Sok ember miért gondolja a piramisokról, hogy mégsem az egyiptomiak építették, mikor be lett bizonyítva?
Figyelt kérdés
2020. febr. 22. 01:55
1/53 A kérdező kommentje:
Ha tudtok,tegyetek be linkeket,stb. Ami azt bizonyítja,hogy az egyiptomiak építették,hogy a sok szkeptikus abbahagyja az elméletek legyártását.
2020. febr. 22. 01:57
2/53 anonim válasza:
Mert az ufo leszállópálya elmélet jóval izgalmasabb.
3/53 anonim válasza:
"A konteók pont úgy működnek, mint az istenhit..."
4/53 anonim válasza:
Mert még mindig nem tudják, hogy hogyan csinálták. Akkora kőtömböket megmunkálni és mozgatni a mai technológiával is hatalmas kihívás. Van 200 tonnás is.
5/53 anonim válasza:
#4. De, pontosan tudják, hogy hogyan csinálták. Nyilván a régészek meg a tudósok a hülyék :D
6/53 anonim válasza:
Én nem konteós vagyok, hanem csak tudatlan etéren. Nem tudom melyik állítás az igaz. Tudna nekem valaki olyat linkelni, ahol minden pontosan le van írva, hogy hogy készült, és mennyi idő alatt?
7/53 anonim válasza:
Szerinted a szkeptikusok a konteósok!
Sancta simplicitas!
8/53 anonim válasza:
#5: Nem, nem tudják. Elméletek vannak, többféle is. DE! Ismered azt a kifejezést, hogy "kísérleti régészet"? Na majd ha egy csapat megmunkál, elszállít, felvonszol egy akár "csak" 50 tonnás kőtömböt a régész elképzelése szerint, na az talán valami lesz.
9/53 anonim válasza:
8 nekem pl az ugrott be, hogy vannak biztos már nagyon lerohadt priamisok is, amiből már alig van meg valami, mint amikor egy várból csak az alap van meg. Miért nem építenek egyt újra? Akkor megtudhatnánk, mennyi munka, és a mai eszközök fejlettebbek is talán az akkoriaknál.
10/53 anonim válasza:
És mégis ki adna arra pénzt hogy ókori módszerekkel újra felépítésük a piramist? Ne vicceljünk már...
Ha egy munkafolyamat 1,000,000 lépésből áll akkor bőven elég bebizonyítani, hogy 1-et lehet lépni - hiszen utána csak ismételni kell azt az egy lépést. Az meg bizonyított, hogy a kövek faraghatóak és mozgathatóak több módon is modern eszközök nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!