkor még a magyarok képesek voltak olyan dolgokra, mint amikre a többi európai népek nem. Pl.: építéshez sem értettem, de a magyarok igen."
Na nehogy már mi tanítottuk építészetre az európaiakat!
A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:47
Pont ezt akartam mondani. Épp hogy letelepedtünk, de már ki is oktattuk őket? Tiszta röhej.
"Na nehogy már mi tanítottuk építészetre az európaiakat!"
Nem is mi. Hanem mi képesek voltunk rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!