Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Adolf Hitler szerintetek is...

Adolf Hitler szerintetek is Asperger szindrómában szenvedett?

Figyelt kérdés

Én is Aspergeres vagyok és mivel keresztül mentem a mostani diagnosztikai vizsgálatokon lattom hogy Hitler esetén is szinte minden kritérium teljesül.

persze ettől még nem leszünk mind rosszak.erzekeny téma mert akor végülis O is egy olyan személy akit a propagandája szerint meg kellet volna semmisíteni elege ellentmondasos

szept. 13. 22:29
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:

Ez szerintem teljes tévedés egy megfelelően innteligens ember megfelelő dumaval egy alap kinezettel is tud rengeteg nőt felszedni.

És amúgy fiatal korban se csak a fiatal tetszik nekik ez szimpla hülyeség nézd meg mennyi kiscsaj kezd ki felnőtt férfivel.csaj ép a társadalmi tabu tartja ezt kordában de régen is az volt a norma hogy minimum 7 8 évvel idősebb volt a férfi

Egy kapcsolatban.

És amúgy az hogy a szőr undorító megint csak kulturális dolog nem evolúciós.

Úgy érzem te magad is autista lehetsz 😀 csak tagadod pedig hidd el jobb tudni ezt mert megmagyaraz egy csomó dolgot az életben.

okt. 15. 08:38
 42/50 A kérdező kommentje:

És persze igen nyilván van egy színvonal amit meg kell ugrani hogy a duma számítson pl fogatlan 1 lábú ember nyilván duma szinten is kevés

De igazából az emberek 90 % nagyon hasonló szinten van és ott már döntő tényező a duma

okt. 15. 08:42
 43/50 A kérdező kommentje:

39# teljesen igazad van egy jó propagandával ki lehet mosni az ember fejét persze mikor már a 3 szolamon kívül kerül a dolog akor már gondban vannak és nehézkes a kommunikáció..

Sajnos a többség egyszerű diplomával nem rendelkező ember se tudása se idelye nincs utána nézni a dolgoknak itt Magyarországon szóval elég az amit a szájába adnak.

De hozzá tenném hogy Magyar Peti is ugyan ez a populista stílus duma hatalmas külső jobb de irralis az amit mond persze a fő hogy elküldje a dobrogit Moszkvába jó helye lenne ott

okt. 15. 09:02
 44/50 anonim ***** válasza:

Jól van - kérdező - meggyőztél!

Tehát Te egy szefós vagy, nincsen jó dumád, ezért nem kettyinthetsz - ezt már értjük. De akkor most akkor mihez kezdjünk veled?

Hitler 2 már valószínűleg nem lesz belőled, mert az igazi hatalmat birtoklók nem tippeltek ki erre a feladatra. Tehát mire vagy még kíváncsi? Vagy téma lezárva?

okt. 15. 09:25
 45/50 A kérdező kommentje:

Én kettyintek mert megoldom máshogy erről szól az alkalmazkodás és mivel nem kötnek a társadalmi szabályok se ez előny.ott kell támadni ahol gyenge a vedvonal

Volt élettársam elég fiatal volt ilyen szempontból, és gyerekünk is lett épphogy legális kategóriában.oriasi társ tabu de én megleptem mert tudtam hogy így sikeres leszek.

Írtam ki erről egy másik kerdest itt nem fejtenem ki a kérdés végén fejtettem ki az ideologiam ezzel kapcsolatban.

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

Én nekem az asperger miatt nem megy a hagyományos csajozas szociális alulműködés súlyos hátrány amiből más dolgok is jönnek

Hitleren szerintem teljesen látszik ugyan ez hogy az unokahugahoz vonzódott az is egy klasszikus,a gesztusai beszédei mániai teljesen Aspergeres 99% biztos vagyok

okt. 15. 09:51
 46/50 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz neked ez a magyar nyelv, ugye 45-ös?
okt. 15. 11:57
 47/50 A kérdező kommentje:

Igen mert diszgrafias is vagyok ami az aspergerem egyik kísérő tünete.

Szóval te azt mondod ez nem betegség csak nálam 3 fele másik betegséget okozott ami az életem minden területére kihatott efebofilia/pedofilia a párkapcsolati életemre diszgrafia a tanulmányi eredmenyeimre plusz depresszió és kényszer betegségek amik még mellete hivatalosan diagnosztizalva vannak amiket az asperger okozott.

Neurotipikusok annyira okosnak hiszitek magatok de ha lenne bármi gondod mentálisan megertened milyen ez.

okt. 15. 13:15
 48/50 anonim ***** válasza:
63%

Hello

Hello, hello, újra itt vagyok,

Vissza kellett jönnöm hozzád, és lehet, hogy maradok.

Tudom, tudom, nem láttál rég,

Bármit is mondasz, szemedben a megértés tüze ég.

Én szóra váltanám a gondolatot, de félek, hogy nem érdekel,

Sajnos nem állnak össze a mondatok,

Én nem ide jöttem, nem ezt akartam,

Reményt kaptam csak az útra, én az örök átutazó,

azt, hogy minden bűnöm megbocsátható.

Hello, hello, nem tűntem el,

Csak egy távoli bolygón jártam lehunyt szemekkel.

De kinyílt lassan a szem,

Most is rád ragyog,

Könny reszket benne,

Mert látom, hogy vak vagyok.

azt, hogy minden bűnöm megbocsátható.

Hiszen minden bűnöm megbocsátható...

Hello, hello, én a régi vagyok,

Tévedésből jöttem a földre, és félek, hogy itt ragadok!

Hiszed, vagy nem, egyszer hazajutok,

Nem látsz majd többé, hiányozni fogok...

Azt, hogy minden bűnöm megbocsátható.

Hello, hello, én a régi vagyok,

Tévedésből jöttem a földre és félek, hogy itt ragadok!

Hiszed, vagy nem, egyszer hazajutok,

Nem látsz majd többé, hiányozni fogok.

okt. 15. 19:34
 49/50 A kérdező kommentje:
48# ezt te írtad vagy ki ? Szerintem zseniális bárki műve is.
okt. 15. 22:38
 50/50 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez az Ákos nevű, mellesleg a közelmúltban eléggé felkapott magyar könnyűzenész egyik közismertebb (és erősen képzavaros) dalszövege.
okt. 16. 00:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!