Miért mondják, hogy a "törökök a magyarok testvérei, és barátai"?
Figyelt kérdés
Úgyértem... szeretem őket, mert nagyon kedvesek. Csak az okára vagyok kíváncsi, hogy ez miért lett így? A sokéves török uralom miatt? Vagy...? Szóval semmi bajom velük, sőt! Tényleg bejönnek, és nem csak nekem, úgynéz ki egymásnak is :) Csak miért? (:2011. júl. 2. 12:41
1/10 anonim válasza:
Én pl nem mondom, én utálom őket, ha kicsit hasonlítanak is legfeljebb azért van mert régen sok embert elragadtak közülünk. Nagy veszéllyel vannak az európai kultúrára.
2/10 anonim válasza:
Hát egy elég hosszú baráti rokonlátogatáson voltak itt régen. Ezért :)
3/10 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: Hogy érted? Veszéllyel vannak az európai kultúrára? Fejtsd ki kérlek.
2. válaszoló: Igen, egy elég hosszún :)))) Ez lenne az oka?
Nekem sok-sok török ismerősöm van, és van, amelyik sokkal kedvesebb, mint a Magyarok...
2011. júl. 2. 14:03
4/10 anonim válasza:
Kérdező, írd be a Google-ba: Törökország: Magyar, török, két jóbarát. Érdemes elolvasni az oldalt, pont ezt a témát boncolgatják a hozzászólók. És, igen, én is úgy gondolom, hogy több közünk van a török néphez, mint a finnhez.
5/10 anonim válasza:
Veszélyesek az európai kultúrára? Ez vicc!:-)Mert a sok USA-ból áradó szemét nem veszélyes...
6/10 anonim válasza:
Ezt leginkább a törökök szokták mondani :) Sokaktól hallottam, hogy amikor Törökországban jártak, milyen meglepően barátságosak voltak velük a törökök, amikor kiderült, hogy Magyarországról jöttek. Fura, de ott nagyon bírnak minket :)
8/10 A kérdező kommentje:
Az első válaszoló tett rá utalást.
2011. júl. 2. 22:28
9/10 anonim válasza:
Tényleg nagyon aranyosak, és barátságosak a törökök, és elég vendégszerető nép, egyébként genetikailag közelebb állunk hozzájuk mint a finnekhez.
10/10 anonim válasza:
A török is pusztai nép volt Belső-Ázsiából, ahogy a magyar.
Valamint nyelvrokonok vagyunk, amit mi valahogy elfelejtettünk. Nem tudom mennyire igaz,de állítólag anno ők nem akartak megszállni minket, csak át akartak vonulni Itáliába és a Német-Római Birodalomba. Csak hát mi nem a rokont láttuk bennük, hanem a pogányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!