Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Az internet és szociális...

Az internet és szociális média korában valóban megnehezedett a férfiak számára a párkeresés?

Figyelt kérdés
2021. szept. 28. 08:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 A kérdező kommentje:

56

“4 hónap.

Mikor életedben szántál rá te ennyi időt egy lányra?“

Szántam volna. De mint írtam miután elküldöm a képemet nincs tovább? Nem akarok zsákbamacskát árulni, mint írtad az nem vezetne sehová. Milyen startégiával lehetne ezt a problémát kiküszöbölni? Ne küldjem el a fényképemet már a legelején hanem várjak ki? Viszont amikor jól megy a kommunikáció akkor mindig kérik a fényképet, ha nem küldöm az általában rosszat sejtet nekik és megcsappan az érdeklődésük.

2021. szept. 29. 08:51
 62/78 A kérdező kommentje:

60

Netes diagnózis, de több oldalon is megtörtént. Ennek ellenére tudom, hogy nem kőbevésett, de valamit csak jelent ha ennyi oldalon az jön ki.

2021. szept. 29. 08:54
 63/78 A kérdező kommentje:

58

Nárcisztikus lennék?

2021. szept. 29. 08:55
 64/78 A kérdező kommentje:

59

Nem humán területűek.

“Javaslom Tringer és Beck kognitív torzításainak listáját tanulmányozni! Aztán olvasd hozzá Birtalanét is. Ha magadra ismersz legalább négy pontban (lesz az hat is...), menj pszichológushoz. Rád fér.“

Tudsz küldeni linkeket ezekhez? Nem találom sehol.

2021. szept. 29. 08:58
 65/78 anonim ***** válasza:
100%

Oké, tehát netes diagnózis. Tudtad, hogy a netes források szerint náci zombik élnek a Hold sötét oldalán, és a visszatérésükre gyúrnak az örökéletű Hitlerrel az élen? Ja, és némely netes források szeint a Föld lapos. Amit az infó nem megfelelő súlypzásáról mondtam, fokozottan áll.

Nem vagy aspergeres, hanem a szociális skilljeid gyengék. Valamint nem vagy olyan intelligens, mint szeretnéd muatatni magad (az alapvető teróriádnak ellentmondó infókat a világmodelled nem tudja kezelni. A gondolodásod differenciálatlan.) Nem, nárci sme vagy, azok nagyon jó emberismerők: te nem ismered a nőket, csak sztereotípiáid vannak róluk. Te a szóbaállásig sem jutsz el, nemhogy a manipulálásukig. Ja, és az önismereted valamint a valóság nem esik egybe. Nem tudsz küzdeni, a sikertelen viselkedésmintáidat ismételgeted.

2021. szept. 29. 09:01
 66/78 anonim ***** válasza:
100%

"Szántam volna. De mint írtam miután elküldöm a képemet nincs tovább? Nem akarok zsákbamacskát árulni, mint írtad az nem vezetne sehová. Milyen startégiával lehetne ezt a problémát kiküszöbölni? Ne küldjem el a fényképemet már a legelején hanem várjak ki? Viszont amikor jól megy a kommunikáció akkor mindig kérik a fényképet, ha nem küldöm az általában rosszat sejtet nekik és megcsappan az érdeklődésük."

Ezt így látatlanul nehéz megmondani. Lehet hogy előnytelen fényképet küldesz. Lehet, hogy nem zsákbamacska alatt túlságosan erőlteted a képküldést. Lehet hogy eleve nem vagy fotogén. Lehet hogy már eleve a személyes kommunikációddal gondok vannak, és egy rossz fotó már csak erre tesz rá egy lapáttal. Lehet hogy egyszerűen nem való neked a netes ismerkedés.

De az biztos hogy az az őrültség egyik definíciója, hogy ugyanazt csinálod újra és újra tízszer, százszor, ezerszer, és közben más eredményt vársz.

Valamin változtatni kell, ez tény. És az eddigi kommentjeid alapján a legfontosabb, ami sürgős változást igényel, az a hozzáállásod.

2021. szept. 29. 09:04
 67/78 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

és

[link]

Birtalan Balázsét nem találom most, de a Tringer és Beck féle is elegendő kiindulási alapnak.

2021. szept. 29. 09:05
 68/78 Wadmalac ***** válasza:
100%

Miközben szidod a mai világot, az eltávolodott embereket, a net miatt, személyes, élő kapcsolatok helyett, közben te magad is neten próbálsz ismerkedni?

A szobád falán kívül ott van az élet.

Ahol kismillió emberrel tudsz személyesen találkozni.

Boltban. Közös ismerősök révén társaságban. Akárhol.

Heti szinten sorozatban minimum 5-6 olyan csajjal futok össze, akikkel nem egyszer találkozom és elég szimpatikusak, hogy kezdjek valamit.

Beleértve a mostani potenciális páromat.

És először látott, utána kezdtünk beszélgetni.

Tudta, mit kap.

Nem több heti netes arc nélküli beszélgetés alatt épített fel magának egy álomképet, amit aztán egy fotó szépen eltöröl. Még csúnyának sem kell ehhez lenni, csak nem olyannak, mint gondolta.

Halott próbálkozás.

Miért erőlteted a netes módszert?

Persze, baromi kényelmes, de láthatóan nem működik.

Dugd már ki a fejed a lakásból.

2021. szept. 29. 10:28
 69/78 A kérdező kommentje:

68

“Miközben szidod a mai világot, az eltávolodott embereket, a net miatt, személyes, élő kapcsolatok helyett, közben te magad is neten próbálsz ismerkedni?“

Igen, ez a valóság és ehhez a valósághoz próbáltam alkalmazkodni. A fiatalok többsége megkapja a szexet Tinderen én hasonlókon át. De ehhez kell hozni egy szintet külsőleg, mert a szexkapcsolatok nyilván arra épülnek, fizikai, szexuális vonzalomra. Magyarán kisugárzásra, tehát amikor a jól szabott arccsontok és állkapocs olyan jól sugárzik ki.

A való életben nem kezdeményezek, mert egyrészt nem mozgok annyi nő között, másrészt vadidegent az utcán, üzletben nem szólítok meg mert az zaklatás. Pláne úgy nem, hogy rám sem néz, észre sem vesz előtte.

Milyen csajokkal futsz össze? Munkatársakkal? Igen, azt figyeltem meg, hogy a csajok beszélgetnek azokkal a srácokkal akik minimum normálisan néznek ki. De ez már suliban is gond volt, hogy nem beszélgettek velem a lányok, így nem is alakultak ki valami jó skillek. Hiába na, a belépő a klubba minimum az elfogadható külső. Hiába áltatom magam, hogy van esélyem, lehet csak többet ártok magamnak. Így az egyetlen enyhítő megoldás a siránkozás, kibeszélés. Talán ugyanazt az eredmény mint egy terapeutánál, mert nála is ez történik, kibeszéled, meghallgat, fizetsz. Csak ez itt ingyenes legalább. Plasztikázni ő sem tud. Lehet valamilyen jó idegnyugtatók, hangulatjavítók jobban elviselhetőbbé tennék a dolgot. De ez sem rossz.

2021. szept. 29. 10:39
 70/78 anonim ***** válasza:
100%

Van TB alapon is pszichológus.

Ha még zsugori is vagy...

2021. szept. 29. 10:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!