Sok ember miért gondolja a piramisokról, hogy mégsem az egyiptomiak építették, mikor be lett bizonyítva?
Az ezo kicsit más kérdés.
Alaphelyzetben az sem az elmebajról szól!
Az eredeti jelentése: bennfentes tudás.
Ott lehet megtárgyalni olyan témákat, amelyek a jelenlegi tudomány kereteit feszegetik, pl. a telepátia vagy a kollektív tudat.
Ha valaki az ezóban ír erről, akkor természetesen a tudós leírhatja azt, hogy ez jelenleg még nincs bizonyítva, stb. - 𝐝𝐞 nem szidhatja egy az egyben az egész témát, mivel az ezotéria pont ezeknek a témáknak a helye!
41
"𝐝𝐞 nem szidhatja egy az egyben az egész témát, mivel az ezotéria pont ezeknek a témáknak a helye!"
Pedig pont ezt teszik!
Maradjunk annyiban, hogy az ezóban a tudósok hozzáállása még mindig egy nagyságrenddel jobb, mint a tudományban az ezósoké.
Utóbbin kellene javítani, sokat!
44
Gondolom te sűrűn nem olvasol zo-t?!
Értem én hogy kétkézzel kapaszkodsz a fizika szó használatának fontosságába hiszen ez itt a tudományos részleg de ha csak arról lenne szó hogy halmozzuk köveket egymásra akkor nem fektettek volna ennyi munkát abbahogy az tökéletesen illeszkedjen és hogy ég tájilag merre nézzen így kicsit lenéző hogy csak kőkupacok szerintem de hát igazad van a geometriában nincs is más forma ami erre megfelelne hogy ne guruljanak szét a "négyzetes" kövek.
És ne haragudj hogy hozzá tettem a gondolataim a témához
"nem fektettek volna ennyi munkát"
Azt ugye tudod, hogy miért fektettek bele ennyi munkát?
Mert ezt is pontosan lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!