2012-világvége? Igaz?
Egyszer lehet hogy eljön a világvége de az nem mostanába lesz :D
és nem valami meteor vagy valami ilyen sz@r lesz az oka hanem mi magunk :S
" Szerintem csak a világválság miatt találták ki az egészet, hogy jó sok pénzt szerezzenek be ezzel!"
Hogyan?
Hogy tudnak ebből pénzt csinálni?
Most megnyugodtok? :D
én annyit tok mondani:D
hogy igaza van az egyik hozzá szólónak én is akartam volna már mondani..hogy a Földet egyedül mi emberek tesszük tönkre a töménytelen szeméttel az űrhajók felfövésével mivel így az ózonréteget megsérti..
a sok kipufogó gáz is rontja az ózonregetét melynek következménye hogy meg vékonyodik és nincs mi védje a Föld belső rétegét..meg hozz tehetem a nagy gyárak működtetését is aminek nagy szerepe van a szennyezésbe
tőlünk függ hogy ez a Föld élni fog-e vagy sem..
mert azt tudni kell hogy nem az embereké ez a föld a környezet bármikor el tud pusztítani minket..
de ha így folytatjuk az eddig életünket hogy szennyezzük a világot mi magunk fogjuk halálba taszítani.
mondhatnám úgyis hogy mi csak "teher" vagyunk a földön.
18:01
ezzel nincs meg magyarázva semmi..xD
ha most belegondolunk mily furcsa hogy az a meteor ami nem rég bekerült a Föld légkörébe arról nem is tudott senki még a csillagászok se pedig ők minden éjjel figyelik a csillagokat..
nem tudjuk kiszámítani hogy mikor lesz vége a Föld életnek egyszer bekövetkezik de csak akkor majd ha senki nem gondolna rá..
mivel az univerzum folyamatosan tágul bármelyik pillanatban meghalhatunk, ennyi erővel folyamatosan félned kell ha félsz, mert ez kiszámíthatatlan...
Az elv egyszerű: a tágulás nem örökké tart, lesz egy 0,0000000000000000000000000000000000000001 másodperc ami zsugorodás lesz és egyszerűen megszűnsz létezni.
Gondolj egy buborékra... tágul-tágul-tágul és hopp... volt buborék nincs buborék... kidurrant. ez a "buborék elv" ez történik majd velünk is és nem tudni mikor. (keressetek rá ha hülyének néztek, nem én találtam ki..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!