A jelenlegi magyar kormány azzal, hogy nagy hangsúlyt fektet a kereszténységre, egy kicsit hasonlóan viselkedik, mint Szent István, aki létrehozott egy keresztény államot, kb. 1000 éve?
A régi rendszerben aligha lehetett volna keresztény Magyarországról beszélni, de ez igaz az 1990 és 2010 közötti időkre is. A mostani magyar kormány egy konzervatív, keresztény kultúrára alapuló politikában gondolkodik.
Utoljára ilyen Szent István idejében volt?
Természetesen óriási különbség van a két korszak között, de alapjaiban azért hasonlít kicsit arra, ami 1000 éve volt.
Igazam van?
# 40
A gond ott van, hogy kb. autista hülyének neveztél engem többek között egy olyan álláspontért, amelyet egy neves történész szakirodalmi hivatkozásával támasztottam alá, azaz tudományos közlés szabályai szerint megalapozott, alátámasztott állítást tettem.
Vitatni lehet, csak te sértegetni kezdtél.
Te kéred számon rajtam az önálló gondolkodást, amikor éppen te nem vagy képes egy szakszöveget értelmezni, mert evidens, hogy Deér írásának az az értelme, hogy a patrimoniális királyság az ő felfogásában a despotikus berendezkedés kelet-európai, lokális változata.
# 40
Nem azért nem tudod értelmezni Deér írását mert hülye vagy, hanem mert nyilvánvalóan nincs kellő gyakorlatot ilyen típusú szakszövegek olvasásában és értelmezésében.
# 43
Ne légy kételkedő!
Az vesse Szájerre az első követ, aki még nem menekült éjjel, a rendőrség elől, meztelenül az ereszen lemászva, egy 25 fős, szigorúan gumihasználat nélküli, homoszexuális gangbang orgiáról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!