Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » 2012-világvége? Igaz?

2012-világvége? Igaz?

Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 14:07
 101/156 anonim válasza:
9%

Szerintem igaz lehet.. Ilyen viharok még nem igen voltak Magyarországon!!

Meg elvileg pénteken ünnep volt mamám mesélte s mit írt a naptár Urunk színe változása.. És mi volt rohadt nagy vihar este meg reggel is. Szóval szerintem lesz itt világvége... még csak 2010-et írunk de már most elég érdekes az időjárás s ki tudja mi lesz 2011-be aztán meg jön 2012. Ez a sok esőzés,vihar,tornádó ami Magyarországon nem is igen fordult elő csak mostanság..s még lehetne sorolni a dolgokat amik meg külföldön vannak. Valahogy nem akartam elhinni ezt az egész 2012-es dolgot de kezdek rádöbbenni hogy valami biztos van benne.. Bár örülnék ha nem lenne semmi de kitudja mai világba már...

2010. aug. 8. 14:03
 102/156 anonim ***** válasza:
0%

Az összes földi emlős alfa-agyhullámai megegyeznek a Föld természetes elektromágneses rezgésszámaival (Schumann hullámok). Több űrhajós őrült meg, mire rájöttek, hogy ennek a szintézisnek a felbomlása pár hónap elteltével agykárosodást okoz.

Ki lehet találni, mi történik, ha egy erősebb napkitörés megváltoztatja ezt a globális frekvenciát...

Szép jövőt mindenkinek!

2010. aug. 10. 18:07
 103/156 anonim ***** válasza:
52%
Rövidesen megtudjuk. Addig halasszuk a vitát.
2010. aug. 10. 19:35
 104/156 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg elméleti lehetőség van a világvégére!

Egyik "szebb" mint a másik,a csúcs az lenne ha minden egyszerre törne ránk!

2010. aug. 10. 20:21
 105/156 anonim válasza:
100%
Világnank nincs vége, mert maga az egész világegyetem a világ. Legfeljebb a földön bekövetkezik egy új korszak...
2010. aug. 11. 09:54
 106/156 anonim válasza:
76%

Nemtudom de minden esetre mindenki élvezze addig az életet, vegyen fel 1 nagy kölcsönt és Vegasban pattintsa el, és ha nem lesz világvége majd fejbelövi magát... így lehet a legkönnyebben leredukálni az emberek számát...

Most komolyra fordítva a szót: a film véleményem szerint 1 nagy kacsa. Sose értettem, miért van úgy felkapva. Csak azért, mert a címe 2012? Szerintem 1 teljesen átlagos katasztrófafilm (a főszerfeplő túl éli stb...)

A világvége abból fog állni, hogy lesz 1 harmadik világháború... atomháború és barátai. A történelem megismétli önmagát. Én nagyon nem szeretném de... ez ilyen s ekkora:)

Na puszi:)

2010. aug. 12. 13:17
 107/156 anonim ***** válasza:
76%
Különben is ha lesz valami,úgyse tudjuk megakadályozni. Csak gyors legyen és fájdalommentes. :)
2010. aug. 12. 18:11
 108/156 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem vége lesz a MEGSZOKOTT világunknak, és jön egy újabb, jobb :D

olvastam már olyanokról, hogy csillagászok is alátámasztották, hogy ennek van valóságalapja, mert a Tejút közepén lévő fotonövbe fogunk belépni, és ha mi lépünk be először, akkor három napig égni fog az ég (persze nem sülünk meg) ha viszont a Nap lép be előbb, akkor kb. 110 óráig sötétség lesz, és ha felnézünk az égre olyyan lesz, mintha ezernyi hullócsillag szelné az eget.

:DDD

én már nagyon várom, hogy mi lesz :DDDDDD

annyira izgalomba jövök, mikor ez a téma :DDDD

2010. aug. 23. 20:39
 109/156 anonim ***** válasza:
76%
Én is várom
2010. aug. 25. 12:59
 110/156 anonim válasza:
0%
Emberek. Megnyugtatásul közlöm, hogy lesz világvége. Csak nem "12-ben. Csak azt az Oroszok és a törökök kezdik majd, lerohanják egy sor másik állammal Izraelt, ahol 1 nagyon véres háború lesz, amiben valahogy a zsidók jönnek ki élve, és a vége béke lesz az arabokkal. Persze ehez kell egy profi, tényleg profi, mondhatnám, "ördögien zseni" diplomata, és onnan már csak 7 év van... legfeljebb... Hogy mikor indulnak a csapatok? Nemsoká... még néhány év max szerintem, nézzétek akülföldi politikát...
2010. szept. 4. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!