Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Miért mondják, hogy a Magyarok...

Miért mondják, hogy a Magyarok a Tudás népe?

Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 20:01
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
10%
Ilyen jó viccet én még életemben nem hallottam. Ne haragudj, de ez hülyeség. Miért is lennénk mi a tudás népe?:D
2010. dec. 27. 20:04
 2/62 anonim ***** válasza:
83%

Pedig ez így igaz. Így hívtak minket. Mégpedig azért mert:

- Már a sötét középkorban, amikor szinte egész európában tudatlanság uralkodott, akkor még a magyarok képesek voltak olyan dolgokra, mint amikre a többi európai népek nem. Pl.: építéshez sem értettem, de a magyarok igen.

- A későbbi időszakban is, ha úgy nézzük akkor a hidrogénbombától kezdve rengetek találmány a magyarokhoz kapcsolódik.

- A 60-as években is egyszer mondta egy tudós: Ufók igen is léteznek! Ott élnek európa közepén és úgy hívják őket, hogy magyarok. Mert ezek az emberek érthetetlen nyelvet beszélnek ( mert nehéz a nyelvünk ), és mindent meg tudnak javítani, amihez csak hozzányúlnak.

Ez volt a 60-as években...

De ma már tényleg nem lehetne a tudás népének nevezni minket.

2010. dec. 27. 20:34
 3/62 anonim ***** válasza:
DEhogynem.
2010. dec. 27. 20:40
 4/62 A kérdező kommentje:

Néhány link a tudatlanoknak:

[link]

[link]

google-n még sok találat van a témáról

2010. dec. 27. 21:21
 5/62 anonim ***** válasza:
te is tudatlan voltál, hisz megkérdezted. attól, hogy erről nem hallottak, még nem tudatlanok az emberek, kisszivem.
2010. dec. 27. 21:46
 6/62 A kérdező kommentje:

Te se a kérdésre válaszoltál, kisszívem.

Én azért kérdezem, mert tudni akarom.

Aki meg nem hallott róla az ne irogasson.

2010. dec. 27. 22:06
 7/62 anonim ***** válasza:
16%

Első vagyok.

Ez baromság. Sose voltunk a tudás népe... 1000 körül, amikor idetoltuk a képünket, mi még javában fosztogattunk, és gyilkoltunk, amikor Európa már kultúrált vallással, és civilizációval rendelkezett. Badarság az egész, tipikus hungarista, önfnyező szöveg. Ne higgyj neki, mert NEM igaz.

2010. dec. 27. 22:47
 8/62 anonim ***** válasza:
39%

"Már a sötét középkorban, amikor szinte egész európában tudatlanság uralkodott, akkor még a magyarok képesek voltak olyan dolgokra, mint amikre a többi európai népek nem. Pl.: építéshez sem értettem, de a magyarok igen."

Na nehogy már mi tanítottuk építészetre az európaiakat!

2010. dec. 27. 22:49
 9/62 anonim ***** válasza:
41%

A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:47

Pont ezt akartam mondani. Épp hogy letelepedtünk, de már ki is oktattuk őket? Tiszta röhej.

2010. dec. 27. 22:50
 10/62 anonim ***** válasza:

"Na nehogy már mi tanítottuk építészetre az európaiakat!"

Nem is mi. Hanem mi képesek voltunk rá.

2010. dec. 27. 23:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!