2012-világvége? Igaz?
Marhaság. Igen. ez az első szó amit írok. Emberek, itt abból lesz a "világ vége" , hogy mindent elhisztek! Jajj, 2012.12.21-edike, ááá akkor kapok egy autót, basszus mindent elhiszek. Igaza van az előttem szólóknak. Már hogy lenne a világ vége 2012-ben? Azért, mert esetleg a föld kihal (ezis baromság) ? Ha esetleg ez bekövetkezne, a világ akkorse fog most kihalni...Majd sok millió és milliárd év múltán. Alighanem most. Amúgy is meg ha mégis bekövetkezne (nem látom hogy miért következne be) akkormeg mit agyalunk az egészen? Ha bekövetkezik bekövetkezik, ha nem nem. Az egész arra épül hogy megjelent a 2012 című film, és lassan már a tudósok is elhiszik, annyira belehazudnak a képünkbe. Nézzétek, ébreggyetek fel, 11-éves kis porbafingó vagyok. Nemtudom hogy ez vicc amit itt csináltok, de még énis belátom, semmiféle megeröltetés nélkül, hogy baromság.
!ÉLVEZZÉTEK AZ ÉLETET, ÉS NE FOGLALKOZZATOK EZEKKEL A
HÜLYESÉGEKKL!
Komolyan, lassan ebből lesz baj.. Tömören annyi lenne, hogy ne foglalkozzatok vele, éljétek az életeteket, és lesz ami lesz.
Az előttem szóló... úúúgy-ahogy de igazat mondott.
Egy bugyuta film miatt van ez a hisztéria...
Nem szeretem itt megint játszani a professzort, de ez nonszensz... Amit a Hollywood-i IQ-harcosok teljesen félreértelmezték a maja időszámítást....
20-as számrendszert használtak, meg ügyesen feltérképezték... de ez csak egy vicc....
Aki úgy hiszi, hogy jövőre már világvége, az súlyos szellemi fogyatékos...
Hát én baromi nagy baromságnak tartom , már alapelven az hogy világ / világvége ? nah ez hogy ??? Jön az enterprise vagy valami csillagromboló ? :DD
A mi földünk nem a világ vagyis nem lehet világvége akkor a napnak a marsnak a holdnak a jupiternek stb el kéne pusztulni.Nah mind egy.
No para.
Nekünk a töri tanár azt mondta, hogy a maják állítólag elszámolták az éveket, és valamikor 2300-ban lesz világ vége.
1.: Addigra az emberiség, és a katasztrófák is simán hazavárják a Földet.
2.: Ahogy közeledünk a megadott időpont felé ,mindig kitalálnak valami újat.
3.: Azért mondják, hogy világ vége lesz, mert bolygóegyüttállás lesz, és ebből rögtön erre következtetnek.
4.: Nyugalom.
Óh, csodás emberiség... néha annyira örülnék, ha egy sima teknős lennék, aki boldog, lassú életet élhetne családjával valahol távol ettől a sok baromságtól...
Hányadszorra is jósolják ezt? minden évtizedben előállnak egy világvége elmélettel?
Max mi idézzük elő a bolygónk energiájának gyors fogyasztásával... 2012-ben még minidg a maja naptár megújulása lesz....
Szomszéééd.....
pedig azért érződik,hogy valami elkezdődött...
Japán katasztrófák,éghajlat vátlozás(Athénban nem rég hó esett...)eenkívül árvizek is egyre gyakrabban vannak...
szóval ki tudja,hogy mit hoz a jövő?az is lehet,hogy 2012-ben valaki hidrogénbombát dob le a világra...Észak Korea amúgy is háborút tervez
+Az arab országokban is rossz a helyzet.
SZerintem is már para van + lesz :D
mikor meghalok 17-18 leszek Tiszta sz*r :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!