Az internet és szociális média korában valóban megnehezedett a férfiak számára a párkeresés?
"a felső 10-15% férfi, de ha a felső 30%-on kívül esel"
Nem tudom, a százalékok stimmelnek-e, de hogy ez nem csak a külső (és nem csak az anyagiak), az tuti.
Egyértelműen a férfiak számára lett sokkal nehezebb a párkeresés, már sokszor leírtuk az okokat.
A kérdező viszont az, aki már az 50. ilyen témájú kérdést írja ki, de tanulni soha nem fog a válaszokból.
Ki kellene őt is dobni innen, hiába van 1-2 dologban igaza, mert csak a levegőt rontja, a megoldásokat NEM keresi.
"és akkor a nők talán beleszerelmesednének olyan férfiakba is akik manapság esélytelenek, legyen bármilyen is az intellektusuk, humoruk stb"
Mert te rendelkezel ezekkel? Intellektus, humor? Miből gondolod, anyukád is megmondta?
Nem tudom, hogy hogy nézel ki, de biztosan állítom, hogy a belsőd, és nem a külsőd miatt kerülnek el nagy ívben a nők. Megértem őket.
"A szex robotokon kívül talán még a népet is lehetnek nevelni ( de nem ebben az ultraliberalis öntörvényű vadnyugati világban), hogy a belső értékekre több figyelmet szenteljenek, jobban értékeljék, és akkor a nők talán beleszerelmesednének olyan férfiakba is akik manapság esélytelenek, legyen bármilyen is az intellektusuk, humoruk stb, pusztán azért mert hiányzik néhány milliméter csont az arcszerkezetükből."
Te komolyan azt hiszed, hogy a belső értékeidbe szerelmesednének bele a nők? A kérdésed és válaszaid alapján egy önsajnáltató, lusta, irigykedő lúzer vagy, akitől annyira telik hogy minden hibájáért másokat okoljon. Bocs, de a legtöbb nő visítva menekülne egy ilyen "belsőtől". És nem csoda, ha folyton csak elutasításokba ütközöl, de ezt kizárólag te okozod saját magadnak, senki más.
Esetleg ha felemelnéd azt a lusta valagad és tennél azért, hogy fel tudj végre mutatni valami pozitívat magadról, akkor az emberek is máshogy néznének rád!
34
Feleslegesen szapulsz. Megfelelő arcszerkezettel nem lenne téma, hogy milyen a belsőm.
Az intellektusomról, meg humoromról a baráti köröm adott visszajelzéseket, meg nem csak.
32
Megoldások. Mi a megoldás? Mert még mindig nem hangzott ez el. Én csak azáltal keresem, hogy beszélek nőkkel (igaz online), próbálok tanulni belőlük, jobban csinálni, hogy ne ugyanúgy végződjön az összes próbálkozásom, de képcsere után már nem írnak vissza. Ilyenkor mi a megoldás. Idegen férfi képével meg simán elértem, hogy hamar találkát beszéljek meg a lánnyal, néhány alkalommal pedig taxiba is akartak ülni és hozzám egyenest (persze lemondtam végül). Tehát? Mi a megoldás?
Kérdező!
Senkit sem érdekel, hogy mi lenne téma, vagy mi nem.
MIT TESZEL azért, hogy sikered legyen?
SEMMIT?
Csak itt írogatsz?
NA, EZ a probléma!
Már elmondtuk: SENKI nem fog arra kényszeríteni (nevelni, rászorítani, rávenni, stb) egy nőt se, hogy a tiéd legyen.
Ha szeretnél egy párt, azt NEKED kell megoldani.
IGEN! Akkor IS neked kell megoldani, ha nehéz.
És akkor is neked kell megoldani, ha igazságtalan.
És még akkor is neked kell megoldani, ha nehezebb, mint 50 éve.
Ez van.
A rinyálásodat meg már unjuk!
"Megfelelő arcszerkezettel nem lenne téma, hogy milyen a belsőm."
Hogyne lenne? Komoly kapcsolatot a legjobb arcszerkezetű férfi sem fog találni, ha a belső tulajdonságaitól hányni lehet. Maximum egyéjszakásra vagy valami felszínes érdekkapcsolatra lehet jó egy ilyen pasi.
38
Igen, de nekem még ennyi sem jut.
Kedves Hozzászólók!
A kérdező egy incel, aki megpróbál okosnak látszani.
Kérdező!
Nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!