Mit gondoltok 2012-ről? Mi lesz akkor? Tényleg világvége?
Öööö... mi is? Várjunk csak! 2012-ben ?
Tudom már! Eljönnek a Nibimicsodáról a rézfa@zú baglyok, és minden ember seg@ébe gyömöszölnek egy díszkötésű maja naptárt. Azoknak viszont akik kíváncsiskodtak mi fog történni, rögtön kettőt, plusz a mellékleteket is.
2000.
2006.06.06.
Ez csak gyorsan két évszám, amikorra világvégét jósoltak ;) De rengetegszer mondták már.
Nostradamus is megjósolta már a világvégét. (Neki pedig elég sok jóslata bejött és mégse :D)
Jah és azt is megjósolta, ha az embereket egy fekete fogja irányítani, akkor is itt a vég :D Obama... :D
Az én véleményem az, amit a Biblia ír, ugyanis eddig ami le van irva a Bibliába, megtörtént valós dolgok, amik eddig is megtörténtek és meg is fognak.. A világvége nincsen beleirva pontosan, hanem az van megirva, hogy mik a jelei.. háborúk hireiröl fogunk hallani, ország támad ország ellen, nemzet nemzet ellen..olyan nehéz idők lesznek, mint még soha de ez még nem a vég, hanem minden nyomorúságnak a kezdete.. de ha most megnézed jobban a témát, akkor ezek mind meg voltak már a háborúk, földrengések, cunamik stb.. csapások ..
Ma pedig nagy válság van mindenhol, olyan mint még soha, amint megvan irva olyan nehéz idők lesznek mint még soha nem voltak :))
De azt csak az Isten tudhatja pontosan, h mikor jön el a vég, mert ő a kezdet és a vég.. nem emberek fogják azt megmondani pontosan h mikor lesz .. max csak annyit tudhatnak h közeleg :) én ebben hiszek ez egy magányvélemény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!