Adolf Hitler szerintetek is Asperger szindrómában szenvedett?
Én is Aspergeres vagyok és mivel keresztül mentem a mostani diagnosztikai vizsgálatokon lattom hogy Hitler esetén is szinte minden kritérium teljesül.
persze ettől még nem leszünk mind rosszak.erzekeny téma mert akor végülis O is egy olyan személy akit a propagandája szerint meg kellet volna semmisíteni elege ellentmondasos
Hitlernél ez se zárható ki, de az biztos, hogy egy nárcisztikus pszichopata volt. Sőt, ha valakinél az autizmus pszichopátiával társul, abból nagyon pusztító elegy jöhet ki. Újabb kutatások szerint Jeffrey Dahmer lehetett ilyen.
Mégis azt mondom, hogy nem valószínű, hogy autista lehetett, mert aki autista, annak pont a szociális készségei rosszabbak az átlagosnál. Politikai vezető szerepet nem tud vállalni, mert ahhoz annyira kell tudni manipulálni az embereket, hogy egy autistában nincsenek meg az ehhez szükséges képességek. Amit be lehet nézni, az az introvertált természet, ami nem autizmus. Néhány kényszeres dolga, manírja meg lehet nem autistáknak is.
Remélem, ma már nem vagy náci. Ocsmány egy ideológia az.
51# szóval lehet valaki autista és pszihopata is egyben? A kettő nem zárja ki egymást?
Már nem vallom magam nácinak egy diagnózis rengeteget számít az ember tudja miben más és így tudatosan ellen tud neki tartani.
Az a veszélyes ha az ember nemtudja és csomó hülyeséget csinál mert azt gondolja béke fér a normalitásba mert fogalma sincs mi a normális.
Már gyerekként is sok műsort láttam a holokausztrol elvileg el kellet volna szernyednem az eredeti felvételeket látva mennyi ember halt vagy lőttek árokba meg de már akkor valami zavar volt bennem és ez még szimpatikus is volt.Sajnos aki ilyen tudatosan kell odafigyelni empatiara máshogy nem megy.
Itt egy érdekes elemzés a témáról:
Egyéni szinten talán bennem is van együttérzés ami az egyértelmű durva dolgokat illeti, de a lelki szenvedést nehezen értem.
Így pl nekem az se tabu ha egy felnőtt férfi párkapcsolatban elt egy fiatalkoruval egyszerűen nem értem azt a fura szociális logikát hogy ők ezt mindenkep ördögtől való dolognak tartják függetlenül a fiatal beleegyezesetol.mert társadalmi tabu.
Politikusokra visszatérve Elon Musk bevallottan Aspergeres és O mostmár valamilyen szinten politikus velemeny formáló,szerintem hitler is valami hasonló lehetett nem egy klaszik politikus hanem egy vélemény vezér szónok volt .
Klasszikus higgadt akta tologato politika nem lett volna neki való valóban.
56.: Nem tudom, te mennyi idős voltál a kapcsolatkor és a párod mennyi volt. Felnőtt egy 18 éves is és fiatalkorú egy 17 éves is.
Azzal nekem sincs bajom, ha a férfi mondjuk 24 éves, a párja meg 17. De ha a pasi 50 éves, a lány meg 14-15, ott bajok vannak, nem véletlen, hogy a társadalom ezt egyre kevésbé tolerálja. Az, hogy a középkorban szokás volt, a mai világra már nem mérvadó.
Elon Musk 100 éve nem tudott volna nagy karriert befutni a politikai pályán. Most se tudott volna hagyományos úton autistaként. Az a hagyományos út, hogy belép egy pártba, ott kapcsolatokat épít, beszédeket mond, programot csinál és jól promotálja magát. Szerintem Hitler nem volt autista, egy autistának ezek a dolgok nem mennek. A másik lehetőség, hogy Elon Musk nem autista. Sokszor félre lehet diagnosztizálni az enyhe eseteket. Ha kissé különc, meg introvertált valaki, manapság már rá is húzzák az autista jelzőt, pedig a szakemberek is tévedhetnek.
Én 21 22 voltam párom meg 14 körül és kb fél év alatt gyerekünk is lett és együtt éltem vele majdnem 18éves koraig nekem ez nem volt rossz dolog de a neurotipikus emberek akiknek meséltem szét tepnek érte, nem bírják ezt elviselni főleg a femenista nők valamiért...
Plusz van ennek egy jogi része is mert én az autista fejjemmel néztem olyat amit nem kellet volna és ezt ok a beteg neurotipikus agyukkal képtelenek megérteni hogy pusztán megtekinteni valamit nem lehetne bűn ez ellent mond mindennek amiről az életünk szól.
Csak hát pedofília és attól már elvesztik a józan eszuket.
Kíváncsi leszek a btk jog a pszihologia és az ítélkezés osszefugeseire az én ügyemben 25 26 ban kiderül sorsom.
Politikára visszatérve pl Gréta Turnberg is Aspergeres belőle pedig simán kineznek radikális dolgokat .
Hissz egy ügyben és végig vinné.szerintem ha tehetné sokkal erőszakosabban is átvinné a zöld átalást csak ugyebár nincs annyi hatalom a kezében mint Hitlernek.
Ja elszornyedtek de nekem ez nem tunt rossznak,mindig elszoktam mesélni de sose értik meg akármennyire is el akarom magyarázni.
Az én alapotomban az agyam ugyan annyi idős mint a párom volt.
Szellemileg nem voltam érettebb nála min 10 évvel le vagyok maradva a szociális fejlődésben
Mostmár 28 évesen kezd kialakulni valami tudatosság
De 21 22 körül diagnózis nélkül ez nem volt meg.
Ez kicsit a probléma hogy 18 éves vagy büntethető felelős a donteseidert de autistan meg enyhe aspergereskent se vagy feltétlenül olyan szinten főleg nem olyan fiatalon.
0 szociális tapasztalat mellet fogsz hibázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!