Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » 2012-világvége? Igaz?

2012-világvége? Igaz?

Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 14:07
 131/156 Gőte ***** válasza:
69%

minél inkább tagadom, annál több dolog bizonyítja, hogy jön valami... Persze a maják ezt nem láhatták előre, mégcsak világvégét se jósoltak, de valami állat -nem nézek se tv-t, ééés gépen se követem az eseményeket, szóval nem tudom, kinek az ötlete ez az újabb világvége- kitalálta ezt, és meg őrült mindenki...

Ha el is jön a világvége, az nem a sors miatt lesz, meg azért, mert megjósolták, hanem mert valami nagyeszű majd úgy dönt, hogy pont neki kell elpusztítania az emberiséget...

2011. ápr. 1. 22:29
 132/156 anonim válasza:
100%

Jaj ez az egész azért, mert véget ér az a maja naptár.

Arra senki nem gondolt, hogy nem találtak nagyobb követ???

2011. ápr. 3. 14:58
 133/156 anonim válasza:
100%
ja, és amikor 2012-ben látjátok, hogy nem történik semmi, akk ugye kiröhöghetünk bennetek??? Hogy lehet az ilyen fasságokat bekajálni....
2011. ápr. 3. 15:17
 134/156 anonim ***** válasza:
69%

Kedveseim!

Ha kapcsolnának az emberek, és nem akarnák hogy világvége legyen, akkor nem is lesz!:) Képletesen értettem.

Abba kellene hagyni a környezetszennyezést, stb. stb.

2011. ápr. 5. 12:14
 135/156 anonim ***** válasza:
2011. máj. 23. 15:30
 136/156 Krisztián0 válasza:
hát én egy kicsit félek de ha ebben a 2012 ben lessz akkor már nem tehetünk semmit de könyörögjünk hogy ne legyen világ vége se olyan ami becsapodik:meteor,csillag,bolygó könyörögjünk hogy ne legyen segits meg minket jézus krisztus úrunk!
2011. júl. 12. 21:48
 137/156 anonim ***** válasza:

ez azért hülyeség mert régen amikor az ember még nem tudott olvasni meg nem voltak távcsövek az emberek nem tudtak világvégéket leolvasni mint pl. a maja naptárat,nem tudták észrevenni a meteorokat mint pl. a 2029-ben ideérőóriási meteor. A 2012-es világvége mitől lenne más mint az ami kb 10 perce volt( igen,most is volt egy világvége -.-")

tehát nem kell túlreagálni,ez hülyeség,hidd el :)

2011. júl. 15. 00:35
 138/156 anonim válasza:
nem lesz vége amíg chuck norris velünk van! :D
2011. júl. 17. 02:17
 139/156 anonim válasza:
Hogyha azt mondják, hogy azért lesz vége a világnak, mert a maja naptár akkor ér véget? Miért? A végtelenségig nem lehet vezetni egy naptárat. Itt valahogy nem folytatták tovább a naptárt. És? Valami kellett a médiának, ezért ezt ragadta meg, szerintem nincs ok a félelemre pláne, a több tucat világvége mellett, amit szintén rettegve vártak az emberek. Észbe kéne kapni....
2011. júl. 17. 14:25
 140/156 anonim ***** válasza:
Ami biztos Lesz egy bazi nagy napkitörés,a Föld északi és déli pólusának kicserélődése,és ha szerencsénk van nem történnek ennek hatására természeti katasztrófák.A NASA úgy gondolja hogy a naprendszer 10-edik bolygója is megérkezik.és a lakosság 1/3-ada meghal az érkezésében a 2/3-a pedig az utóhatásaitól
2011. júl. 18. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!