Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Adolf Hitler szerintetek is...

Adolf Hitler szerintetek is Asperger szindrómában szenvedett?

Figyelt kérdés

Én is Aspergeres vagyok és mivel keresztül mentem a mostani diagnosztikai vizsgálatokon lattom hogy Hitler esetén is szinte minden kritérium teljesül.

persze ettől még nem leszünk mind rosszak.erzekeny téma mert akor végülis O is egy olyan személy akit a propagandája szerint meg kellet volna semmisíteni elege ellentmondasos

szept. 13. 22:29
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
Greta Tunberg bevallottan Asperger-szindrómás, úgyhogy az vitathatatlan, de ez nem zárja ki a FASD-ot sem.
szept. 28. 22:04
 22/50 A kérdező kommentje:

Elolvastam inkább csak arra akar kijukadni hogy nem jó hogy ilyet írnak le rólunk mert igy se egyszerű a társadalmi elfogadása és amúgy ez csak egy feltételezése az USA hírszerzésnek semmi több.

Jó elismerem nem éppen a legjobb reklám az Aspergeres közoségnek ha Putyin és Hitler is közülünk való de ha megnézuk a másik oldalt hogy Albert Einstein Nikola Tesla és még sok más feltaláló ,tudós és művész is volt ilyen akik miatt rengeteget fejlődött az emberiség akor szerintem egalban vagyunk.

Pont ami sikerese tesz egy Steve Jobs vagy Elon Musk vagy egy Einstein az a fanatikus kitartás egy politikus vagy vezető esetén akár milliók halálát is okozhatja.

szept. 28. 22:20
 23/50 A kérdező kommentje:
szept. 28. 22:42
 24/50 anonim ***** válasza:
50%

"mániás depressziós (bipoláris zavar) volt." :))

Szerintem elég stabilan hajtogatta ugyanazt.

okt. 13. 21:43
 25/50 A kérdező kommentje:

Ez nem magyaráz meg sok dolgot ezektol nem lett volna szociálisan ennyire zárkózott gyakorlatilag nem voltak barátai se se barátnője leszámítva az unokahugat meg a legvégén Eva Braunt.

Ha csak bipoláris zavar lenne akor nem lett volna gyerekként is fura.

Egy ilyen hatalmu neurotipikus ember nem így viselkedik tele lenne szeretokkel és kihasználna a hatalmat hogy boldog legyen.

Hitlernek küldetés tudata volt és bármire képes lett volna a céljai érdekében .

Sztálin pszihopatakent is bármire képes volt a celjaiert de O célja saját maga és a hatalom semmi több.

okt. 14. 00:12
 26/50 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező - nagyon magabiztosan beszélsz olyan személyek pszichológiai beállítottságáról, akiket csak a történelemkönyvekből és egyik vagy másik oldalról elfogult emberek véleménye alapján ismerhetsz!

🤔😕

okt. 14. 01:29
 27/50 A kérdező kommentje:

Az asperger szindróma szerintem sokkal gyakoribb mint azt bárki gondolná meg most is csak egy bizonyos százalékát diagnosztizálják akár lehet 150 200 e ember Magyarországon .

Szerintem mivel ez régen is így volt a világtörténelem rengeteg figurája lehetett ilyen,most se normális ha valakinek nincs senkije és csak a munkalyanak el,pláne nem Hitler korában ahol szinte mindenkinek volt családja ha gyereke nemis de legalább felesége, barátai.

Egy ilyen hatalmu embernek eszketa életmódot élni nem hiszem hogy normális Hitler is mondott olyat mikor a parkapcsolatairol erdeklodtek hogy O menyasszonya Németország.

Meg az egész jelleme olyan mint egy klasszikus asperger szindromas .

A bipoláris zavar csak azt magyarázna meg hogy miért volt hangulat ingadozása de a többi fura dolgot nem és mint írtam rengetegen kapjuk mi is azt diagnozisnak ameg alaposabb vizsgálatot nem kapunk az autizmusra.

okt. 14. 09:41
 28/50 anonim ***** válasza:
74%

Sok aspergeresnek most sincs diagnózisa, egyszerűen csak különcként él.

