Ki miképpen vélekezik Jézus Krisztusról, mint történelmi szereplőről?
Fogódzkodjatok meg kérlek! Én azt olvastam egy hivatalos magas rangú akadémiai matematikus tollából, hogy bebizonyította, hogy Jézus eredetileg egy Bizánci császár volt, akit megkínoztak és kifeszítették a vár falára. Három napig kínozták meg megölték. Nem támadt fel. Valamikor ezer körül élt. Állítólag ezer év hiányzik hozzávetőlegesen a történelemből, amit kitaláltak. Értsd : meghamisítottak. Betoldottak. Most Kr.u.1023 lehet.
Régen sokkal fejlettebb gyógyítás, technológia volt stb
Még a századfordulón is úgy jegyezték le, hogy 912 van. Másnéven J912 értsd: Jézus után 912. Régi bélyegeken még így is szerepel [link] Középkori érméken is J szerepel, ha megnézed nem 1-es. Ez az érme a történészek szerint 1618-ból való. Viszont ha megnézed nem 1-es van ott, hanem egy J mint Jézus után. Az eredeti évszám J 918 [link]
Rengeteg ilyen képet tudok mutatni. Egy időben rengeteg ilyen könyvet olvastam. Sok mindent összeszedtem. Régi épületeken az eredeti régi fotókon még mindenhol az eredeti évszám szerepelt. A történelem hamisítók megtoldották egy ezressel. [link]
Az eredeti évszám a fényképen 896 [link]
+
Még ha nemis igaz, hogy Jézus Isten fia, akkor is az tagadhatatlan, hogy Jézus (vagy a neve) volt a legnagyobb hatással az emberiségre a világtörténelemben.
Nem a nagy és felszínes dolgokra gondolok mint mondjuk a keresztény egyház, hanem a mélyebb filozófikusabb fogalmakra, mint a szeretet, egymás iránti szolidaritás, bűn, stb ami az elmúlt 2000 évben fontos tényezők voltak merre halad a világ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!