Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Az internet és szociális...

Az internet és szociális média korában valóban megnehezedett a férfiak számára a párkeresés?

Figyelt kérdés
2021. szept. 28. 08:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 Wadmalac ***** válasza:
100%

"A neten pont egyszerűbb annak is, aki nem néz ki olyan jól."

bizony ez is lehet, nem kell az első optikai gyengébb benyomás előítéletétől tartani.

"De miért kell nekem közösség ha másnak anélkül is megy?"

De miért kell nekem sámli a felső ponchoz, mikor aki 2 méter 12 magas, eléri anélkül is? Szemét világ.

Ismét ott tartunk, hogy minek moccantsam meg a kisujjamat is azért, hogy elérjek valamit, ha van, akinek simán az ölébe esik a siker.

Azért, mert ők sem a többség, akiknek könnyű. A többség nem hal bele, hogy kicsit megdolgozzon a sikerért és el is éri, miközben páran simán sírnak tettek helyett, hogy ők milyen szerencsétlenek.

2021. szept. 28. 12:39
 22/78 A kérdező kommentje:

21

Igen, vannak akiknek magas az igazságérzetük.

2021. szept. 28. 12:51
 23/78 Wadmalac ***** válasza:
100%

Ha te igazságérzetnek hívod az önsajnálatot, te bajod.

Az ilyen fajta "igazságérzet" miatt szoktak irigységből ártani azoknak, akik valamiben jobbnak tűnnek.

2021. szept. 28. 12:54
 24/78 A kérdező kommentje:

23

Az, hogy valaki jobb valamiben nem biztos, hogy megérdemelt és sok munka áll mögötte. Szerintem ilyen esetekben szokott fennállni az irigység, azoknál akik hajlamosak rá.

Viszont összehasonlítani irigykedés mentesen is lehet.

2021. szept. 28. 13:00
 25/78 Wadmalac ***** válasza:
100%

"hogy valaki jobb valamiben nem biztos, hogy megérdemelt és sok munka áll mögötte"

Például jóképűbbnek lenni?

A rohadék.

Utáljunk mindenkit, akinek valamiért valamije jobb, ahelyett, hogy a saját képességeinkből hozzuk ki a maximumot, amit lehet.

Remek életfilozófia.

Lóxart.

Van egy régi mondás, abból kell főzni, ami van.

Erre az emberiség jókora része képes.

Egy része meg meg sem próbálja, inkább szidja a többit.

Dögölj meg, Tom Cruise, ide a nőiddel.

A világ nem így működik.

Szerencsére.

2021. szept. 28. 13:22
 26/78 A kérdező kommentje:

25

“Például jóképűbbnek lenni?

A rohadék.

Utáljunk mindenkit, akinek valamiért valamije jobb, ahelyett, hogy a saját képességeinkből hozzuk ki a maximumot, amit lehet.

Remek életfilozófia“

Egy alapvetően kompetitív berendezkedésű társadalomban és világban ez nem elviccelendő, bagatellizálandó dolog ez. Mert az ember végérvényben eredményeiben mérik és nem eszközeiben. Egy sprint versenyszámban sem plusz másodperceket az akinek esetleg rövidebb a lába mint a többi versenyzőnek, egy munkahelyen sem fognak emiatt plusz pénzt adni neked csak mert rosszabb készségekkel indultál. Tehát ha az alap adottságokat díjazzák (például pénzzel, szexxel, stb) akkor egyszerűen nem semleges a téma.

Illetve ha nem igazítják ki a díjakat az adottságok függvényében akkor nem lehet az egész rendszer méltányos és nem is vehetjük félvállról a dolgot.

2021. szept. 28. 13:36
 27/78 Wadmalac ***** válasza:
100%

Szóval kényszerítsenek hozzád egy nőt, mert neked az jár.

Vagy hogy gondoltad?

2021. szept. 28. 13:57
 28/78 A kérdező kommentje:

27

Nyilván a humanoid szexrobotokig ez lehetetlen. De csak szemléltetni akartam a mögöttes gondolatmenetet, hogy az egész nem alaptalan őrjöngés és siránkozás, hanem komoly okai és összefüggései vannak.

A szex robotokon kívül talán még a népet is lehetnek nevelni ( de nem ebben az ultraliberalis öntörvényű vadnyugati világban), hogy a belső értékekre több figyelmet szenteljenek, jobban értékeljék, és akkor a nők talán beleszerelmesednének olyan férfiakba is akik manapság esélytelenek, legyen bármilyen is az intellektusuk, humoruk stb, pusztán azért mert hiányzik néhány milliméter csont az arcszerkezetükből. Tehát olyan értékekre helyezni az ismerkedést, barátkozást amin valóban lehetne változtatni, amit lehetne fejleszteni. És akkor nem ölné meg a méreg és a sárga irigység az önfejlesztő és gyúrós csúnyákat amiért a jókép, lusta, semmirekellő társaik olyan könnyen jutnak nőkhöz.

2021. szept. 28. 14:30
 29/78 Wadmalac ***** válasza:
100%

"az egész nem alaptalan őrjöngés és siránkozás, hanem komoly okai és összefüggései vannak."

Vannak.

A balfékség, már bocs.

"a nők talán beleszerelmesednének olyan férfiakba is akik manapság esélytelenek, legyen bármilyen is az intellektusuk, humoruk stb, pusztán azért mert hiányzik néhány milliméter csont az arcszerkezetükből."

A nők sorozatban beleszeretnek ilyen férfiakba.

Akiknek nem "bármilyen" az intellektusuk, hanem szerethető, és akik képesek ezt a külsőjüket túllépve érzékeltetni is velük.

Aki otthon poshadva próbál marha tudományos magyarázatot építeni a saját bénaságának elkendőzésére kapcsolatteremtés terén, ahelyett, hogy próbálkozna, az egyedül marad.

Kismillió nőnek nem csak a külső számít.

És neked nőben mi?

Mert ha tökéletes kirakatbabára hajtasz, akkor tök ugyanazt csinálod, mint a téged külső miatt észre sem vevő nők.

Téged szeressen a nem tökéletes külsőddel, de neki azért az legyen, ugye?

2021. szept. 28. 14:47
 30/78 A kérdező kommentje:

“És neked nőben mi?“

Ahogy elnézem a nőket, szerintem a 60% nekem simán tetszik. Van egy ideálom nyilván, a keskeny derék, széles csípő, de ettől eltérő szépségű nőt is megtudnék szeretni, hiszen a nők többsége szerintem szép. Kirakatbabával, fotómodellel meg nem szívesen ismerkednék komoly kapcsolatra, mivel egyrészt nem találnánk, másrészt nem tudom, hogy lenne-e közös témánk.

De a kérdés az, hogy komoly kapcsolatra kell vagy szórakozásra. De szerintem ez nem újdonság, mindenki így van ezzel. Sokkal több nővel szexelne mint ahánnyal össze is jönne. Viszont a nők esetében ez nem így van. Az alap libidójuk jóval alacsonyabb, ezért magasabb impulzus kell a nemi ösztönök beindulásához, tehát a felső 10-15% férfi, de ha a felső 30%-on kívül esel akkor elfelejtheted az egyéjszakás kalandokat, de a szexkapcsolatot is.

2021. szept. 28. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!