Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Adolf Hitler szerintetek is...

Adolf Hitler szerintetek is Asperger szindrómában szenvedett?

Figyelt kérdés

Én is Aspergeres vagyok és mivel keresztül mentem a mostani diagnosztikai vizsgálatokon lattom hogy Hitler esetén is szinte minden kritérium teljesül.

persze ettől még nem leszünk mind rosszak.erzekeny téma mert akor végülis O is egy olyan személy akit a propagandája szerint meg kellet volna semmisíteni elege ellentmondasos

szept. 13. 22:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/92 A kérdező kommentje:

Nem én írtam azt de többen vagyunk szerintem mint hiszed pedofil is annyi van itt nem is gondolnád.

Jó lenne újrakezdeni mindent hidd el az ember kis közösségbe való nem globális civilizációba.

Ha lenne lehetőség mondjuk 10 nő és 10 férfivel simán lennék kolonista telepes valami vadonban ha létezne olyan.

Megállapítanank Magyarország 2 egy külön irányítás alatt.

Ez lenne a mennyország számomra csak hát ugyebár hol van olyan föld ami élhető és lakatlan és melyik kormány engedné meg egy független terület létrejöttét ahol nem O fog kormányozni de a népe el rajta.

dec. 3. 13:42
 92/92 A kérdező kommentje:
Elon Musk marsi álmai is hasonlóak csak ugyebár elég nehéz lenne túlélni de ha már ott lesznek és önfenntartóvá válna egy ilyen koziseg nem kéne a földi irányítás szerint élni szerintem kicsit erre is gondol Musk.
dec. 3. 13:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!