Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Adolf Hitler szerintetek is...

Adolf Hitler szerintetek is Asperger szindrómában szenvedett?

Figyelt kérdés

Én is Aspergeres vagyok és mivel keresztül mentem a mostani diagnosztikai vizsgálatokon lattom hogy Hitler esetén is szinte minden kritérium teljesül.

persze ettől még nem leszünk mind rosszak.erzekeny téma mert akor végülis O is egy olyan személy akit a propagandája szerint meg kellet volna semmisíteni elege ellentmondasos

szept. 13. 22:29
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

"Az ember szociális lény az nem normális ha nincsenek barátai nem tudja kibeszélni a dolgait nem normális ha nincs élettársa akivel a szexuális és párkapcsolati dolgait megtudná élni."

Ezek a problémák az esetek 90%-ban külső okokból vannak, tehát semmi közük az egyén eredeti pszichológiai beállítottságához. Ha csúnya vagy, akkor nem fog veled senki sem szexelni, de még a vizuálisan szennyező társaságodat is kerülni fogják - logikus! Pont ez a szociális terroristák alapvető munkamódszere - összekeverni az okot az okozattal!

Nem lesznek valakinek hangulatingásai, kényszerei és depressziója, ha tartósan diszkriminálják? Nem fáraszt le egy olyan nyüzsgő környezet, ahol nincs meg a kellő jelentőségű társadalmi szereped - mely szerep elfoglalását 100%-ig vezetői kontroll határozza meg?

okt. 14. 22:29
 32/50 A kérdező kommentje:

31# hány olyan ember van hogy pl ronda és csóró mégis a nők kedvence mert szociálisan fejlett osztonbol tudja mit kell nekik mondani és sikeres lesz a körükben mert megtudja őket szépíteni.

A szociális késztetés fontosabb mint te hiszed .

Ha vannak kapcsolataid akor juttsz normális munkához , normális baratnohoz.

A kapcsolatok meg a pénznel is sokszor többet érnek .

Amúgy az asperger már óvodás kortól is van látni lehet egy egészséges neurotipikus gyerek keresi az interakciót az autista nem és egymaga játszik persze a gond ott kezdődik ahol már jönnek a rigojak hogy mindent ugyan úgy akar csinálni és ha változtatsz valamin jön az orjonges aztán persze kamaszként jonn a nagyobb kitaszitotsag depresszió vagy egyeseknél agresszió .

Sok iskolai lövöldöző is amúgy az USA ban Aspergeres mert minket kamasz korban már nem fogadnak el többségi környezetben és bullingolni fognak aztán van akinek eldurran az agya ,USA esetén meghat ott a fegyver.

Szerintem meg pont az a baj hogy nem vesszik komoly betegségnek meg mindig pedig sok bűnöző szerintem tuti ilyen diagnózis nélkül átmennek a rendszeren aztán csodálkoznak mikor elvárják tőlük az erkölcsi normát.ugy hogy nem úgy érzünk mint mások.

okt. 14. 23:10
 33/50 anonim ***** válasza:

"31# hány olyan ember van hogy pl ronda és csóró mégis a nők kedvence mert szociálisan fejlett osztonbol tudja mit kell nekik mondani és sikeres lesz a körükben mert megtudja őket szépíteni."

🤦

Hát - ittas hittantanarak szájából már hallottam ilyen városi legendákat - de szerintem "mint a fehér holló!"

😆😂🤣

okt. 14. 23:18
 34/50 A kérdező kommentje:

33# a stílus is egy neurotipikus dolog én simán mennek bárhová budosen és szakadt ruhában azért mert ez is társadalmi dolog.

Egy neurotipikus ember ilyenre is tud odafigyelni illetve igen a duma része is isszonyat fontos ami viszont nagyon nem egyszerű nekünk.

A ruha az illat és a duma kb ennyi egy csajozas na jó annyi hogy saját súlycsoportban kéne próbálkozni nem 130 kgsan 50 kg nőkkel

És a pénz se hátrány de azt lehet kamuzni mint a sok sötét bőrű sportkocsis illető

okt. 14. 23:46
 35/50 anonim ***** válasza:

Kérdező - sértődés ne essék - de szerintem te a napiincelünk inverze vagy, de a nézetbeli szélsőségesség - na, az azonos bennetek.

