Én mindent, amit írtam, a dokumentumfilmben hallottam. Mivel érdekel, nagyon odafigyeltem és nem értettem semmit félre. Peszre senki sem tévedhetetlen, nem mondom, hogy a dokumentumfilmből minden igaz, de hiszékeny vagyok és miért ne hinnénk a tudósoknak. Fel sem merült számomra, hogy a dok.filmben bármi is valótlan legyen. Dehát persze megtörténhet, hogy nagy kamu az egész. Nem tudom, csak leírtam, amit hallottam és láttam. Amúgy próbáltam megkerseni a videót, hogy igazoljam, hogy nem hallottam semmit félre és nem vagyok debil, de egyenlőre nem találom. Ha meglesz, belinkelem.
2010. jún. 8. 20:54
92/156 anonim válasza:
Köszönöm nektek a válaszokat!
2010. jún. 8. 21:08
93/156 anonim válasza:
Bocsi az utolsó vagyok és rossz helyre írtam, nem ide szerettem volna! :/
Szép napot nektek :D
2010. jún. 8. 21:11
94/156 anonim válasza:
Egyszerű: a majáknak elfogyott a kréta, és nem volt kedvük újjat előállítani. xD Amúgy szerintem hülyeség, lassan minden évbe mondják, hogy világvége lesz szóval....
2010. júl. 4. 16:16
95/156 anonim válasza:
Szerintem előre fölösleges ilyen dolgokon mazsolázsni! Ha itt lesz, úgysincs mit tenni! Általában utána kéne nézni/olvasni, tudós emberek, csillagászok, űrkutatók véleményét (tévén keresztül) meghallgatni. És akkor mindenki rájönne, hogy világvége nem lesz, hisz' ha jobban belegondol az ember, rájön, hogy élőlények mindig is voltak/vannak/lesznek! Valami változás lesz, az biztos, de a változás csak megerősíti az embert.
2010. júl. 17. 12:58
96/156 anonim válasza:
ugyan már...
2010. júl. 27. 20:23
97/156 anonim válasza:
Én nem tudom de már vagy 50 állítást halottam , most nézek a Discoveryn valami hülye világvégés filmet ahol napkitörésről beszélnek hogy ennek következtében vulkánok törnek ki meg cunamik pusztítanának , ami elképzelhetőbb mint a vírusok meg a számítógép életrekelése. Azért lehet benne valami mert a Bibliába vagy mi az azt is megírták "állítólag" hogy 2000-ben a sárgák ellepik Magyarországot és nézzük csak meg Budapesten van 1 csomó Kínai. Bár az is lehet hogy direkt fordították roszra , hogy felkapja a Média. Nemtudom de nem hiszem azt sem hogy átlátszóak leszünk meg érzékenyebbek lesznek a szerveink és mindnekit szeretünk ez a legnagyobb hülyeség , bár jobb mint a Földvége.
2010. aug. 5. 22:22
98/156 anonim válasza:
"Az elmúlt évtizedekben is volt néhány elmaradt Végítélet. 1980-ban Pat Robertson amerikai televangelista jósolta meg, hogy 1982-re vége lesz a világnak. A jó öreg Robertson már csak ilyen: 2007-re hatalmas, Amerika elleni terrortámadást jövendölt, állítólag az Úr súgta ezt meg neki. Nostradamust se felejtsük ki, az ő négysorosait értelmezve több önjelölt próféta 1999-re várta az armageddont, és meg sem könnyebbülhettünk, máris nyakunkon volt a 2000-es Y2K-pánik. Miután ezt is megúsztuk, egy Richard Noone nevű író állította azt, hogy 2000. május 5-én egy ritka bolygóegyüttállás miatt jégbe fagy a Föld. Még szerencse, hogy megmentett minket a globális felmelegedés. Legutóbb 2008 őszén lett volna a világvége, legalábbis egy amerikai lelkipásztor, Ronald Weinland ezt ígérte 2006-ban. De ezek a látnokok már csak ilyen megbízhatatlanok, és ez a majákat félremagyarázó önjelölt prófétákról is bebizonyosodik majd. Bizodalmuk inkább a józan észben legyen, és tartsák kéznél a fóliasisakot. "
...ha ennyit "túléltünk", túléljük ezt is.. nem lesz semmi :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!