Sok ember miért gondolja a piramisokról, hogy mégsem az egyiptomiak építették, mikor be lett bizonyítva?
A mai "tudomány" évmilliokkal le van maradva a fejleményektol!
Lásd még egy korona virussal sem tudnak elbánni!
A Piramisokat egyértelmuen nem az egyiptomiak épitették,hanem a rég letunt civilizácio,akik épitettek ázsiában is, meg dél amerikában is viz alatt is magyarázat nélkuli dolgokat.
Az irás,amire alapoznak hogy az egyiptomiak épitették az csak pár ezer évvel ezelotti,de az elotti korok irásai mivel nem maradtak meg igy ezt nem látják, viszon itt hagytak megmagyarázhatatlan dolgokat!
Dél amerikában tobb ezer kilomáterrol bányásztak ki 18 tonnás sziklatombot, melyet egy hegy tetejére raktak. Ezt sem az egyiptomiak csinálták!!!
Nézd, kérdező:
azért nem igazán jó itt ez a kérdés,, mert aki kényszeres, az úgyse fogja elhinni, és kész.
Mi meg már nagyon unjuk, hogy hetente idejön valaki a tudomány oldalra tudományt gyalázni. Vagy piramis, vagy laposföld, vagy szimulált világ - a lényeg az, hogy háttérhatalom, megy tudjukkik, de mi most jól megfejtettük.
És ez sajnos a te kérdésednél is így megy, szóval arra kérlek, hogy legközelebb az ezotériában tedd fel.
Ott is lehet értelmesen írni.
33
Pont azért írtam ki ide,hogy ti majd bizonyítékokkal előálltok nekik,higy márpedig ezeket nem az ufok építették. De az ezotériában nincsenek ilyan tudósok,mint itt és úgy csak a konteó maradna.
Űdv mindenkinek
A 31-es hozászolás inspirált hogy én is hozzászoljak hiszen ő nem is állította hogy bármikor is jártak volna egyiptomiak dél-Amerikában.
Így szeretném én is megkavarni egy kicsit azt a bizonyost, ne hasonlítsuk azokat az idöket a mai globalista világhoz
-A népesség töredéke a mainak
-A kultúrák nem nagyon vagy csak kis mértékben találkoznak (hiszen még ma is vannak óriási kűlömbségek fejlödési tekintetben az országok és kultúrák között)
- Ma is csak 50-100 évenként kapunk egy briliáns elmét ennyiemberböl, ami oda is kellet hogy irányitson és számoljon.
És ennek ellenére is a bolygó kűlőmbőző részén közel azonos piramisok épültek ami több mint meglepö.
Nem vagyok ufó hivö de a piramisok tekintetében meg kell említeni hogy állítólag a holdon is van és szerintem ott sem jártak az Egyiptomiak
#35 " bolygó kűlőmbőző részén közel azonos piramisok épültek ami több mint meglepö"
Igen, olyan, mintha lenne egy legjobb módszer, hogy hogyan halmozzunk köveket egymásra úgy, hogy ne guruljanak le
Talán van ennek valami fizikai?...mizikai?...oka (de fura szó, mit jelenthet?)
(A "közel azonos" meg oltári hazugság, egy egyiptomi, mexikói, indonéz meg görög piramis még 0 építeszi tájékozottsággal sem egyforma)
Kérdező:
az ezósokat 𝐧𝐞𝐦 érdeklik a bizonyítékok!
Én meg hányok már attól, hogy minden egyes héten legalább egy ilyen kérdés van a tudományokban.
NEM AKAROK ILYET OLVASNI ITT!
Nem lehet tőlük megtalálni a normális, tudományos kérdéseket!
Érthető?
Te 100%-ig normálisan kérdezel, és még a te kérdésed is tele van hányva a nulla IQ-jú ezósok mocskával.
A többi kérdező ennél még sokkal rosszabb.
KÉRLEK, 𝐍𝐄 KÉRDEZZ ITT ILYET!
38-as
Az ezoba meg ti jöttök be trollkodni,Én kiírtam ott ezo kérdést és jöttek a tudományos szkeptikus "barátok,"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!