Aspergerről szokták írni, hogy gyaníthatóan Asperger-szindrómás volt ő is.

okt. 14. 19:29
 29/50 anonim ***** válasza:

Az "Aspergeres személyiségzavar" fogalma azért lett elterjesztve, mert szinte bármilyen intelligens és szinte hibátlan emberre rá lehet húzni azzal a céllal, hogy társadalmilag megbélyegezzék, így szentesítve a kiközösítését.

Amikor titkosszolgálati vonalon elkezdik a kiválasztott személy szociális lenyomorítását, akkor az áldozatot gyerekkorától jól ismerő személyek zavart éreznek és így az áldozatot támogathatják. Viszont ha az áldozat hivatalosan is egy hangzatos diagnózist kaphat a fejére, akkor már a "szakemberek" belátására bízzák az áldozat sorsát, hisz nyilvánvalóan "benne van a probléma!"

A különcségnek az esetleges személyiségzavaron kívül rengetegféle valós oka lehet, például titkosan szervezett diszkrimináció, szexuálisan nem vonzó és nehezen korrigálható külső, idióta rokonság, stb. - és mivel ezek a faktorok észrevétlenül körbeveszik az embert, így sokszor csak egy későbbi életszakaszban tudatosulhat, hogy egy aljas predesztináció miatt csúszott szét minden az életében.

Pl. egy klasszikus séma:

Egy családnak "mindent is" elintéző titkosszolgafőnök (cégigazgató, bankár, politikus, stb.) szándékkal teszi tönkre a fiatal utód életét, így az gyermektelen és szociális szféra nélkül marad. Az ostoba szülőket fiatal házasokként még elkábította a kissé átlagon felüli vagyonszerzés lehetősége, de ez a vagyon a család fájdalmas széthullása folyományaként és/vagy örökös hiányában elveszik és a lesben álló ragadozók (egyház, önkormányzat, bank, távoli rokon, stb.) kezébe kerül.

okt. 14. 21:27
 30/50 A kérdező kommentje:

29# ez kicsit zavaros de abban biztos lehetsz hogy létezik ez a zavar és a többi is ez nemcsak kivetules vagy nevelés hatása .

Engem se ért trauma jó anyagi körülmények közül jövök mégse éreztem soha normálisan érzelmeket csak a szenvedést és ürességet én is amúgy teljesen náci ideológiát vallottam fiatalon igazából ha egy jó cél érdekében teszik úgy véltem helyes a holokauszt mert ha úgy gondolkodsz mint egy gep akor teljesen logikus az emberi faj megtisztítása.

Autistakent szociálisan nem vagy érzékeny mert ragaszkodsz a saját dogmaidhoz fanatikusan nem lehet meggyőzni, sokan halálig se ismernek be hogy azzok láttam már példát pl van egy unoka tesóm aki a piros dolgokat nem eszi meg feszeng a kezével meg ilyen fura mozgásokat csinál szociálisan el van maradva és mivel nálam diagnozissal is bizonyított 100% hogy O is Aspergeres hissz verrokonok vagyunk mégis csokonyos mint a szamár sose vallana be hogy baja van.

Az egészséges pszihologiai jellem egyébként mar kriteriumokra bontva meg van határozva tudom 20 századi gondolkodás hogy dolgozni tud akor egészséges de ez nem így van.

Az ember szociális lény az nem normális ha nincsenek barátai nemtudja kibeszélni a dolgait nem normális ha nincs élettársa akivel a szexuális és párkapcsolati dolgait megtudná élni .

És az se normális ha zavarnak az emberek vagy ha a tömegben töltött idő lefaraszt,ha hangulat ingasaid vannak stb

Az a baj az aspergerel hogy nagyon gyakran okoz depressziót vagy kényszer betegségeket a szociális élet hiánya egy csomó más torzulast okoz szóval nem kéne kicsinyiteni ezt a problémát .

okt. 14. 22:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!