Bizony valaki átmosta az agyad rendesen, ami ezt az asp...-faxom diagnózist illeti!

okt. 14. 23:53
 36/50 anonim ***** válasza:

P.S.

Ez a szitu kb. olyan ellenpontozású, mint a híres "I Complessi" trilógiában az első kettő deviáns alak és a Telefogú Vilmos esete között!

😆

okt. 14. 23:56
 37/50 A kérdező kommentje:

Miert most mit gondolsz a nők hogy választanak párt??

Szerintem a duma a döntő nyilván kell egy alap kinézet ne legyél nyomorék de mikor már ittatsz velük pár pohár piát akor már mindegy .

A pénzt meg igenis nézi mindegyik ez alap kivéve talán 18vagy inkább 16 alatt.

Én jól nézek nagy vagyok és férfias de dumalni nemtudok és ruházati stílusom se az igazi na meg 0 társasággal rendelkezem szóval igazából nem is erintkezek senkivel .

De kiskorú csajokat meg felbirtam szedni felnotteknek ez már kevés .

Nem vagyok már incel de lattom hogy mi megy manapság amúgy se egyszerű fiatal férfiként de Aspergeres fiatal férfiként meg aztán pláne szerintem jó ha 10/2 talál valakit

okt. 15. 00:09
 38/50 anonim ***** válasza:

"Miert most mit gondolsz a nők hogy választanak párt??"

1. A legfiatalabb nők csakis a fiatal férfiak utánozhatatlan természetes szépségére gerjednek be.

2. A már tinikorban rendesen beszexelt nők megértik, hogy igencsak szar szalagmunkán lehúzni egy életet, ráadásul divatba jön a gyerekezés is. Nem lehet többé a magas sarkút és a sminket a kolis barinőtől kölcsönkérni, a nőiesség versenyének új tétje lesz. Mindehhez saját otthon és anyagi biztonság szükséges. Ekkor már erősen számít a férfi anyagi háttere és a bétásodásra való hajlama. A férfiak többségének az arca (és teste) undorítóan beszőrösödik, és a szexre is részben már ráunnak, ezért megtanulják a nagyon is jövedelmező önkontroll művészetét. Ilyenkor indul be a hipergámia, ami egészen extrém mértékeket is ölthet. (Lásd Pablo Picasso híres nőügyeit.)

3. A duma abszolút nem érdekli a nőket, csak azért lehet (néha) fontos, mert ebből érzik ki a férfi érdeklődését (mentális megsüllyedését a pin@hatástól) - tehát a kapcsolati helyzet könnyű uralhatóságát a puszta nőiességük segítségével.

Ha viszont a nő személyes mércéje szerint nem vagy elég szép és/vagy gazdag, akkor a legjobb duma is csak szimplán undort vált ki bennük, hisz egy teljesen érdektelen fickóval nem céljuk a kapcsolatteremtés.

okt. 15. 00:33
 39/50 anonim ***** válasza:
24%

Nézzétek már meg korunk vezető politikusait!

14 éve kormányoz, pedig alacsonyabb az átlagnál és pocakos is.

Igen rossz a természete, de képes nőket megszédíteni.

Igenis, a szociális készségek számítanak, nem a külső. Lehetsz egy Adonisz, ha gátlásos vagy.

okt. 15. 05:52
 40/50 anonim ***** válasza:

#39 (05:52) - ekkora baromságokkal már ne szédíts!

A politikusoknak társadalmi előjogaik vannak, melyekhez (nagyon kevés kivétellel) szociális öröklés útján jutottak hozzá. Átlagember lehet bármilyen intelligens, nagydumás, meg stb., ha nem cukijó a kinézete és/vagy anyagilag nem "támogatja" bitang bőkezűséggel a nőcikéket, akkor maximum a felfújható rózsaszín egyszarvút farkalhatja meg!

okt. 15. 07:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!